یعنی هیچ راهی نداره که من که کاردانی پیوسته هستم واسه کارشناسی تغییر رشته بدم؟؟
باید ببینید قانون در این مورد چی میگه
با شماره های مرکز آزمون تماس بگیرید
سلام بچه ها یه سوال .. من دیپلم ریاضی دارم و فوق دیپلم ریاضی از دانشگاه آزاد هم گرفتم . آیا می تونم تو آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد یک رشته دیگر رو انتخاب کنم ؟ مثلا رشته نقاشی !؟
پ ن : ببخشید اگه مباحث قبلو نخوندم اصلا فرصت ندارم فقط میخوام مطمئن بشم که میشه رشته غیرمتناسب با رشته کاردانی رو رفت یا نه
بالاخره من مدرکم کاردانی پیوسته ست یا ناپیوسته چی به چیه
؟
(با آی دی دوستم هم دارم سوال می پرسم اگر با ارسالهای قبلی و اینا تناقض دیدید متعجب نشید ممنون . )
مرسی فرشید جان ولی کامل ج ندادید یعنی من که کاردانی ناپیوسته دارم تو رشته عمران می تونم الان رشته زبان انگلیسی مترجمی رو ادامه بدم؟؟
من هرچی صفحه 4 تذکر یک رو می خونم متوجه نمی شم واقعا منظورشون همینه؟
کاردانی پیوسته یعنی ادامه دروس هنرستان ها که در رشته های فنی بیشتر از کاردانی ناپیوسته درسهای تخصصی دارد.در کاردانی پیوسته که کنکور جدا دارد فقط رشته های مربوطه هنرستانی می توانند شرکت کنندو دروسی مثل ریاضی 5 و 6 و7 از ادامه دروس هنرستان است.
کاردانی ناپیوسته که همه رشته ها می توانند شرکت کنند و ادامه رشته خاصی نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آزمون كارداني پيوسته مختص داوطلبان شاخه كارودانش يا فني و حرفهاي است كه بعد از گرفتن ديپلم مي توانند مستقيماً درآن شركت كنند.
در مورد کاردانی نا پیوسته بايد اشاره كنيم كه آزموني به نام كارداني نا پيوسته وجود ندارد. شايد منظور شما مقطع كارداني در آزمون سراسري است كه براي ورود به اين مقطع، داوطلبان ضمن شركت در آزمون سراسري و انتخاب رشتههايي كه در مقطع كارداني دانشجو ميپذيرند به تحصيل ادامه ميدهند. در اين صورت داوطلبان ورود به مقطع كارداني بايد فارغالتحصيل دوره پيش دانشگاهي نظام جديد يا ديپلمه نظام قديم آموزش متوسطه باشند. همچنين ثبت نام براي شركت در آزمون برخي از رشتههاي كارداني به كارشناسي ناپيوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالي, از طريق ويژهنامهاي جداگانه انجام ميگيرد.
برای تغییر رشته هم مانعی پیش روی شما نیست
دارندگان مدرک کاردانی پیوسته (از فنی به کاردانی) در دانشگاه آزاد به هیچ وجه قادر به تغییر رشته انتخابی خودشون نیستن ولی دارندگان کاردانی ناپیوسته (ریاضی فیزیک یا تجری به کاردانی ) میتونند
و در کاردانی به کارشناسی دولتی هم تمامی داوطلبان بدون توجه به نوع مدرک کاردانی خود اعم از پیوسته و یا ناپیوسته میتونند در هر رشته و گرایشی به جز پزشکی شرکت کنند.