والا ما که بعد حدود 2 سال نفهمیدیم روز آخر دورمون کی هست؟! هر دفعه یه سازی میزنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
والا ما که بعد حدود 2 سال نفهمیدیم روز آخر دورمون کی هست؟! هر دفعه یه سازی میزنه
امتحانش مجانیه
الان منظورت از این حرف چیه؟!
حتما منظورش به اون عزیزانیه که یا خودشون یا رفقاشون شاتل دارن. شما زیاد خودتو ناراحت نکن!![]()
دوستان عزیز یه سوال داشتم خواهشا جواب بدید.میخواستم بدونم فقط کسایی که در تهران هستند میتونند از سرویس شبانه رایگان استفاده کنند یا شهر های دیگه هم میتونند استفاده کنند؟
با تشکر...
منظور اینه که میتونید برید تو تاپیک شاتل و صحبت کاربراشو خوب بخونید و اگر هم دلتون خواست از این isp سرویس بگیرید
بهمین سادگی بهمین خوشمزگی
خب معلومه دوست عزیز...
هر سرویس دهنده ای یه جور بامبول داره سرهم میکنه
آسیا یه جور شاتل هم با این همه تبلیغاتش اعم از بیلبوردهای اتوبانها گرفته تا سر در سوپر مارکتها و ... یه جور دیگه
هر کدومشون یه نوع افتضاحن
این از این آسیا که اومده حجمی اختصاص داده مثلا. محدود کرده کاربرها رو که یا 4 گیگ میتونن انتخاب کنن یا 20 گیگ!!! معلوم نیست این توازن رو از کجاشون دراوردن؟!
شاتل هم خیر سرش طرح اقتصادی و ... داره که اگه شارژت تموم شه 9 تومان هزینه هر گیگ اضافشه!!!
حالا منظورو گرفتی؟
لازم بود این همه توضیح
بیخیال
شوخی کردم![]()
Last edited by alpha007; 30-07-2010 at 23:16.
دل انگیز!فکر کنم پرواضحه که من سرویسم رو از آسیاتک میگیرم و هیچ جمله مبنی از اینکه میخوام isp رو عوض کنم، نزدم... اینو در درجه اول داشته باشه!
دوم اینکه اگه یه بار دیگه پست 2579 رو بخونی میبنی بنده فقط یه سوال پرسیدم و مخاطبم از این سوال کسانی بودند که هم از شاتل و هم از آسیاتک استفاده کردند یا حداقل آمارشونو دارن و خلاصه از سرعت اون آگاهی دارند... تا اینجا اوکی؟
و نهایتا سوم اینکه من به قول شما می تونستم برم تاپیک شاتل این سوال رو بپرسم... ولی من به این خاطر اینجا سوالم رو مطرح کردم که جوابم رو از کسایی بگیرم که مثل خودم دارن از آسیاتک سرویس میگیرن (حالا شانس میآوردم جوابم رو از کسی میگرفتم که فرضا قبلا شاتل بوده و الان آسیاتک).
دوست من! ازم دلخور نشو، ولی فکر کنم اون سوال بنده از جواب دو کلمه ای شما، هم واضح تر بود و هم لحنش مناسبتر بود...
به هر حال مرسی از اطلاعاطی که راجع به این دو سرویس دادی (کما اینکه من جوابم رو نگرفتم)...
یاعلی
پ.ن: اون اول دومی که تو شروع پست رفتم، بیشتر واسه باز کردن حرفم واسه تفهیم بیشتر بود...خدایی نکرده جسارت نشه...
![]()
عزیز دل
منم خدمتت عرض کردم که شوخی کردم
ثانیا تو پستهای قبلیم درباره سیاستهای هر دو شرکت صحبت کردم و باید بگم که بله با 128 شاتل تا همین چند وقت پیش الان رو نمیدونم ، میشد باسرعت بالاتر از 50-60 دانلود داشت البه بستگی به منطقه مخابراتی و ترافیکش داره ممکنه حتی سرعت بالاتر هم بره
ثالثا شانس اوردی چون من از شاتل هم استفاده داشتم تو یه دوره ای
در نهایت هم ایشالا که جوابتو گرفته باشی
یا حق
تمام شهر ها میتونند از سرویس شبانه استفاده کنند![]()
کسی نیست جواب بده؟؟؟
منتظریم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)