بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنیدنکنه گزارش 101 رو می زنید !!!اطلاعاتی جهت چاپ و یا نمایش موجود نیست !
بچه ها من نمیتونم کارتمو بگیرم ؛ راهنمایی کنیدنکنه گزارش 101 رو می زنید !!!اطلاعاتی جهت چاپ و یا نمایش موجود نیست !
وااای ! آره منم داشتم
چرا اینقدر سخت بود وامونده؟؟؟؟؟
یعنی رفته بودن از کتابای دوران دانشجویی خودشون طرح کرده بودند به خدا...
امیدوارم ریزشی باشه دوباره بگیرن
به هیچ وجه با نمونه سوال ترم پیش قابل مقایسه نبود منکه شوکه بودم سر جلسه تا یه ربع..!
help me tar...من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!
من که امروز خدا رو شکر فک کنممبانی کامپیوترو پاس کردم!!××× هورا
!!
ولی اصلا نمیشه تقلب کرد!
یعنی چی؟
منظورت اینه که تغییر رشته بدی؟
سوالا رو که دیدم هرچی تو ذهنم بود پرید....
بهترین راه برا اعتراض به نحوه طراحی سوالا چیه ؟
بریم اعتراض کنیم شاید فرجی بشه
من اگه رشته اقتصاد نظری رو انتخاب کنم بعدا میتونم برم تو یکی از زیر مجموعه هاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و .... هست!!!!تو دفترچه نوشته رشته اقتصاد نظری!(رشته های اقتصاد بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و ... زیر مجموعه اقتصاد نظری هستند،در ضمن خود اقتصاد نظری هم یک رشته جداست)یعنی چی؟
منظورت اینه که تغییر رشته بدی؟
حالا من اینو میخوام بدونم که این اقتصاد نظری که تو دفترچه نوشته منحصرا اقتصاد نظریه یا شامل زیر مجموعه هاش هم میشه؟؟؟؟
نهههههههههههههههههههههههه هههههههههه .. 428 رو میزنم ؛ چرا هیچکس باور نمیکنه ؟!نکنه گزارش 101 رو می زنید !!!
بچه ها یکی از دوستام بهم زنگ زد گفتش کارت اونم نیومده و چون دانشگاه گفته بود باید 14 واحد بگیریم و ما 18 واحد برداشتیم واسه اینه که کارتمون نمیاد .. گفتش باید یه درس و حذف کنیم
ضد حال بدتر از پیامنور دید تاحالا ؟
آقااااااااااااااااااااااا ااا یعنی چی دانشگاههای اینجا واسه خودشون قانون میزارن میگن ترم 1 باید 14 واحد ورداری ؟ ها ؟ یهنی چی ؟ منظورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من ترم اولم(معماری) و 3تا امتحان دارم که از ریاضی1 خیلی می ترسم.(ریاضیمم خوب نیس)
چه جوریاس امتحانش؟3 تا کتابه،3تاشو بخونم کافیه واسه امتحان؟
ولی شنیدم خیلی سخته درسته؟
چون نرفتم سر کلاس نفهمیدم دقیقا امتحان میان ترمو چند شدم ولی میدونم از6 بالای 3 3.5 بوده. اینو باید چند بگیرم تا پاس کنم این درسو؟
امتحانش که سخته ، مطمئن باش...
شما بدون احتساب نمره میان ترم برای پاس شدن باید از تستی و تشریحی ورقه نمره 7 بگیری تا پاس بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)