تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 1178 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مدل 1520inspiron dell توي بازار كم ياب شده كسي ميدونه علت چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثل اينكه از توي بازار جمعش كردن چون اكثر نمايندگي ها موجود ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلا 1520 اینسپایرون برای 45nm اینتل ساخته نشده و کم کم هم باید مثل 6400 دل حذف بشه و جای خودش رو به برادر کوچیکاش بده

الان توی دبی هم موجودی ها همه استوک هستند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد خاصیت فینگر پرینت چیزی می دونید؟
    مفیدترین خاصیتش جلوگیری از دسترسی و لوگین افرادی غیر از صاحاب سیستم هست به ویندوز و متعلقات ... البته توی HP و سونی و ... فقط نرم افزاری و تحت ویندوزه ...

قابلیت خوبیه

داره خودمونی میشه mojii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چون هیچ لپ تاپی نیست که وزن و قیافه و امکانات و ال سی دی و ..... همه و همه باب میلت باشه .

اگه بخوای اینقدر گیر بدی هیچ لپ تاپی نمیخری تازه اعصابتم خورد میشه .

موفق...
    از چه لحاظی از xps 1530 بهتره؟
    تا اونجایی که من مشخصات 1530 رو دیدم همه چیزش بالاتره هم گرافیک و هم cpu و رم هاشونم که مساوی هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

رفقا این جواب سوال من چی شد؟
    کسی لپ تاپ دسته دو با نهایت قیمت 250 هزار سراغ داره یا نه؟
    دسته دو که هیچی ولی دسته 3 میتونی بخری
    شوخی کردم فکر نکنم با این قیمت چیز بدرد بخوری گیر بیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

کاربر ebi66_boukan ... حواست بود که لینک دادی ؟ وای وای ... واقعا باید گفت ؟ بهتره قبل از راپورت من به مدیر بخش ادیتش کنی

تشکر لطفا رعایت کنید !!!
    تو رو خدا اينقدر منفي نباشيد/ يادتون باشه تو قرن ارتباطات هستيم.يه كم مثبت فكر كنيد.من فقط خواستم بهش معرفي كنم.ضمنا مردم كور و كر نيستن كه بخوان با يه لينك من برن از اون شركت خريد كنن.مطمئن باش از چند جا ميپرسن بعد مي رن مي خرن.اين كار شما اصلا جالب نيست.......!فكر كنيد..........اينم بگم اگه مي خوايد از فروم اخراجم كنيد .خيالي نيست.
    Last edited by ebi66_boukan; 05-08-2008 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام درسته كه 6880 بهتره و بلو ري داره ولي از يه طرف گرافيكش هم ضعيف تره.از اون طرف XPS از نظر قيافه جلو 6880 كم مياره.با اين وجود من با XPS راضي شدم ولي آيا اختلاف 200 تومني XPS با 6880 به خاطر گرافيك بالاتر و عدم بلو ري مي ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببین پسر خوب اولآ قیافه ی xps خیلی خوبه و جذابه و تا از نزدیک نبینی نمی تونی درک کنی
    دومآ که بلوری فعلآ در بازار ایران بدرد نمیخوره چون هر دیسکش فقط 10 تا 20 تومن مایشه و چند سال طول میکشه که تازه جا بیفته تو ایران...
    سومآ که اگه خیلی به فکر بلوری هستی و به دردت میخوره میتونی بذاری وقتی ارزون شد روی لپتابت نصب کنی(من این رو از فروشگاه ها پرسیدم خیالت راحت)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

250 ? اینجا ؟ Pc دست دوم هم اینقدر نیست چه برسه به لپ تاپ ...

اگر دوبی آشنا داری شاید از این D600 دل ها گیرت بیاد برات بیاره ... اخه 250 چیه دیگه !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

تو رو خدا اينقدر منفي نباشيد/ يادتون باشه تو قرن ارتباطات هستيم.يه كم مثبت فكر كنيد.من فقط خواستم بهش معرفي كنم.ضمنا مردم كور و كر نيستن كه بخوان با يه لينك من برن از اون شركت خريد كنن.مطمئن باش از چند جا ميپرسن بعد مي رن مي خرن.اين كار شما اصلا جالب نيست.......!فكر كنيد.
    اینجا با همه سایت ها فرق داره برای همینه که P30 شده ... بگذریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

تو رو خدا اينقدر منفي نباشيد/ يادتون باشه تو قرن ارتباطات هستيم.يه كم مثبت فكر كنيد.من فقط خواستم بهش معرفي كنم.ضمنا مردم كور و كر نيستن كه بخوان با يه لينك من برن از اون شركت خريد كنن.مطمئن باش از چند جا ميپرسن بعد مي رن مي خرن.اين كار شما اصلا جالب نيست.......!فكر كنيد.
    اینجا با همه سایت ها فرق داره برای همینه که P30 شده ... شما میتونی از طریق پ.خ با طرف مطرح کنی ... لینک گذاشتن ممنوع ...

ببین برای مدیرا کاری نداره اونا میان و پاک میکن ... برای خودت بده که اخطار میگیری

موفق باشید ... ببخشید بحث رو عوض کردم ... بگذریم و ادامه ندیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ببین پسر خوب اولآ قیافه ی xps خیلی خوبه و جذابه و تا از نزدیک نبینی نمی تونی درک کنی
    دومآ که بلوری فعلآ در بازار ایران بدرد نمیخوره چون هر دیسکش فقط 10 تا 20 تومن مایشه و چند سال طول میکشه که تازه جا بیفته تو ایران...
    سومآ که اگه خیلی به فکر بلوری هستی و به دردت میخوره میتونی بذاری وقتی ارزون شد روی لپتابت نصب کنی(من این رو از فروشگاه ها پرسیدم خیالت راحت)
    حرف شما درست.ولي به نظرت مي ارزه كه بابت گرافيك بهتر XPS حدودا 200 تومن بيشتر بدم؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •