تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 399 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض سوالات متداول تغییر رشته کاردانی به کارشناسی

من یه سوالاتی دارم که توی این تایپیک که جست و جو کردم هرکسی یه جوابی داده.. این سوالات رو خیلی ها پرسیدن. اگه کسی خبر داره لطفا اینارو جواب بده

1.کسی که مدرک کاردانی پیوسته داره میتونه واسه کارشناسی تغییر رشته بده؟ یا تغییر رشته تو کارشناسی فقط ماله ناپیوسته هاست؟
    2. حالا تکلیف کسی که تغییر رشته میده چی میشه؟ چون در این رشته جدید هیچ چیزی از دروس تخصصی نمیدونه
    لطفا هرکسی چیزی میدونه جواب بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهلت ثبت نام تا کی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید من کاردانی عمران دانشگاه ازاد دارم حالا این کاردانی پیوسته می شه یا ناپیوسته ؟؟ ضمنا من از پیش دانشگاهی رفتم دانشگاه ازاد.

یه سوال دیگه هم تو صفحه 4 تذکر یک نوشته که کاردانی ناپیوسته می تونه هر رشته ای که بخواد انتخاب کنه!!اینجوری باشه که خیلی خوبه! یعنی من که کاردانی عمران دارم می تونم برم مثلا معماری یا مکانیک بخونم؟؟ این مورد رو یک نگاهی بندازید صفحه 4 تذکر 1
    کسی چیزی نمی دونه الان من نمی دونم باید چیکار کنم!؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهلت ثبت نام تا کی هست ؟
    11 تیر ولی امکان تمدیدش هست !!

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من یه سوالاتی دارم که توی این تایپیک که جست و جو کردم هرکسی یه جوابی داده.. این سوالات رو خیلی ها پرسیدن. اگه کسی خبر داره لطفا اینارو جواب بده

1.کسی که مدرک کاردانی پیوسته داره میتونه واسه کارشناسی تغییر رشته بده؟ یا تغییر رشته تو کارشناسی فقط ماله ناپیوسته هاست؟
    2. حالا تکلیف کسی که تغییر رشته میده چی میشه؟ چون در این رشته جدید هیچ چیزی از دروس تخصصی نمیدونه
    لطفا هرکسی چیزی میدونه جواب بده
    1- ظاهرا مال ناپیوسته هاست
    2- باید با سختیهاش کنار بیاد دیگه و البته 1 ترم کامل باید دروس جبرانی رو بگذرونید

کسی چیزی نمی دونه الان من نمی دونم باید چیکار کنم!؟
    شما کاردانی ناپیوسته محسوب میشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1- ظاهرا مال ناپیوسته هاست
    2- باید با سختیهاش کنار بیاد دیگه و البته 1 ترم کامل باید دروس جبرانی رو بگذرونید

یعنی هیچ راهی نداره که من که کاردانی پیوسته هستم واسه کارشناسی تغییر رشته بدم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال .. من دیپلم ریاضی دارم و فوق دیپلم ریاضی از دانشگاه آزاد هم گرفتم . آیا می تونم تو آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد یک رشته دیگر رو انتخاب کنم ؟ مثلا رشته نقاشی !؟

پ ن : ببخشید اگه مباحث قبلو نخوندم اصلا فرصت ندارم فقط میخوام مطمئن بشم که میشه رشته غیرمتناسب با رشته کاردانی رو رفت یا نه

بالاخره من مدرکم کاردانی پیوسته ست یا ناپیوسته چی به چیه
    ؟

(با آی دی دوستم هم دارم سوال می پرسم اگر با ارسالهای قبلی و اینا تناقض دیدید متعجب نشید ممنون . )
    Last edited by memit; 23-06-2011 at 14:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی فرشید جان ولی کامل ج ندادید یعنی من که کاردانی ناپیوسته دارم تو رشته عمران می تونم الان رشته زبان انگلیسی مترجمی رو ادامه بدم؟؟
    من هرچی صفحه 4 تذکر یک رو می خونم متوجه نمی شم واقعا منظورشون همینه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نداره که من که کاردانی پیوسته هستم واسه کارشناسی تغییر رشته بدم؟؟
    باید ببینید قانون در این مورد چی میگه
    با شماره های مرکز آزمون تماس بگیرید

سلام بچه ها یه سوال .. من دیپلم ریاضی دارم و فوق دیپلم ریاضی از دانشگاه آزاد هم گرفتم . آیا می تونم تو آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد یک رشته دیگر رو انتخاب کنم ؟ مثلا رشته نقاشی !؟

پ ن : ببخشید اگه مباحث قبلو نخوندم اصلا فرصت ندارم فقط میخوام مطمئن بشم که میشه رشته غیرمتناسب با رشته کاردانی رو رفت یا نه

بالاخره من مدرکم کاردانی پیوسته ست یا ناپیوسته چی به چیه
    ؟

(با آی دی دوستم هم دارم سوال می پرسم اگر با ارسالهای قبلی و اینا تناقض دیدید متعجب نشید ممنون . )

مرسی فرشید جان ولی کامل ج ندادید یعنی من که کاردانی ناپیوسته دارم تو رشته عمران می تونم الان رشته زبان انگلیسی مترجمی رو ادامه بدم؟؟
    من هرچی صفحه 4 تذکر یک رو می خونم متوجه نمی شم واقعا منظورشون همینه؟

کاردانی پیوسته یعنی ادامه دروس هنرستان ها که در رشته های فنی بیشتر از کاردانی ناپیوسته درسهای تخصصی دارد.در کاردانی پیوسته که کنکور جدا دارد فقط رشته های مربوطه هنرستانی می توانند شرکت کنندو دروسی مثل ریاضی 5 و 6 و7 از ادامه دروس هنرستان است.
    کاردانی ناپیوسته که همه رشته ها می توانند شرکت کنند و ادامه رشته خاصی نیست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: کاردانی 
    آزمون كارداني پيوسته مختص داوطلبان شاخه كارودانش يا فني و حرفه‌اي است كه بعد از گرفتن ديپلم مي توانند مستقيماً درآن شركت كنند.
    در مورد کاردانی نا پیوسته بايد اشاره كنيم كه آزموني به نام كارداني نا پيوسته وجود ندارد. شايد منظور شما مقطع كارداني در آزمون سراسري است كه براي ورود به اين مقطع، داوطلبان ضمن شركت در آزمون سراسري و انتخاب رشته‌هايي كه در مقطع كارداني دانشجو مي‌پذيرند به تحصيل ادامه مي‌دهند. در اين صورت داوطلبان ورود به مقطع كارداني بايد فارغ‌التحصيل دوره پيش دانشگاهي نظام جديد يا ديپلمه نظام قديم آموزش متوسطه باشند. همچنين ثبت نام براي شركت در آزمون برخي از رشته‌هاي كارداني به كارشناسي ناپيوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالي, از طريق ويژه‌نامه‌اي جداگانه انجام مي‌گيرد.

برای تغییر رشته هم مانعی پیش روی شما نیست
    دارندگان مدرک کاردانی پیوسته (از فنی به کاردانی) در دانشگاه آزاد به هیچ وجه قادر به تغییر رشته انتخابی خودشون نیستن ولی دارندگان کاردانی ناپیوسته (ریاضی فیزیک یا تجری به کاردانی ) میتونند
    و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند.
    Last edited by farshidshd; 23-06-2011 at 20:21.

10. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برای تغییر رشته هم مانعی پیش روی شما نیست
    دارندگان مدرک کاردانی پیوسته (از فنی به کاردانی) در دانشگاه آزاد به هیچ وجه قادر به تغییر رشته انتخابی خودشون نیستن ولی دارندگان کاردانی ناپیوسته (ریاضی فیزیک یا تجری به کاردانی ) میتونند
    و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند.
    اینکه گفتید دانشگاه فکر کنم دانشگاه دولتی نیست کنکور سراسری ها میتون.. البته من اینطور شنیدم
    حالا که گفتید و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند این مساله برای دانشگاه غیر انتفاعی هم هست؟؟؟ اخه واسه دانشگاه غیر انتفاعی هم باید با سراسری ها کنکور بدیم!!!
    Last edited by masih2; 23-06-2011 at 22:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •