AX من تا دلت بخواد دارم
ممنون
AX من تا دلت بخواد دارم
ممنون
ACTROS 1861 BLACK EDITSION
عشق من
قدرت موتور 612 اسب بخار
8سیلندر وی شکل خورجینی
حجم سیلندرها : 16000 سی سی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Actros; 20-08-2007 at 04:47.
اره . ماشین توپیه .
عشق من یه لامبوی مشگی مارچیلاگو ... اف اف اف ... ففط هم باهاش یک و دو رو بگازونی ....
بچه خا شرمنده این دیشب و امروز تا فردا من مهمون دارم . یکی از دوستام از مشهد اومده پیشم .. الان هم رفته بود دوش بگیره من اومدم سری یه سر بزنم ... شرمنده ...
هر چی زودتر بعد اینکه رفت میام در جوارتون .
سلام خدمت دوستان عزیز شرمنده چند روزی نبودم(مسافرت) ولی یه هدیه دارم واستون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسدس بنز SLR Mcloren اولین سوپر اسپرت درست و حسابی آلمان بود ولی به خاطر قیمت زیادش چندان موفقیتی نداشت ولی آئودی با معرفی R8 همراه با قیمت مناسبش مانند بمبی در صنعت اتومبیل آلمان و دنیا منفجر شد و حالا وقت انتقام بنز و آئودی است.
اخیرا خبر رسیده بنز با همکاری شریکش H.W.A و عدم شرکت AMG دنبال جانشینی برای Mcloren نیست بلکه به دنبال انتقام است!
با توجه به قیمت SLR که معادل 455000 است ولی سوپر اسپرت جدید قیمتی معادل 110000 دلار دارد که از R8 کمتر است.
شایعه هایی که در مورد این اتومبیل جدید بود از قبیل P8 که لغو شد امروز با نام دیگری حقیقت یافت که SLS نامیده میشود و در ماه Jan به تولید میرسد .
اخیرا Auto Zeitng گزارش داده BMW نیز به دنبال ساخت یک رقیب است که به احتمال زیاد M10 نام دارد .
تحقیقات نشان میدهد M10 مدل تولیدی Concept CS است که چندی پیش نمایش داده شد .
BMW CS با قدرتی بیش از 500 HS و شتابی برابر 4.5 ثانیه از صفر تا صد رقیب جدی تری برای Audi نسبت به بنز است .
در نتیجه Audi باید به فکر سوپر اسپرت جدیدی باشد وگرنه با وجود این رقبا از صفحه روزگار محو میشود.
و نتیجه مهمتر اینکه آلمان نیز بعد از ایتالیا شروع به تولید سوپر اسپرت کرده که حتی میتوانند رقیب فراری, لامبورگینی یا بوگاتی باشند
![]()
این عکس مربوط به توضیحات بالاست یعنی عکس همون Concept CS
در آخر بگم که concept به معنای همان مفهومی است
Last edited by sonyericsson_w; 22-08-2007 at 00:55.
V شكل و خورجينى كه با هم جور در نمىياد، مىياد؟!
◙
نميدونم چرا از اين كانسپت سي اس اصلا خوشم نمياد
يه جوريه
چه جوریه ؟
خیلی که خوشکله
از چیش خوشت نمیاد؟
همینطوری بیخودی که نمیشه گفت کلی طراحیش هزینه و وقت برده
با سلام حضور کارشناسان ماشین اگر بزرگی کنید خو بی و بدی این ماشین را مرقوم بفرمایید..
MAKE Mazda
MODEL 626 DIESEL
YEAR 1991
REGO NO 1AIN628
Mazda 626 DIESEL 1991, diesel, manual, 4 door sedan, clean and tidy, modern shape., 1AIN628
[IMG][/IMG]
قربون همتون![]()
درسته ولي واقعا يه جوريه
انگار حلبيه
من كه حالم از فرم بغل هاش + چراغ هاي جلوش كه انگار خوابشون مياد بدم مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)