سلام.
دقیق دقیق دقیق هست.
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
دقیق دقیق دقیق هست.
موفق باشید![]()
<DIV align="center">
سلام دوست عزیزم
شرکتا قبل از ارائه ی سرویس جدید بازارشون رو در اون وادی سنجش میکنن ( همارا برای سرویس توربوش 3 مرکز رو ازماییشی ارائه داد ) بعد سرویس رو ارائه میدن
همین که این سرویس ها ی حجمی از طرف شرکتا ارائه میشه ( اکثرشون ) نشان از بازار خوب این سرویس ها داره
و مطمئنا هر سرویسی مشتری خاص خودش رو داره
جالبه بدونید که درخواست سرعت دوستان برای توربوی همارا به حدی بود که فعلا دست نگه داشه و یوزر جدید نمیگیره !!!
مطمئنا کسی که اصلا علاقه ای به دانلود نداره و فقط وبگردی و چت میکنه سرویس های محدود بهترین گزینه براش هست
در مورد سرعت لحظه ای هم درسته که برای ویدیو آن لاین عالیه و لی اصلا نمیصرفه چون قرار باشه رووزانه چند تا ویدیو از یو تیوب ببینی حجم روزت تموم شده و چیزی باقی نمیمونه
راستی OnLy SoNy
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
نکته ی مهمی که تا حالا ندیدم کسی بهش توجه کنه اینه که یوزر همیشه فکر میکنه که متغیرش فقط هزینه ی اینترنت و سرعت آن هست و این دوتا رو ( و البته محدودیتش رو ) تو چرتکه حساب میکنه
یوزری که اینترنت نا محدود با سرعت زغالی داره مجبوره 24 ساعت سیستم رو روشن بزاره تا نهایت استفاده رو از پولی که داده بکنه !!!
نتیجه این میشه که سیستم مورد نظر بجای 4 یا 5 ساعت ( در مقایسه با سرویس محدود ) باید 24 ساعت روشن بمونه یعنی مصرف برق 5برابر بیشتر ( در روز )
سیستم خودش هم اصطهلاک داره ( کم شدن عمر سیستم بازم 5 برابر زوودتر )
کارکرد مودم رو هم با همه ی اینها جمع بزنید
حالا نظرتون چیه ؟
مثل اینکه سرعت صبانت هم به حالت اول برگشته ( امروز بعد از ظهر )
<DIV align="center">برای اطمینان خاطر زمان بندی رو برای 2:02 تا 6:58 تنظیم کنی بهتره
Last edited by MaSoOd; 13-05-2009 at 22:22.
سلام . . .
من تازگیا یه مشکلی دارم با این اینترنتم . . .
ADSL من 128 محدود صبا است ولی الان نزدیک 3 روزه که اینترنت نمی ره و تو verfying username and password می مونه ?
این مشکل از از چیه ؟ از صبا ؟ از من؟ یا کلا" اینترنت تعطیله؟
ممنون/
مگه ای دی اس ال verfying username and password میاره؟
شما خطت رو چک کن ببین نویز نداری.شاید اشکال از خود شرکت باشه.این چند روزه دوستان میگفتن صبانت
قاطی کرده.فکر کنم از خودشون بپرسی زودتر به نتیجه میرسی.![]()
حالا دو راه براي دانلود شبانه است، يا شب بيداري كه كار ما نيست، يا Schedule كردن دانلود باري 2 تا 7 شب، در حالت دوم اگه ارتباط قطه بشه يا برق بره چيكار ميكنيد؟
راستي براي تورنت برنامه اي است كه Schedule كنه شروع دانلود و ... را؟
Last edited by mehjam; 14-05-2009 at 15:16.
مخلص آقا مسعود و همه سوني دوستان.
باشه آقا من تسليم ميشم، ولي لطفا جواب پست ما قبلم رو هم بديد.
بله؛ اگه نوع کانکشن، بریج (Bridge) باشه، باید مثل دایال آپ هر وقت که میخوای استفاده کنی کانکت بشی و هر بار هم یوزر و پسورد رو چک میکنه (BanBoard Connection)
![]()
لازم نیست شب بیدار باشی.اگه از رپید شیر میخایی دانلود کنی یه اکانت بخری 6 تومن اضافی خرج میکنی که
هزینش از 128 پایین تره.
برای تورنت هم میتونین از نرم افزار utorrent استفاده کنین و اسکجولش کنین.فقط یه ایرادی داره که دقیقا راس
ساعت 2 شروع به دانلود میکنه.یعنی احتمالش هست که از ترافیکت کم بشه.
دوستان نرم افزاری برای تورنت میشناسن که بتونم 1 یا 2 دقیقه بعد از ساعت 2 شروع کنه؟
چون موتورنت زمان بندیش 1 ساعت 1 ساعته.ووز هم یک ربع یک ربع.
توحید جان تا حالا برات پیش اومده که دانلودتو بزاری برای ساعت 2 و از ترافیکت کم کنه؟
چون ترافیکی که گرفتم برام کمه.نمیخام هر شب هم به خاطر یکی دو دقیقه 20 مگش بپره!!!!!!!!!!!
با تشکر.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب شما ساعت کامپیوترت رو چند دقیقه عقب بکش / مثلا 3 دقیقه /
و وقتی شماuturent رو برای ساعت 2 تنظیم می کنید / آن هم زمانی که ساعت کامپیوتر شما 2 باشد شروع به دانلود خواهد کرد ( در حالی که ساعت 2:3 است)
از اون طرف هم 3 دقیقه دیرتر تموم میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)