تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 1081 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    دوستان من ازكاسپر اسكاي اينترنت سكوريتي ورژن 6.0.1.411 استفاده ميكنم وازآن بسيارراضي هستم چون ورژن 7.0.0.125 رانصب كردم ولي سرعت سيستم راخيلي كم ميكردوبه همان نسخه 6 برگشتم ولي تاماه 8 همين سال2008 بيشتراعتبارنداردميخواستم بدانم آيابعدازتمام شدن اعتبار كي آيا كي جديدي براي اين نسخهاي 6 پيداميشود.
    متشكرم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باسلام
    دوستان من ازكاسپر اسكاي اينترنت سكوريتي ورژن 6.0.1.411 استفاده ميكنم وازآن بسيارراضي هستم چون ورژن 7.0.0.125 رانصب كردم ولي سرعت سيستم راخيلي كم ميكردوبه همان نسخه 6 برگشتم ولي تاماه 8 همين سال2008 بيشتراعتبارنداردميخواستم بدانم آيابعدازتمام شدن اعتبار كي آيا كي جديدي براي اين نسخهاي 6 پيداميشود.
    متشكرم
    معمولا كليدهايي كه براي نسخه هاي بالاتر جواب ميدن و كار ميكنند روي نسخه هاي پايين تر نيز جواب ميدن.يعني شما ميتونيد از كليدهاي فعال نسخه 7 براي اكتيو كردن نسخه هاي 6 نيز استفاده كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخرین نسخه نهایی کسپرسکی

Kaspersky Internet Security 7.0.1.325
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Kaspersky Anti-Virus 7.0.1.325
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییرات در نسخه جدید ....

1. Error that caused computer and web browsers (Microsoft Internet Explorer, Mozilla, Firefox) to slow down when Kaspersky Internet Securityis running has been fixed.

2. Error that caused slowdown during loading of Microsoft Office 2007 applications when Kaspersky Internet Security is running has been fixed.

3. Error that caused slowdown during loading of computer's operating system when Kaspersky Internet Security is installed has been fixed.

Known Issues:

1. In some instances, problems may occur when analyzing website content with the Parental Control heuristic analyzer.

2. In some instances, shortcuts in the registry to infected files deleted may remain after running in advanced disinfection mode.

3. In some instances, the Microsoft Office Outlook preview window does not change the e-mail subject line when it is opened and spam is detected in it.

4. In Microsoft Windows Vista, the installer program may hang if a --- connection is active. To resolve this problem, we recommend disconnecting the --- until the program is installed.

5. If SSL traffic monitoring is enabled, problems may occur when using some sites that require client certificate verification. To resolve this problem, we recommend adding encrypted traffic from the necessary applications as an exclusion.

6. When upgrading from Microsoft Windows XP to Microsoft Windows Vista, the program must be uninstalled before upgrading and reinstalled after the upgrade is completed.

7. When upgrading Microsoft Windows Vista from one version to another (i.e. Home Basic to Ultimate), you must run the program restore procedure.

8. Rescue Disks cannot be written to DVDs.

9. In some cases, the Microsoft Windows Security Center does not detect Kaspersky Internet Security or incorrectly displays its status.

هر 3 تغییری که در این نسخه عیب ها شو برطرف کردند از نطر سرعت و لود شدن سریعتر بوده.

و بیشتر مشکلاتی رو هم که این نسخه داره مربوط به ویندوز ویستا و آپگرید ویندوز اکس پی به ویستا میشه اما اگر کسی
    از ویندوز اکس پی استفاده میکنه کمترین مشکلو با این نسخه داره. البته این چیزایی هست که خودشون نوشتن حالا
    راست یا دروغشو نمیدونم.
    Last edited by zhina_gian; 19-02-2008 at 20:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام من روی یک سیستم آنتی ویروس 5.0.383 داشتم میخام ورژن 7 را نصب کنم نمیذاره و میگه installation courppeted اینم بگو وقتی 5 را remove میکنم ریستارت می کنم ها اما نمیشه ایا تو رجیستری باید کاری کرد؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من روی یک سیستم آنتی ویروس 5.0.383 داشتم میخام ورژن 7 را نصب کنم نمیذاره و میگه installation courppeted اینم بگو وقتی 5 را remove میکنم ریستارت می کنم ها اما نمیشه ایا تو رجیستری باید کاری کرد؟
    دوست عزیز

مشکل از فایل نصب نسخه 7 شما است باید آن را دوباره دانلود کنید .

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان ايني كه اخرين نسخه است من دانلود كنم .exe است واين ويروس جيفو روش ميشينه كه (روي exe ميشيبنه)
    ميخوام همينو با كاسپر ازبين ببرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض کسپر 7

دوست عزیز

مشکل از فایل نصب نسخه 7 شما است باید آن را دوباره دانلود کنید .

سلام نه از فایل نیست من اون را همه جا نصب کردم و مشکلی نداشتم مطمئنم اگه ویندوز را عوض کنم درست میشه میخام بدون عوض کردن ویندوز باشه.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

الان ايني كه اخرين نسخه است من دانلود كنم .exe است واين ويروس جيفو روش ميشينه كه (روي exe ميشيبنه)
    ميخوام همينو با كاسپر ازبين ببرم
    دوست عزیز

Jeefo از ویروسهای قدیمی است و امروز دیگر احتمال آلودگی با آن بسیار کم است در ضمن خود کاسپرسکی حین نصب می تواند

از خود محافظت کند ولی اگر مطمئن هستید سیستمتان واقعا به این ویروس مبتلا است می توانید با استفاده از برنامه کم حجم

زیر ابتدا آن را از روی سیستم پاک کنید بعد کاسپرسکی را نصب کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز

Jeefo از ویروسهای قدیمی است و امروز دیگر احتمال آلودگی با آن بسیار کم است در ضمن خود کاسپرسکی حین نصب می تواند

از خود محافظت کند ولی اگر مطمئن هستید سیستمتان واقعا به این ویروس مبتلا است می توانید با استفاده از برنامه کم حجم

زیر ابتدا آن را از روی سیستم پاک کنید بعد کاسپرسکی را نصب کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ويروس جيفو رو كه اره الوده شده سيستمم براي همين ميگم كلا مي دانم الان بخوام پاك كنم ويندوزم هم مشكل پيدا ميكنه چون .exe رو پاك ميكنه
    ممنون فردا ميزنيم پاك ميكنيم ويندوز عوض ميكنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ويروس جيفو رو كه اره الوده شده سيستمم براي همين ميگم كلا مي دانم الان بخوام پاك كنم ويندوزم هم مشكل پيدا ميكنه چون .exe رو پاك ميكنه
    ممنون فردا ميزنيم پاك ميكنيم ويندوز عوض ميكنيم
    با عوض کردن ویندوز به شرطی ویروس جیفو از بین میره که شما فقط 1 پارتیشن داشته باشید و با فرمت کردن و
    نصب ویندوز جدید بر روی پارتیشن کل اطلاعات از بین بره.

اما اگر شما 2 تا پارتیشن داشته باشید با نصب ویندوز فقط داریو سی شماست که دوباره فورمت میشه و همینکه
    ویندوز بالا اومد دوباره ویروس از درایو دی به فایل های exe در درایو سی صدمه میرسونه و دوباره مثل اولش میشه.

شما حرف دوستون رو گوش کن اول ویروس رو از بین ببر و بعد هر کاری خواستی بکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •