بيخيال : با اينهمه بي غيرتي كه امروز به خرج دادن باز هم قهرمانيم
خود كريم جمع و جور ميكنه تيم رو
تيم بدون بزرگتر همينه ديگه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بيخيال : با اينهمه بي غيرتي كه امروز به خرج دادن باز هم قهرمانيم
خود كريم جمع و جور ميكنه تيم رو
تيم بدون بزرگتر همينه ديگه
پس از شكست چهار بر يك برابر استقلال اهواز
قطبي: همچنان سرمربي پرسپوليس هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با وجود شكست چهار بر يك برابر استقلال اهواز همچنان سرمربي اين تيم هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از شكست سنگين در اهواز در نشست خبري شركت كرد و در پاسخ به شايعات مبني بر احتمال بركناري اش از تيم پرسپوليس گفت: پس از 30 سال با بازگشت به ايران و سرزمين مادري ام براي خدمت آمدم و بر خلاف شايعات اخير همچنان سرمربي هستم.
وي ادامه داد: در مورد ادامه فعاليتم در پرسپوليس فقط مديرعامل و مسئولان باشگاه مي توانند تصميم گيري كنند و تاكنون خبري در مورد بركناري به من داده نشده است.
دستيار سابق پيم وربيك در تيم ملي كره جنوبي درباره شرايط بازي عنوان كرد: بازي كردن در اهواز همواره دشوار است و بايد اعتراف كنم امروز روز خوبي براي تيم هاي تهراني استقلال و پرسپوليس نبود.
وي افزود: تيم اهوازي خيلي خوب بازي را شروع كرد. با دريافت گل اول به روحيه تيم ضربه وارد شد و در ادامه به ثمر رسيدن گل دوم استقلال اهواز، شرايط را براي ما بسيار سخت كرد. با اخراج حسين كعبي شرايط به مراتب بدتر و جبران كردن 3 گل تا حدودي غير ممكن شد.
سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: در محوطه خطر استقلال اهواز فرصت هاي زيادي را نساختيم و بازي كردن با اين روش در ورزشگاه تختي نمي تواند كمك حال تيم هاي ميهمان باشد.
پرسپوليس امروز با نتيجه چهار بر يك در اهواز مغلوب شد تا شايعه بركناري افشين قطبي كه از قبل شنيده مي شد، قوت بگيرد.
/هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال/
پرتاب گاز اشكآور باعث توقف ديدار استقلالاهواز و پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: پرتاب گاز اشك آور در مقابل درب ورودي ورزشگاه تختي اهواز، موجب شد ديدار استقلال اهواز و پرسپوليس تهران 6 دقيقه متوقف شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، درادامه مسابقات فوتبال ليگ برتر و از هفته بيست و هفتم، تيمهاي صدر جدولي استقلال اهواز و پرسپوليس در اهواز به مصاف هم رفته اند.
در حاليكه ورزشگاه 20 هزارنفري تختي اهواز بيش از ظرفيت پر شده بود، جمعيت مشتاق كه موفق به ورود به ورزشگاه نشده بودند، با هجوم به درب اصلي تلاش كردند وارد ورزشگاه شوند كه يكي از ماموران انتظامي ناچار به استفاده از گاز اشك آور شد.
پرتاب گاز اشك آور كه در دقيقه شش بازي صورت گرفت، موجب شد تا اثرات گاز به ميدان بازي نيز كشانده شود و بازيكنان، نيمكت نشينان و داور مسابقه نيز بدليل استنشاق اين گاز دچار مشكل شده و مجبور به شستن صورت و چشمهاي خود شوند.
پس از گذشت حدود 6 دقيقه از اين حادثه و عادي شدن اوضاع، داور دستور به ادامه بازي داد
پس از شكست سنگين در اهواز رخ داد
درگيري در رختكن تيم فوتبال پرسپوليس
خبرگزاري فارس: در پايان مسابقه تيم هاي فوتبال پرسپولس تهران و استقلال اهواز، در رختكن تيم ميهمان درگيري رخ داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از شكست سنگين پرسپوليس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر برابر استقلال اهواز و در حالي كه در پايان مسابقه از حضور خبرنگاران در رختكن پرسپوليس ممانعت شد، صداي درگيري در رختكن پرسپوليس به گوش رسيد.
