دوست من چه بخايم يا نخايم بلخره كه فيبر كه ميشيم![]()
دوست من چه بخايم يا نخايم بلخره كه فيبر كه ميشيم![]()
آخرش باید برین از مخابرا ( سپاه ) بخرید و با هر پورت یک برادر بسیجی نیز در کنار شما خواهد بود . با هم حال کنید .
دوستان همشهری می خوام وضعیت مرکز فرشچی رو بدونم ؟ کیا تو مر کز فرشچی ( آزادشهر ) هستند ؟ آمار بدین . هم صبح هم شب و ...
دوستان همشهری به گرو ههای مشهدی ها هم سر بزنید بترکونیم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فکر کنم از تا اون موقع این سرویس دهی روی فیبر از انحصار مخابرات در بیاد. شرکتها که وارد بشن به صورت رقابتی سرویس دهی رو بیشتر میکنند.من فقط میتونم بگم،ان شاا... به حق 5 تن تمام مشهد بشه فیبر.که سرعتتون بشه مثل ما مخابراتیای بیچاره![]()
البته ببخشید یادم نبود اینجا ایرانه![]()
الهی آمین![]()
فکر کنم تا اون موقع اینترنت وایرلس جای Adsl رو می گیره![]()
اگه شانس ماست،وایرلسم ماله مخابرات رو وجبوریم بگیریم.من اون موقع صبا داشتم تو شب اندازه کل روزه این.دان میکردم
سلام
منم میخوام adsl بگیرم.برای منطقه فارق التحصیلان فقط مركز مخابرات رو نميدونم كجاس؟.از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟صبانت یا افتاب؟ هر كدوم بهتره لطفا ادرس نمايندگيشو هم بدين ممنون.
Last edited by mohsen_gh1991; 13-02-2010 at 13:52.
علیک سلام
خرجش فقط اینه که بری تو سایت صبانت (sabanet.ir)همه اطلاعاتتو میده حتی میتونی مرکزمخابرات تلفن رو بفهمی.همونجا شماره وآدرس نمایندگی هاشو هم نوشته.من فقط صبانت رو توصیه می کنم.از خیلی ها پرسیدم همینمو بهم گفتن.
حدود یک هفته است که شدیدا سرعت شبانه صبانت به ویژه در مورد آپلود سنترهای معروف افتضاح شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)