آها ..... پینگ تست ، سپید تست و ... به صورت کامل فراموش نشود![]()
آها ..... پینگ تست ، سپید تست و ... به صورت کامل فراموش نشود![]()
شرکتی مونده که تو ازش سرویس نداشته باشی؟؟؟
همارا
شاتل
مکس
ایرانسل
صبا
الانم لایزر
پارس ؟؟؟ ( این یکی رو فکر کنم نداشتی )
پارس و رسانت رو خودم نگرفتم ولی معرفی کردم
که رسانت سرعت نداشت ولی پینگش عالی بود
پارس رو هم که به اسی دادیم گرفت
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
البته میخواستم فن آوا هم بگیرم ولی یه بار رفتم تو یه کافینت از سرویسش استفاده کردم ولی خوشم نیومد
البته این لایزر رو من که تحقیق کردم سرعت دانلود 2 مگ و سرویس براست هست
128 3 ماهه 5 گیگ 25 تومن با دانلود روزانه رایگان از 7 تا 12 صبح
پینگ هم مثل همین صبانت
البته اگه خراب نشه خوبه
اون جریان رایگانش رو که تو تاپیک تبریز خوندید؟؟؟؟(اایچیمجن گویندی)
Last edited by fanoostalaei; 09-01-2012 at 20:24.
رسانت که همون مکس نته، پس فقط میمونه پارس !
راستی خجالت نمی کشی این همه شرکت عوض کردی ؟ چه خبرته؟؟؟![]()
.
.
.
انشاالله لایزر برات مثل ساعت کار کنه و اساسی حالشو ببری
پ ن:
قضیه رو خوندم
الان برو آبو بریز اونجایی که میسوزه !![]()
Last edited by urumchi; 09-01-2012 at 20:32.
سعید سلام اقا این مخابرات نمیخاد به نظرت سرعت ببره بالا قبلا 100 تا میداد الان 60 میده![]()
میگم انصافا خوش به حالتون حسین . چون تبریزی همه شرکتا نماینده دارن . ارومیه هم از ما بهتر هست و آپشنای بیشتری داره . فقط حس میکنم آدم آپشن زیاد داشته باشه خیلی حال میده![]()
نه بابا کجا حال میده الان فکر میکنی این همه شرکت رو برای چی عوض کردم مرض داشتم؟؟؟
همشون یکی از یکی گه تر
لااقل تو میدونی که دوتا شرکت هست و مجبوری با اون بسازی ولی من به امید اینکه اون یکی خوب باشه میرم از اون میگیرم کلی هم هزینه میکنم ولی چی نصیبم میشه؟؟؟
من تو همارا تو 2 ماه 14 گیگ مصرف ترافیکم بود و برای 2 ماه حدود 75 تومن هزینه کرده بودم که بعد اون مکس گرفتم و 20 تومن اولش دادم بعد 7 گیگ هم برای مکس ترافیک خریدم
ببین چقدر برای این حرام خورها پول خرج کردم؟؟
سلام فرشاد جان
چی بگم داداش! منم از این موضوع ناراحتم، الان 1 هفته ست شبا اصلا دانلود نمی کنم چون ارزش نداره سیستم برای 1/5 گیگ تا صبح روشن بمونه
متاسفانه یادم میره زنگ بزنم بپرسم قراره دوباره Burst فعال بشه یا نه!
شما اگه یادت موند فردا لطف کن تماس بگیر ببین چی میگن.
یه سوال من هر شب بلا استثناء ساعت 10/5 تا 11 قطعی دارم، شما چطور؟ قطعی های شما چه ساعاتیه؟
حالش به اینه که راحت می تونی تخلیه کنی و بری از یه جای دیگه سرویس بخری
وقتی آپشن زیاد باشه رقابت هم بین شرکتها زیاد میشه و این موضوع در نهایت کاملا به نفعه کاربره
Last edited by urumchi; 10-01-2012 at 00:09.
خیلی عجیبه وضعیت مکس نت بهتر شده الان حدود یه هفته ای میشه اصلا قطعی ندارم حتی یه بار !
از قضا الان به دو تا از شبکه های وایرلس همسایه ها دزدکی وصل شدمیکیش پارس آنلاین یا همون آفلاین خودمون بود و یکیش مخابرات چندان کیفیت خوبی نداشتن معلوم بود هی قطع و وصل میشد وقت نشد تست سرعت بگیرم
موند برای روزهای آینده
قطعی من خیلی کم شده اون تایمی که اشاره کردی نه قطعی نداشتم یه صفحه قبل یکی از بچه ها شب ها از پارس انلاین 4 گیگ دانلود داره ولی مثلا یه دوستی دارم از پارس انلاین اکانت داره که میگه شبها به کل نت تعطیله والا موندم چی بگم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)