* ورزشگاه تختي اهواز قبل از شروع مسابقه بيش از 25 هزار تماشاگر متعصب در خود جاي داده و تعدادي زيادي از هواداران بيرون از ورزشگاه ماندند و به دليل عدم وجود فضاي كافي پشت درهاي بسته مانده و نتوانستند وارد ورزشگاه شوند.
* با وجود دماي 34 درجهاي و ازدحام زياد تماشاگران، آب ورزشگاه تختي اهواز قطع بود و ساعتها براي تماشاگران مشكل ساز شد، تا اينكه در اواخر مسابقه با مساعدت مسئولان اين مشكل بر طرف شد و حاضرين در ورزشگاه به دليل تشنگي فراوان براي رفع عطش خود به سمت شيرهاي آب حمله ور شدند
پس از پيروزي پر گل در هفته بيست و هفتم
جلالي: پرسپوليس را با بازيكنان جوان خود شكست داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: با چهرههاي بسيار جوان مقابل پرسپوليس به برتري رسيديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يك مقابل نماينده تهران اظهار داشت: در اين مسابقه حساس چند مهره كليدي و با تجربه را در اختيار نداشتيم و با بازيكنان جوان، حريف را شكست داديم.
وي ادامه داد: اين پيروزي بزرگ را به مردم، مسئولان و هواداران اهوازي تبريك ميگويم و اميدوارم موفقيتها در ديدارهاي بعدي تداوم داشته باشد.
جلالي تاكيد كرد: پيروزي 4 بر يك مقابل برابر پرسپوليس ثمره انجام تمرينات خوب در 2 هفته گذشته بود كه مسئولان و مديران باشگاه به خوبي امكانات را در اختيار تيم ما قرار دادند.
وي ادامه داد: بدون شك در جريان مسابقه بازي در اختيار استقلال اهواز بود. به هواداران قول ميدهم كه در مسابقههاي بعدي به مراتب بهتر از اين ديدار بازي كنيم.
هفته بيست و هفتم ليگ برتر فوتبال/
پرسپوليس سنگين ترين شكست فصل را متحمل شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس تهران در هفته بيست و هفتم ليگ برتر مقابل استقلال اهواز با نتيجه چهار بر يك شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيمهاي فوتبال استقلال اهواز و پرسپوليس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر ديدار حساسي را در ورزشگاه تختي برگزار كردند كه در پايان نماينده اهواز با نتيجه 4 بر يك به برتري رسيد و سنگين ترين شكست قهرمان نيم فصل ليگ برتر را رقم زد.
ميربان در حضور پيش از 25 هزاره تماشاگر با گل هاي روح ا... بيگدلي(40)، مصطفي بيژني ( 49)، رضا طاهري( 65) و مهدي دغاغله (91) حريف تهراني را شكست داد.
تك گل پرسپوليس در دقيقه 93 به وسيله فرزاد آشوبي به ثمر رسيد.
محسن قهرماني قضاوت اين مسابقه را برعهده داشت و به ماهيني از تيم استقلال اهواز و پژمان نوري، سپهر حيدري و شيث رضايي از پرسپوليس اخطار داد.
حسين كعبي از پرسپوليس و مصطفي بيژني از استقلال اهواز نيز با دريافت كارت قرمز از زمين اخراج شدند.
