سلام چندروزه هر فایل Winrar ایی روکه دانلود میکنم موقع باز شدنش مشکل دارم و این پیغام توی عکس رو میده .مثلا الان IDM رو دانلود کردم و این پیغام اومد.ممنون میشم راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MT1984; 16-10-2012 at 19:49.
jjفکر کنم اگه دانلود منیجر رو حذف کنی و دوباره نصبش کنی درست شه دوست من.
سلام، همونطور که دوستان در پستهای دیگه هم گفتند مشکل چند روزه در برخی ISPها وجود داره و گویا بر میگرده به انجام برخی تغییرات زیرساخت اینترنت درایران...
زنگ بزنید پشتیبانی ISPتون و باهاشون مطرح کنید و تا موقع حلش هم حجم و زمانتون رو برای دانلود هر نوع فایل فشرده ای هدر ندید چون دوباره فایلهای دانلودی به همین شکل در میان.
این ارور ها تو فایل ها در صورتی که فایل از منبع مشکلی نداشته باشه فقط برمیگیرده به مشکل و خطا در زمان دانلود که باعث شده فایل دانلود شده آسیب ببینه و باز نشه
سلام. بعداز مشکلی که با idm پیدا کردم(بالا رفتن cpu) نرم افزار orbit نصب کردم ولی رو هر لینکی که کلیک میکنم برای دانلود orbit بصورت خودکار باز نمیشه باید چه کار کنم که مثل idm خودکار باز بشه؟
سلام
گمون کنم مرورگر شما کروم باشه. چون اربیت و بقیه دانلود منیجرها با کروم اینتگره نمیشوند. شما باید افزونه downloaders را در کروم نصب کنید که Download this link with Orbit در منوی راست کلیک میاد.
البته باید در تنظیمات همه دانلود منیجرها، مرورگر را مشخص کنید (تیکش را بزنید).
بصورت دستی هم میتونید با کلیک راست روی لینک>Copy link address و کلیک راست روی علامت اربیت روی دسکتاپ و انتخاب Enter a new URL (یا همچین چیزی) لینک را بدهید.
اگر از اربیت زیاد خوشتون نیامد، میتونید Free Download Manager را هم امتحان کنید. دو ورژن داره که یکیش تورنت هم میگیره.
منم این مشکل دارم
اگه کسی راه حلی پیدا کرد ممنون میشم بگه
تشکر از شما دوست گرامی.
عزیزان ، تو IDM وقتی فایل با حجم نسبتا بالا دانلود میکنم بعد از اینکه چند درصدی از فایل دانلود میشه ، Transfer Rate / Time Left / Downloaded ثابت میمونه و هیچ تغییری نمیکنه ، در حالی که نرم افزار Not Responding نشده و کار میکنه صفحه اصلیش، و از همه جالبتر مودم در حال سند و رسیو دیتا هست و کار میکنه .
دیشب گذاشته بودم برای دانلود یک فایل 500 مگی رو تا صبح 20 درصد رفته بود و گیر کرده بود اما تو صفحه شاتل 700 مگ استفاده رایگان نوشته شده بود.
نسخه IDM رو تغییر دادم و آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد. ولی این مشکل را با نرم افزار های دانلود دیگر مثل اوربیت ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)