من هم دارم همینو میگم اونا هم مشکل دارن؟؟اونا خارجی نیستن؟
یهکم خوب متنم رو بخون..
من هم دارم همینو میگم اونا هم مشکل دارن؟؟اونا خارجی نیستن؟
یهکم خوب متنم رو بخون..
خوندم متن رو..نفهمیدم منظورتون چیه..
منظور من از "اونا" اینجا"گوشی های دیگه" بود..میگم مگه گوشی های دیگه سامسونگ و بقیه مگه خارجی نیستن، پس چرا تو تنظیمات کانتکت اونا این مشکل نیست؟
ماله من تو کانتکت اسم و فامیل درست سیو میشه اما وقتی اس ام اس از طرف میاد بر عکس مینویسه
![]()
حالا که تو Inbox مشکل من و شما و شاید بقیه دوستان یکیه یعنی اول فامیل بعد اسم ذکر شده لطفا به Send برید و ببینید وقتی برای کسی اس ام اس میفرستید اونجا اول اسم هست و بعد فامیل یا بالعکس.
تو پوشه send من اول اسم هست و بعد فامیل !!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام.
واقعا نمیدونم چی بگم !
1) گوشی من شماره سریالش تحت عنوان Code رو تو سایت نوکیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کردم گفت n82 ه که درست بود !
2) پشت گوشی رو برچسب اش نوشته FABRIQUE EN FINLANDE و سایر موارد مثل زیر هم قرار نگرفتن code و IC و ... رعایت شده!
3)برچسب کاملا مستطیلی نیست _(ذوزنقه ای) و سطل آشغال و کادر دور شطرنجی موجود است !
4) برچسب را که با دقت نگاه میکنیم شطرنجی است !
5)کلمه Code است نه CODE !
6) کد روی جعبه با کد *#06* و روی برچسب پشت باتری یکی است !
7) imei فوق رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردم گفت n82 که درست است !
حال چیزه دیگری هم هست که چک کنم ؟
آخه پس چرا حروف فارسی کنار دکمه ها نیست ؟ برای من روی دکمه ها و بسیار بسیار ریز حک شده ! (چون خود دکمه ها هم ریز است) ؟ آیا همین مورد کوچک میتواند دال ه بر تقلبی بودن باشد ؟![]()
شرمندم کردی ! خیلی مردی خداییش ... دمت گرم .
ایشالا جبران کنم !![]()
خوب نه تقلبی نیت....
حتما گارانتیش اینجور فارسیش کرده....
دوستان من یدونه 6500 اسلاید دارم میخوام بفروشم اینو بگیرم لطفا عمده معایب و محاسنش رو بگین ممنون میشم
سلام دوست من هیچ عیبی نداره این گوشی ولی فقط بعضی ها به جز بیشتر بچه های اینجا با کی پدش مشکل دارن که اونم اصلا بد نیست...
و هم تو دورو باید حتما شارزش کنی که اصلا عیب نیست به نظر من چون شارزر که در دسترسه...
دیگه همش حسنه ...
5مگا(بهترین 5 مگاییه دنیا...)
ارتقائ حافظه تا هرچی کرمت باشه...
ان گیج (اگه بدونی چی هست حتما مشتاقش میشی...)
سی پی یو دو هسته ای محشر (دارای چیپ گرافیکی که تو کمتر گوشی حتی 96 هست....)
شتاب سنج مخوف...
وایرلس..
جی پی اس...
ممنون رفیق ولی این گوشی از این گارانتی ندارها (متفرقه) است یعنی یه برچسب شماره سریال جعبه گوشیمو چسبوند رو برگه گارانتی خدمات طلایی نوکیا (نیاتل) !!!
شاید بگید چرا اینقدر گیر دادم به اصل و فرع . ولی جدا" برام مهمه !!!
آخه چطور ممکنه کیبورد دو گوشی یکسان بدون باز شدن گوشی ؛ باهم فرق داشته باشه ؟
ببینم شماها که حروف فارسی کنار دکمه هاست همتون گارانتی اصلی nia ه که 12 ماهه است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)