بازيكنان استقلال اهواز: مجيد غلامي، مجتبي شيري، رضا جلالي ثابت، حسين ماهيني، مصطفي بيژني، روح ا... بيگدلي (محمد فعال)، علي حمودي، مهرزاد رضايي، مصطفي حقي پور، مصطفي سيفي، رضا طاهري(مهدي دغاغله)
سرمربي: مجيد جلالي
بازيكنان پرسپوليس تهران: حسن رودباريان، پژمان نوري، شيث رضايي (بهادر عبدي)، محمد نصرتي، سپهر حيدري، عباس آقايي (فراز فاطمي)، فرزاد آشوبي، حسين كعبي، احسان خرسندي (ماته دراگه چوويچ) محسن خليلي و عليرضا نيكبخت واحدي
سرمربي: افشين قطبي
بازي بعدي پرسپوليس
پرسپوليس و ملوان انزلي
زمان : جمعه 30 فروردين 1387
مكان : ورزشگاه آزادي تهران
کنفرانس مطبوعاتیافشین قطبی: عکس العمل تیم قهرمان نیز باید قهرمانانه باشد
سرمربی تیم پرسپولیس گفت: در بازی فوتبال، باخت جزیی از بازی است اما باختن با این نتیجه بسیار ناراحت کننده است. با این وجود اعتقاد دارم در یک تورنمنت، این آخر دنیا نیست و ما در ادامه بازیها می توانیم به صدر جدول باز گردیم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با استقلال اهواز با اشاره به اینکه بسیاری از بازیکنان تیم پرسپولیس در این بازی خوب نبودند گفت: علت باخت ما این بود که همه تیم بد بازی کردند. ما باید در آینه نگاه کنیم و در مورد خودمان صادقانه قضاوت کنیم. ما بد بازی کردیم و تیم استقلال اهواز خوب بازی کرد و شایسته این برد بود.
افشین قطبی گفت: ما بخاطر یک بازی دربی امتیازات زیادی را از دست دادیم و این بازی نیز تحت تاثیر دربی بود.
مربی تیم پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره وضعیت ادامه همکاریش در پرسپولیس گفت: من وقتی پس از 30 سال به ایران آمدم قصدم این بود که به فوتبال پرسپولیس و فوتبال ایران کمک کنم. هنوز نیز چنین تفکری دارم.
به هر حال اگر بزرگترهای تیم فکر می کنند که با کنار رفتن من وضعیت بهتر می شود مشکلی نیست اما تا وقتی هستم تمام تلاشم را برای موفقیت تیم پرسپولیس خواهم کرد.
افشین قطبی در پاسخ به این سوال که آیا هنوز هم اعتقاد به قهرمانی دارید یا خیر، گفت: حتماً همین طور است و فکر می کنم پرسپولیس هنوز هم می تواند قهرمان شود. باید به نتایج تیمهای دیگر توجه کرد که آنها هم بازیهای سختی در پیش دارند و قطعاً امتیازاتی را از دست خواهند داد. چیزی که من در طول سالهای حضورم در فوتبال یاد گرفته ام این است که باید عکس العمل نسبت به برد و باخت را بلد بود. تیم قهرمان عکس العمل های قهرمانانه نیز دارد.
خبرنگاری درباره عکس العمل شیث رضایی در هنگام تعویض از افشین قطبی پرسید و سرمربی پرسپولیس اینگونه پاسخ داد: عکس العمل شیث رضایی خیلی بد بود و من امیدوارم جوانان ما این صحنه را ندیده باشند و از آن الگوبرداری نکنند. عکس العمل بازیکن ما به هیچ وجه حرفه ای نبود.
احترام خودتو نگه دار لطفاً ،، تاپیک عمومی هست ،، همه هم حق اظهار نظر دارن
شما اگه مشکلی داری می تونی منو تو لیست کاربران ایگنور کنی که نبینی پست هامو
همچنین شما آقای محترم ...
کی گفته هر کسی غیر پرسپولیس هست اینجا پست نده ؟
اينهمه ميگن قوانين رو بخونين معنيش خيلي واضحه
يعني قوانين رو مطالعه كن بعدا بيا هر چي ميخواي انجام بده
تو كه خيلي بارت ميشه بعد باخت تيم رقيب آدم نميره تو تاپيكشون تنش ايجاد كنه اون هم با ادا اطوار
درسته كه بعد هر باخت سپاهان ماها بيايم و تاپيك سپاهان رو به بريزيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)