تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 259 از 1635 اولاول ... 1592092492552562572582592602612622632693093597591259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب آقای سناتور عزیز شما استاد من هستید ومن ازمدتها قبل ازمطالب شما استفاده های زیادی برده ام وازاینکه خاطرتان مکدر شد معذرت میخواهم ولی من عکسها را هیچ گونه کاهش کیفیت نداده ام و به زبان خیلی ساده از روی عکس اصلی قیچی کرده ام اگر هم دوباره نقل قول کردم بخاطر این بود که دوتا ازعکسها توی صفحه جدید افتادن ومن گفتم کسی بدون اطلاع قضاوت نکند اما اینکه چرا با ایزو400 به هر حال این دوربینها نیمه حرفه این ولااقل اینجا باید خودشون و نشون بدن وگرنه تو ایزو 80 همه دوربینها خوبن من فکر میکنم این بحثها خیلی خوبه لااقل ازهمین بحث ما من یاد گرفتم اگه یه لنز یه گوشه اش یهذره مشکل داشت با یه زوم ناچیز برطرف میشه آخه بردر من h50 داره مجددا ازاساتید معزز واستاد عزیزم جناب سناتور معذرت می خواهم.
    اختیار دارین.من کوچیک همه دوستان گل این تاپیک هستم.
    نه آخه اون عکسایی که شما از بریده های عکس h50 گذاشته بودین،یه جورایی ظلم بود به اون دوربین.آخه کیفیتش در اون حد پایین نیست.
    فقط اینو بگم که خوشحالم که به خوبی و خوشی این بحث حل شد.
    همه تلاش من و شما و همه دوستای دیگه اینجا اینه که کنار هم خوش باشیم و یه چیزایی یاد بگیریم.
    بحث و بررسی خوب که نه؛عالیه ولی اگه منصفانه باشه.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

3 تا سوال داشتم از دوستان

1. توی دوربین های کامپکت مثل سری t و یا w سونی و یا panasonic ها , اگه اعداد لنزی و مگاپیکسل یکی بود ایا باز هم تفاوت برندی وجود داره ؟ ( مثلا سونی ها رنگ ها زنده تر و واقعی تر باشخ تصاویر البته منظورم در رنج قیمت یکسان و کانفیگ نزدیک هست )

2. ایا کامپکت های پاناسونیک بهترن یا سونی اخه دیدم اکثر پاناسونیک ها واید هستن ولی سونی ....

3. من که اکثر در مسافرت هستم بهتر نیست تا جای ممکن یه دوربین کوچیک بگیرم اخه عکس ها رو معمولا ظاهر نمیکنم و بیشتر برای دیدن روی کامپیوتر و فیس بوک و ... میگیرم .... ( اختلاف کامپکت ها مثلا با canon sx 990 که البته اونم جمع و جور هست ولی نه مثل سری t ... ایا اختلاف در چنین کاربرد های معمولی ملموس هست ) ?

مرسی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

البته فک کنم این بحث بی فایده رو بیشتر من راه انداختم که قصدم اصلا این نبود ...

من برای چندمین باز میگم اگه از دوربینی رو تائید کردم معنیش این نیست که بقیه بدرد نمی خورن ... خود من توی وبلاگم دوربین کانن sx10 رو معرفی کردم و در موردش توضیح دادم ... اگه اون متنی که من نوشتم رو بخونید فک میکنید من رئیس شرکت کانن هستم ... در حالی که نیستم !!

من فقط کمی رو h50 تائید بیشتری کردم ... وگرنه المپیوس ه دوربینای خوبی میزنه ... نمی دونم چه داستانیه که همه فک میکنن باید طرفدار یا ضد یه مارک باشن ...

به هر حال بهتره تاپیک بیشتر از این شلوغ نشه ...

موفق باشید ...

4. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوربین sony-hx1 بهتره یا canon-sx10 ممنون میشم اگه توضیح بدین

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

کسی تجربه ای در مورد دوربین Sony A200 داره؟ فکر میکنم ارزونترین دوربین SLR بازار باشه! حول و حوش 500 تومنه قیمتش فقط! آیا با این قیمت میشه به بدنه این دوربین و قابلیت های اون اعتماد کرد و بعدها روی لنز بهتر سرمایه گذاری کرد؟ یا اینکه با این قیمت بهتره یک دوربین SLR-Like برداشت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی تجربه ای در مورد دوربین Sony A200 داره؟ فکر میکنم ارزونترین دوربین SLR بازار باشه! حول و حوش 500 تومنه قیمتش فقط! آیا با این قیمت میشه به بدنه این دوربین و قابلیت های اون اعتماد کرد و بعدها روی لنز بهتر سرمایه گذاری کرد؟ یا اینکه با این قیمت بهتره یک دوربین SLR-Like برداشت؟

A200 به این منظور که در آینده به عنوان دوربین حرفه ای عمل کنه،انتخاب خوبی نیست.
    ولی Slr like انتخاب خوبی خواهد بود.

.
    Last edited by Senator_F; 09-04-2009 at 22:06.

8. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

A200 به این منظور که در آینده به عنوان دوربین حرفه ای عمل کنه،انتخاب خوبی نیست.
    ولی Slr like انتخاب خوبی خواهد بود.

.
    شما با این دوربین شخصا کار کردین؟ آیا در مقایسه با دوربین هایی مثل FZ28 پاناسونیک، F100fs فوجی، SX10 کانن یا UZ 570 اولیمپوس انتخاب بهتری میتونه باشه؟ اما فکر نمیکنم بشه در رده SLR-Like ها طبقه بندیش کرد، به هر حال ویژگی های یک دوربین SLR رو داره، درسته؟

خیلی ممنون به خاطر توجهتون.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما با این دوربین شخصا کار کردین؟ آیا در مقایسه با دوربین هایی مثل fz28 پاناسونیک، f100fs فوجی، sx10 کانن یا uz 570 اولیمپوس انتخاب بهتری میتونه باشه؟ اما فکر نمیکنم بشه در رده slr-like ها طبقه بندیش کرد، به هر حال ویژگی های یک دوربین slr رو داره، درسته؟

خیلی ممنون به خاطر توجهتون.
    نه باهاش کار نکردم.
    در رده دوربینای slr هستش ولی در کف اون.با خصوصیاتی که این دوربین داره،به نظر من البته،انتخاب مناسبی نیست.
    شما میتونین به جای اون از همین سوپر زوم هایی که مثال زدین،یکیو انتخاب کنین.چون از لحاظ کیفیت تفاوت کمی با a200 دارن و به دلیل فرم و ویژگی های لنزشون،زوم داشتن در حد 15 برابر و ماکرو های گاه تا یک سانتیمتر،و امکان فیلمبرداری و زوم هنگام فیلمبرداری،انتخاب بهتری هستند.

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

نه باهاش کار نکردم.
    در رده دوربینای slr هستش ولی در کف اون.با خصوصیاتی که این دوربین داره،به نظر من البته،انتخاب مناسبی نیست.
    شما میتونین به جای اون از همین سوپر زوم هایی که مثال زدین،یکیو انتخاب کنین.چون از لحاظ کیفیت تفاوت کمی با a200 دارن و به دلیل فرم و ویژگی های لنزشون،زوم داشتن در حد 15 برابر و ماکرو های گاه تا یک سانتیمتر،و امکان فیلمبرداری و زوم هنگام فیلمبرداری،انتخاب بهتری هستند.
    خیلی ممنون.
    من زیاد در مورد دوربین های SLR اطلاعات ندارم، لنز کیتی که روی خود A200 داده میشه تا چه حدی زوم اپتیکال داره؟ تا چه حدی میشه بهش تکیه کرد؟ به این دلیل بیشتر روی A200 تاکید دارم چون هم به بودجم میخوره هم اینکه به عنوان یک SLR واقعی دست آدم برای استفاده از لنز های حرفه ای بازتره، اما خب گمان میکنم SLR-Like ها لنز هاشون قابل جایگزینی نیست درسته؟
    در مورد فیلم برداری اصلا این گزینه برام مهم نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون.
    من زیاد در مورد دوربین های SLR اطلاعات ندارم، لنز کیتی که روی خود A200 داده میشه تا چه حدی زوم اپتیکال داره؟ تا چه حدی میشه بهش تکیه کرد؟ به این دلیل بیشتر روی A200 تاکید دارم چون هم به بودجم میخوره هم اینکه به عنوان یک SLR واقعی دست آدم برای استفاده از لنز های حرفه ای بازتره، اما خب گمان میکنم SLR-Like ها لنز هاشون قابل جایگزینی نیست درسته؟
    در مورد فیلم برداری اصلا این گزینه برام مهم نیست.
    لنز SLR Like ها قابل جایگزینی نیست ولی قابل تامله که مثلا لنز سونی h50 با نسبت slr ها،تا465 میلیمتر زوم می کنه.یه همچین لنزی برای slr ها اولا خیلی گرونه در ثانی خیلی سنگین.مثلا یه کیلو.

14. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •