ممد جان اینو که تو امضات هست 150x150 نداری ؟؟؟
![]()
ممد جان اینو که تو امضات هست 150x150 نداری ؟؟؟
![]()
چشم پاپي جونم
راستش ما از بس تو حال و هواي قهرماني زودهنگام هستيم به اميد خدا كه بعضي چيزارو مي قاطيم
خب يه چيزي من ميخوام بپرسم
اين نام كاربري Blaster كه مياد اينجا آخرش طرف ماست يا بارسا ؟
اينو براي من مشخص كنيد لطفا با بدونم چطور بايد باهاش برخورد كرد
لطفا هم يه نگاهي به اين پست بندازيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از خودمونه ...اين نام كاربري Blaster كه مياد اينجا آخرش طرف ماست يا بارسا ؟
رئالیه ...
اما بعضی وقت ها دیوونه می شه ...
اگه اشتباه نکنم تایپیک منچستر بود نه ؟؟؟
خوب منم دوست داشتم بارسا ببره ....
چون بره توی الدترافورد یه 7 8 تایی بخوره ...
اسمش هم ممده ...
راستی وحید ( ارتس) بازی های رئال توی این تایپیک می ای دیگه ؟؟؟
یوفا: مدير برنامههاي روبينيو در گفتوگويي ابراز خوشبيني كرد اين بازيكن برزيلي ماه مه آينده با رئال مادريد قرارداد تازهاي را به امضا برساند.واگنر ريبيرو، مدير برنامههاي روبينيو در اين گفتوگو دربارهي آيندهي موكلش در كهكشانيها گفت: «روبينيو از بودن در مادريد بسيار خوشحال است و دوست دارد در اين تيم بماند. اگر بخواهيم در ماه مه با هم گفتوگو كنيم از طرف او هيچ مشكلي وجود نخواهد داشت.
به گزارش سایت گل رود ون نیستلروی بعد 2 ماه مصدومیت امروز اولین تمرین خود را با تیم بعد 2 ماه انجام داد.
فابیانو که تا سال 2009 با سویا قرارداد داشت قرارداد خود را تا سال 20010 تمدید کرد تا به شایعه آمدنش به رئال پایان دهد.
دیگو که مورد توجه تیم های مختلفی قرار گرفته گفت وردربرمن را ترک نخواهد کرد بنابر این او به مادریذ نمی اید.
راستی وحید تو اسم اصلی تمام کاربران رو میدونی؟؟؟؟؟از کجا اسم اونها رو فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا عضو Fbi هستیم ها ...دی:راستی وحید تو اسم اصلی تمام کاربران رو میدونی؟؟؟؟؟از کجا اسم اونها رو فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین جوری فهمیدم ....
مثلا بلستر که اصلا می شناختمش خارج از اینترنت ...
ارتاس هم که توی بازی ...
سلام دوستان:
میدونم میدونم که خیلی وقته نیومدم واقعآ ببخشید عمه خانم از خارج اومدن و من که نمیدونم واس چی خیلی واسشون مهم هستم باید همه جا ببرمشون و همه جا هم کمکشون کنم پیرزن رو خوب معذرت دوستان:
اه اه اه دیدی این مردیگه دیگو واس چی نیومد اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واس چی فابیانو که داشت بال بال میزد حالا زده زیر همه چی؟؟؟؟
ولی از اینا گذشته هنوز امید دارم که شاید ابراهیموویچ و شاید و شاید رونالدو و دروگبا بیاد امیدوارم .....
به فكر يكي باشين كه اين مركز زمين رو اداره كنه بابا!!! اونام ممكنه بيان! سياستشون هست! مي خوان باشگاه هم به نوايي ببره، واسه همين قرار داد رو تمديد مي كنن![]()
اين خط آخر يعني چي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)