سلام
من یه هارد WD My Passport 500GB دارم وقتی میخوام فایلی رو از کامپیوترم روی هارد کپی کنم Error میده و یو اس بی هارد Remove میشه و بلافاصله دوباره متصل میشه . کسی میدونه مشکل از چی می تونه باشه لطفا راهنمایی کنید عکس ==>>
![]()
سلام
من یه هارد WD My Passport 500GB دارم وقتی میخوام فایلی رو از کامپیوترم روی هارد کپی کنم Error میده و یو اس بی هارد Remove میشه و بلافاصله دوباره متصل میشه . کسی میدونه مشکل از چی می تونه باشه لطفا راهنمایی کنید عکس ==>>
![]()
سلام
هارد دیسک شما از کابل usb تغذیه میشه. معمولا این مشکل بخاطر خرابی کابل usb است.
کابل را تعویض کنید. اگر رفع نشد از یکی دیگر از پورتهای usb سیستم استفاده کنید اگر بازهم مشکل وجود داشت با یک سیستم دیگر چک کنید.
اما معمولا با تعویض کابل مشکل رفع میشود.
موفق باشید
من یه هارد 80 مکستور ide دارم
آیا دیسک داخلیش کامل گیر میاد؟
کسی قیمت داره؟
سلام
پلتهای هارد بصورت نو پیدا نمیشود. فقط میتونید از هاردهایی که مشکلات دیگه دارند استفاده کنید. تهیه پلت کاره ساده ای نیست چون هر هاردی مشخصات فنی خاصی داره که کمتر کسی با اون آشنایی دارد.و برای تعویض آن نیاز به ابزارهای تعمیر هارد نیاز دارید.
ضمنا شما میتونید با هزینه حدود 15000 تومان یک هارد 80 گیگ سالم تهیه کنید.
اگه ديسك داخلي هم گير بياد كه نمي ارزه ديسكاشو جابجا كني
اين يه كار فوق العاده تخصصيه كه كسي انجامش نميده
حالا مشكلت چي هست ؟؟؟
بردش سالمه
خودم میتونم عوض کنم-اینکارم
اوراقی اگه گیر بیاد خیلی خوبه
شما اين كاره ايجه جالب
شما شركتي دارين يا مركز تخصصي دارين؟؟؟
اگه تهراني برو وليعصر چند صد متر پايينتر از سفارت عراق يه پاساژ بزرگ هست طبقه پايين فكر كنم بتوني دست دوم پيدا كني
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدید
سلام
این مشکل زمانی رخ میدهد که سیستم عامل نمیتواند با فایل سیستم ارتباط برقرار کند. بنابر این پیغام فورمت میدهد و اجازه دسترسی به اطلاعات را نمیدهد.
پیغام دوم بخاطر این است که شرتکات فایل روی دسکتاپ شما است ولی فایلهای اصلی در آن درایو وجود دارد.
اگر اطلاعات خاصی ندارید به گارانتی مراجعه کنید.
عزیز این لینک مربوط به عکس زیریش نیست . من همین برنامه که لینکشو گذاشتی dl کردم ولی گزینه ی fix boot نداشت ! یه سوال اگه من هاردمو با این شرایط به یه مرکز برای ریکاوری ببرم امکان برگشت اطلاعاتم هست یا باید فاتحشو بخونم چون از دیروزم هاردم به سروصدا افتاده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)