تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 259 از 2403 اولاول ... 1592092492552562572582592602612622632693093597591259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من ديشب ساعت 1:10 دقيقه تك لينك 60 تا 110 كيلوبايت سرعت داشتم ولي يهو شد 20 كيلو بايت .

110 مگ بيشتر دانلود نشد

karkan تو چيكار كردي ؟؟؟

بهتره بریم خدا رو شکر کنیم همین که هر چند وقت یه بار سرعت قاط می زنه و بالای 100 و 200 کیلو بایت می ره !
    یه نگاهی به اینجا بندازین در مورد سرویس جدید وایمکس ایرانسل تو تهران ! سرعت 128 رسما بین 14 الی 16 کیلو بایته نه بیشتر و با این وجود کسایی که قبلا دایل آپ داشتن ازش راضی هستن !!
    و 2 تا نکته خیلی مهم اینکه کسایی که سرعتشون بالاتر از 512 هست باید مودم 220 تومنی ( خارجی ) رو بخرن ! چون مدل 110 تومنیش فقط تا سرعت 512 رو پشتیبانی می کنه! و یه نکته خیلی جالب که یکی از کاربرا گفته اینه که تو سرویسای نامحدود اگه ببینین کسی بیش از حد داره مصرف می کنه و دانلودش زیاده خودشون همون سرویس نامحدود رو هم محدود می کنن و سقف حجمی تعیین می کنن !!!! این هم از سرویسای وایمکس !!! امیدوارم مخابرات هم اینجوری گند نزنه !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا کم کم ایراداش رو میشه..
    من که همین سرویس 128 خودمو با هیچ چیزی عوض نمیکنم..
    راستی بچه ها یه سوال..
    اگه 128 نت محدود از اندیشه بگیرم بازم سرعت دانلود توی روز همینقدر خوبه ؟؟ یا اینکه سرعتش پایین میاد.. آخه من میخواستم 128 نامحدود بگیرم ولی شنیدم اونجوری سرعت پایینه..

4. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا کم کم ایراداش رو میشه..من که همین سرویس 128 خودمو با هیچ چیزی عوض نمیکنم..
    راستی بچه ها یه سوال..
    اگه 128 نت محدود از اندیشه بگیرم بازم سرعت دانلود توی روز همینقدر خوبه ؟؟ یا اینکه سرعتش پایین میاد.. آخه من میخواستم 128 نامحدود بگیرم ولی شنیدم اونجوری سرعت پایینه..
    با اجازه

سرعت سرويس هاي نامحدود 128 همون 16 كيلوبايت استاندارد كار ميكنه . و مثل اينا قاط نميزنه . هميشه روالش استاندارده .
    شايد يكي از دليل هايي كه انديشه اين كار رو ميكنه كه 128 كه ما داريم فرقي با 512 نميكنه اينه كه سريع تر حجممون تموم بشه و بيايم حجم بگيريم .
    ولي چون سرويس هاي نامحدود حجمي براي تموم شدن نداره . سرعت رو بالا نميبرن .

ولي به نظرم ارزش داره كه نامحدود بگيره آدم چون ديگه هر چي ميخواي درسته كه بيشتر طول ميكشه ولي توي روز ميزاري راحت دانلود بشه .
    البته 128 نامحدود و ... كه نامحدودن واقعا بي انصافيه خيلي گرونه .
    اميدوارم با اومدن مخابرات به اين جمع قيمت ها پايين بياد .

به سئوال صفحه ي قبل من يكي جواب بده .
    Last edited by pedram9; 13-02-2010 at 18:40.

7. 5 کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یک سر اینجا زدم , قصدم این هستش که یک اطلاع رسانی کرده باشم در مورد وضعیت adsl تو سایر شهرهای شمالی . من چالوس هستم و سرویس 128 نامحدود دارم سرعت دانلود من همیشه ثابت و برابر 35 kb/s هستش از شرکت رایانت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...
    به سئوال صفحه ي قبل من يكي جواب بده .
    به صفحه 216 و 217 همین تاپیک یه نگاهی بکن ... دوستان عزیز navid.h و hashem_wolf در مورد اینترنت وایرلس برای گوشی موبایل توضیح دادن ... تو بعضی پاساژها و فروشگاهای رشت می شه ازش استفاده کرد که همون WI-FI هست و با هر وسیله که از نوع ارتباط WI-FI استفاده می کنه ( از گوشی های موبایل پیشرفته که از wi-fi پشتیبانی می کنن تا %99 لپ تاپ ها می تونن ازش استفاده کنن ) ... این هم خلاصه پست دوستان :

نوشته شده توسط armin_punisher6 ببخشيد اين سوالو اينجا ميپرسم.ولي چه مناطقي تو رشت وايرلس مجاني براي گوشي ميده؟
    آقا نوید جواب دادن :
    تو خیابان تختی تا صیقلان (سازگار رایانه)
    خیابان سعدی-پاساز ولیعصر(کافی نت کمپیون)
    صابرین-روبروی درمانگاه(( یه ساختمون چند طبقه هست که نمیدونم برای چیه))
    جلوی درمانگاه هم بمونی میشه

میشه برای لپ تاب هم استفاده کرد ... همشون از wi-fi استفاده می کنن ...
    و به این نکات امنیتی هم توجه کن که آقا هاشم گفتن :
    دوستانی که به شبکه های بی سیم بدون پسورد متصل میشند :

1: حواستون باشه هر کس دیگه هم می توه جز شما وصل باشه و sniff کنه اطلاعات رو
    2: تمام اطلاعات رو اگر ادمین شبکه بخواد میبنه
    3: مک آدرس ولید شما لاگ میشه
    4: احتمال لو رفتن حساب های کاربری شما هست
    شبکه های بیسیم محافظت شده با wep هم زیاد امنیت ندارند!

کلا این نوع اینترنت بیسیم تو لابی اکثر هتل ها و سالن فرودگاها و ... حتی تو ایران هم وجود داره و مجانی با لپ تاپ می شه به اینترنت وصل شد اما تمام اطلاعات رد و بدل شده توسط اون مرکزی که داره بهتون اینترنت بیسیم مجانی میده قابل دسترسی خواهد بود و برای کارایی که امنیت بالا می خواد هرگز نباید استفاده کنین . و این روش یکی از بهترین روشای دزدیدن رمزهای کارت اعتباری تو هتل های خارج از ایران شده ! تو ایران هم که خیالت بابت دزدیدن رمزکارت اعتباری راحته ! اما اگه دیدی بعد از استفاده از این جور اینترنت مجانی رمز ایمیل و پسورد مسنجرت تو کل دنیا پخش شد زیاد تعجب نکن !!!
    Last edited by birak; 13-02-2010 at 22:07.

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اندیشه سبز گلسار 722

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام ...پدرام جان ببخشيد دير جواب ميدم..امروز خونه نبودم...ديشب سرعت بنز بود...دمشون گرم...2 گيگ و 950 مگ دانلود شد...هيپ هيپ هوراااااااااا

ولي به نظرم بايد بيشتر دان ميشد...ساعت 1 تا 2 نزديكاي 200 بود ولي ساعت 6 كه بلند شدم ديدم شده 30...معمولا صبح ديگه 240 رو رد ميكنه!!!!!ببينيم امشب چطور ميشه////

راستي من سامان هستم!!!

13. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ...پدرام جان ببخشيد دير جواب ميدم..امروز خونه نبودم...ديشب سرعت بنز بود...دمشون گرم...2 گيگ و 950 مگ دانلود شد...هيپ هيپ هوراااااااااا

ولي به نظرم بايد بيشتر دان ميشد...ساعت 1 تا 2 نزديكاي 200 بود ولي ساعت 6 كه بلند شدم ديدم شده 30...معمولا صبح ديگه 240 رو رد ميكنه!!!!!ببينيم امشب چطور ميشه////

راستي من سامان هستم!!!
    از اين به بعد سامان صدات ميكنم موردي نيست .

من ديشب فقط 20 دقيقه سرعتم روي 120 بود بعد شد 20 كيلوبايت .

راستي چرا ساعت 6 بيدار ميشي آخه من يه نرم افزار معرفي كرده بودم كه از اون استفاده كن با خيال راحت بگير بخواب . من هميشه همين كار رو ميكنم .
    Last edited by pedram9; 13-02-2010 at 22:53.

15. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به صفحه 216 و 217 همین تاپیک یه نگاهی بکن ... دوستان عزیز navid.h و hashem_wolf در مورد اینترنت وایرلس برای گوشی موبایل توضیح دادن ... تو بعضی پاساژها و فروشگاهای رشت می شه ازش استفاده کرد که همون WI-FI هست و با هر وسیله که از نوع ارتباط WI-FI استفاده می کنه ( از گوشی های موبایل پیشرفته که از wi-fi پشتیبانی می کنن تا %99 لپ تاپ ها می تونن ازش استفاده کنن ) ... این هم خلاصه پست دوستان :

آقا نوید جواب دادن :
    تو خیابان تختی تا صیقلان (سازگار رایانه)
    خیابان سعدی-پاساز ولیعصر(کافی نت کمپیون)
    صابرین-روبروی درمانگاه(( یه ساختمون چند طبقه هست که نمیدونم برای چیه))
    جلوی درمانگاه هم بمونی میشه

میشه برای لپ تاب هم استفاده کرد ... همشون از wi-fi استفاده می کنن ...
    و به این نکات امنیتی هم توجه کن که آقا هاشم گفتن :
    دوستانی که به شبکه های بی سیم بدون پسورد متصل میشند :

1: حواستون باشه هر کس دیگه هم می توه جز شما وصل باشه و sniff کنه اطلاعات رو
    2: تمام اطلاعات رو اگر ادمین شبکه بخواد میبنه
    3: مک آدرس ولید شما لاگ میشه
    4: احتمال لو رفتن حساب های کاربری شما هست
    شبکه های بیسیم محافظت شده با wep هم زیاد امنیت ندارند!

کلا این نوع اینترنت بیسیم تو لابی اکثر هتل ها و سالن فرودگاها و ... حتی تو ایران هم وجود داره و مجانی با لپ تاپ می شه به اینترنت وصل شد اما تمام اطلاعات رد و بدل شده توسط اون مرکزی که داره بهتون اینترنت بیسیم مجانی میده قابل دسترسی خواهد بود و برای کارایی که امنیت بالا می خواد هرگز نباید استفاده کنین . و این روش یکی از بهترین روشای دزدیدن رمزهای کارت اعتباری تو هتل های خارج از ایران شده ! تو ایران هم که خیالت بابت دزدیدن رمزکارت اعتباری راحته ! اما اگه دیدی بعد از استفاده از این جور اینترنت مجانی رمز ایمیل و پسورد مسنجرت تو کل دنیا پخش شد زیاد تعجب نکن !!!
    یه جای دیگه هم هست. رستوران پارادیزو تو گلسار. پایین ساختمان آژند. تا حالا هم که استفاده کردم پسورد مسنجرمو ندزدیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •