در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم، اما دانشگاه علم و صنعت که دانشگاه خوبیه! چرا بیخیال بشید..
در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم، اما دانشگاه علم و صنعت که دانشگاه خوبیه! چرا بیخیال بشید..
خب با این تعریفهایی که تو چند پست اخیر شد (خصوصا تعریف های دوستمون که ارشد مدیریت خوندن از ادامه تحصیل تو ایران) آدم از ادامه زده میشه.
بالاخره باید این زحماتی که آدم میکشه نتیجه داشته باشه. نمیشه که وقت خودمون رو تلف کنیم آخرشم چیزی دستگیرمون نشه و عوامل دیگه تاثیرگذاریشون تا این اندازه بیشتر باشه!
سلام
من ارديبهشت امسال فارغ شدم و يه سال تا خدمت فرصت دارم اما من ميخوام براي رفتن اقدام كنم خارج از كشور
حالا چون ميترسم يه وقت كارم درست نشه ميخوام ازاد ثبت نام كنم ارشد
الان ميخوام بدونم من اگه كار خارجم درست بشه ميتونم انصراف بدم و واسه اون برم؟ برا اجازه خروج دادن به مشكل برنميخورم؟
ممنون
خیلی از بحث هایی که شد استفاده کردم ممنون از همگی یک چیز هم من اضافه کنم فقط تو این مملکت پول حرف اول و آخرو میزنه والسلام...
این چند تا پست اخر چقدر از ناامیدی حرف می زدند
به نظر من اره کسی که میخاد فوق لیسانس بگیره بعد بره یه جا کارمند بشه همون فوق نخونه بهتره
ارشد ها خودشون باید کارآفرین باشند نه اینکه استخدام بشن جایی
تا کی باید دولت برای ما ها کار پیدا کنه ما خودمون باید کار درست کنیم
یه کم باور هامونو تغییر بدیم
یکی از دوستان گفتند که لیسانس کامپیوتر هستند ولی کار نیست در صورتی که شغلهای مرتبط با کامپیوتر یکی از پردرامدترین شغل ها است ولی اره اگر دنبال استخدامی باشی مطمئنا برای هیچ رشته ای کار نیست ( من خودم با اینکه رشته ام مرتبط با کامپیوتر نیست ولی دارم از کامپیوتر پول در میارم شما که قطعا درسش رو هم خوندین خیلی باید از من جلوتر هم باشین )
Last edited by m-a14; 12-09-2015 at 21:54.
راستش دوست عزيز من از بچگي كار كردم
رنگ آميزي ميكردم
تو چهارراه رسولي زاهدان وسايل صوتي تصويري ميفروختم ( شاگرد بودم )
بعد خودم از وقتي با نت و سايت و ... آشنا شدم اون وسايلو از طريق اينترنت ميفروختم
اول با سود دو هزار و سه هزار تومن و بعد بالاتر
بعد فروشگاه زدم و رفتم تهران جواهرات مياوردم ميفروختم
بعد ليسانس تو همايش ها شركت كردم و تو دبيرخانه يه كنفرانس مديريتي مشغول به كار شدم
رفتم تو كار مقاله و چاپ مقاله و ...
بيكار ننشستم واقعا
ولي ديگه زده شدم ...
همسرم بعد از 5 سال عقد ( بلوچ بودن ايشون ) درخواست جدايي كرد
چون خونه مستقل ميخواست
ميخواست تو انجمن سينماي جوان زاهدان فيلمساز بشه و ميگفت بايد بهم حق طلاق بدي
بايد خونه مستقل بگيري
بايد هر ماه چند روزي برم بلوچستان فيلم بسازم و تو كاري به كارم نداشته باشي
ديگه اين مشكلات كه پيش اومد از درس و كار و همه چي خلاصه زده شدم !
گفتم واسه كي اينقدر كار كردم ؟
واسه چي ؟
مگه واسه خودم و آرامش خودم نبود ؟!
پس چرا الان نه كسي واسم موند نه آرامشي دارم ؟؟؟
ديگه كلا همه كارايي كه ميكردم
( فروش جواهرات - مقالات - همايش و ... ) تعطيل شد !
بعد به اين رسيدم كه يه شغل دولتي باشه كه سر ماه يه حقوق ثابت هم بهت بدن و قطع نشه هم خوبه
كه متاسفانه تو هر آزموني شركت كردم
چون جمعيت بيكاران سيستان و بلوچستان زياد بود
چندين هزار نفر شركت ميكردن
و آخرشم معلوم بود كسي كه پارتي داشت قبول ميشد و استخدام ميشد ...
به يه پوچي عجيبي رسيدم ...
نصف بيشتر مشكلاتم هم تقصير زن بلوچي بود كه گرفتم
كه منو رسما پوست كرد !!!
دوستان من یه سوال دیگه بکنم خیلی برام مهمه الان من اگه ارشد نرم افزار(آزاد) رو برم هر موقع بخوام انصراف بدم چقدر باید پول بدم؟ تو آیین نامه انگار نوشته انصراف بعد از یکسال معادل یک و نیم برابر شهریه ثابت کمتر از یکسال چقدر میشه؟ و بعد از انصراف میشه سال بعد در کنکور سراسری و آزاد شرکت کرد و در صورت قبولی ثبت نام کرد؟
سلام.
دوستان میشه از لیسانس رشته فنی برای فوق لیسانس مثلا حسابداری یا مدیریت برای دانشگاه ازاد اقدام کرد؟
کارشناسی و کارشناسی ارشد هیچ ربطی بهم ندارن
شما لیسانس از هرچی داشته باشید میتونید برید ارشد هرچیز دیگه ای شرکت کنید
ارشد ربطی به اون صورت به کارشناسی نداره
تو اقوام خودم
افراد زیر اول رشته کارشناسی مینوسم بعد ارشد
کارشناسی الکترونیک آزاد >> ارشد اقتصاد (( یا مدیریت فکر کنم )) سراسری
کارشناسی ریاضی محض سراسری >> ارشد اقتصاد سراسری
کارشناسی عمران ( یا معماری )) آزاد >> ارشد معماری بازرگانی آزاد
پس میبینید هیچ ربطی ندارن
کارشناسی هر جا گرفته باشید ارشد هرجای دیگه میتونید بگیرید با هر رشته ای (( البته به استثنای پزشکی ))
Last edited by albertxx; 13-09-2015 at 21:55.
بله
/..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)