تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 607 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

Toomy جان حتما اطلاعات شما از من بیشتر هست عزیز ولی این حرف شما یعنی نقش خلبان در لندینگ هواپیما 0 هست در صورتی که به نظرم این طوری نیست ، ممکنه بعضی هواپیما ها به دلیل وزن زیادشون مشکل لندینگ با باک پر رو داشته باشن ولی در بعضی مواقع اضطراری و اجبار به فرود حتی با صدمه خوردن به بعضی قسمت های هواپیما خلبان اقدام به فرود میکنه.

این وسط نباید تجربه و تبحر خلبان نادیده گرفته بشه چرا که میتونه با افزایش نسبت قدرت موتور به وزنش انقدر نرم بشینه که فشار بسیار کمی به استراکچر و چرخ های هواپیما بیاد!
    حرف شما صحیح ولی خلبان میتونه فقط یه دور توی هوا بیشتر بچرخه و یا ریت دیسنتش رو کمتر کنه تا موتورها Idle نباشن سوخت مصرف بشه و در عوض ریسک شکستن ارابه های فرود پرنده ی نازنینشو با 326 مسافر و 14 خدمه و 5 کادر پروازی!!! به جون نخره.
    ببینید هواپیما رو یک پر فرض کنید که باید روی آب شناور باشه. آب منظورم همون باند فرود هستش. حالا شما هر طوری هم که سعی کنی نمیتونی یک سنگ رو روی آب شناور کنی و سنگ میره زیر آب.
    نشستن با وزن زیاد به هر حال مشکل ایجاد میکنه. تبحر خلبان فقط میتونه مشکل رو کم کنه.

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

حرف شما صحیح ولی خلبان میتونه فقط یه دور توی هوا بیشتر بچرخه و یا ریت دیسنتش رو کمتر کنه تا موتورها Idle نباشن سوخت مصرف بشه و در عوض ریسک شکستن ارابه های فرود پرنده ی نازنینشو با 326 مسافر و 14 خدمه و 5 کادر پروازی!!! به جون نخره.
    ببینید هواپیما رو یک پر فرض کنید که باید روی آب شناور باشه. آب منظورم همون باند فرود هستش. حالا شما هر طوری هم که سعی کنی نمیتونی یک سنگ رو روی آب شناور کنی و سنگ میره زیر آب.
    نشستن با وزن زیاد به هر حال مشکل ایجاد میکنه. تبحر خلبان فقط میتونه مشکل رو کم کنه.

مثلا یه هواپیما take off میزنه و بعد از چند دقیقه فقط موتور 1 آتیش بگیره یا یه دفعه خاموش بشه !!!! اونوقت تکلیف این خلبان و مسافران و خدمه و کادر پرواز چیه؟؟ چه طور می تونه فرود بیاد با اون سوخت زیاد؟؟؟؟ به فرض هواپیما هم ایرباس باشه.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مثلا یه هواپیما take off میزنه و بعد از چند دقیقه فقط موتور 1 آتیش بگیره یا یه دفعه خاموش بشه !!!! اونوقت تکلیف این خلبان و مسافران و خدمه و کادر پرواز چیه؟؟ چه طور می تونه فرود بیاد با اون سوخت زیاد؟؟؟؟ به فرض هواپیما هم ایرباس باشه.
    به هر حال یه پروسه ای میگذره تا هواپیما فرود بیاد و خلبان با طولانی کردن این پروسه ریسک فرود رو کمتر میکنه.

شاید هم چند تا از مسافرای چاقش رو از هواپیما بندازه بیرون!!!
    هرکس میدونه یکم توضیح بده.
    به نظر من که خیلی راحت میشه سوخت مصرف کرد توی هوا. (من که روی زمین روزی 20 لیتر مصرف میکنم )
    ولی با همون یک موتور هم میشه مصرف کرد و حتی کمی به پرواز ادامه داد.
    فکر میکنم بعضی هواپیماها مثل C130 با 3 موتور حتی Take off هم میکنند. چه برسه به پرواز.
    به هر حال یکی توضیح کامل بده ممنون میشیم.

5. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سايتي هست كه هوا پيما هاي زير 100 مگا بايت گزاشته باشه؟
    من هر جا رفتم همشون 200 مگ بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

A.M.D جان سایتی که من معرفی کردم اکثرا زیر 100 مگ هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هر جا این هواپیما klm رو که بالش طبیعی طراحی شده رو پیدا میکنم برای دانلود پولی هست کسی تونسته تا حالا اونو دانلود کنه؟!

خیلی طبیعی بال هاش بر اثر فشار هوا تکون میخوره انگار داره بال میزنه ، فیلمش رو پیدا میکنم میذارم دانلود کنید خیلی با حاله.

ادیت :

آپ کردم بچه های گل خلبان ، تو بخش گالری فیلم سایتم میتونید دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر کسی این هواپیما رو گیر آورده و رایگان دانلودش کرده ممنون میشم به منم بگه دانلود کنم
    Last edited by nima_arafati; 25-03-2010 at 16:36.

8. این کاربر از nima_arafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توضیح کامل بلد نیستم، ولی اگه هواپیما پرواز کنه و به قول شما یه مشکلی پیش بیاد که خلبان مجبور به فرود بشه، تمام بنزین اضافی رو باید تو آسمون خالی کنه، یعنی همون حین پرواز، وگرنه عمرا بتونه فرود بیاد. میگردم ببینم آنلاین چی پیدا میشه درباره این موضوع همینجا میذارم.

به هر حال یه پروسه ای میگذره تا هواپیما فرود بیاد و خلبان با طولانی کردن این پروسه ریسک فرود رو کمتر میکنه.

شاید هم چند تا از مسافرای چاقش رو از هواپیما بندازه بیرون!!!
    هرکس میدونه یکم توضیح بده.
    به نظر من که خیلی راحت میشه سوخت مصرف کرد توی هوا. (من که روی زمین روزی 20 لیتر مصرف میکنم )
    ولی با همون یک موتور هم میشه مصرف کرد و حتی کمی به پرواز ادامه داد.
    فکر میکنم بعضی هواپیماها مثل C130 با 3 موتور حتی Take off هم میکنند. چه برسه به پرواز.
    به هر حال یکی توضیح کامل بده ممنون میشیم.
    یه سوال،
    تو یکی از ماموریتهای این شبیه ساز Deluxe version باید یه بویینگ 400-747 با مسافراش رو فرود بیاریم روی باند.
    کل ماموریت خیلی کوتاهه، حدودا 20 دقیقه و در رده بندی intermediate قرار داره.

مشکلی که من دارم اینه که وقتی گاز رو کم میکنم دوباره خودش اتوماتیک زیاد میشه، و من اصلا نمیشه فرود بیام، یعنی فرود میام ولی دوباره اونور باند باید بلند شم با ترمز و هر چیز هم که بگین رو باند سرعت کم نمیشه، کسی میدونه باید چیکار کنم؟! حتی قبل از touch down هم سرعتم بالاست، چه کنم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

speed hold switch روشنه به احتمال زیاد ، این سوئیچ حتی وقتی AP هم on نباشه عمل میکنه و گاز میده

11. این کاربر از nima_arafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه لطف کنی بگی کجاس؟ پیش اهرم گاز هست؟ پیداش نمیکنم سپاس

speed hold switch روشنه به احتمال زیاد ، این سوئیچ حتی وقتی AP هم on نباشه عمل میکنه و گاز میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Ctrl+R رو در حین پروازت بزن ببین درست میشه!

البته یه مطلبی که هست اینه که از اول این سوئیچ روشن نیست و باید خودت روشنش کنی

ولی با این حال وقتی داره گاز میده Ctrl+R رو بزن ببین درست میشه

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

میشه لطف کنی بگی کجاس؟ پیش اهرم گاز هست؟ پیداش نمیکنم سپاس
    بفرماييد دوست عزيز:

15. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •