در آزمونهای کارشناسی به طور کلی غیر مجاز است در مورد آزمونهای کارشناسی ارشد یا دکترا شیاید مجاز باشه
در آزمونهای کارشناسی به طور کلی غیر مجاز است در مورد آزمونهای کارشناسی ارشد یا دکترا شیاید مجاز باشه
سلام دوستان
بابا یکی نیست بگه گزینه جوان کی پخش میشه ؟
دوست عزیز
من که گفتم اگر ایهامشونو در نظر بگیریم میشن 2تا حس و آوردن 2تا حس به این سبک ایجاد پارادوکس میکنه(پارادوکس همیشه نباید تو مفهوم باشه و بعضی وقتا حتی در ظاهر هم پارادوکس رو در نظر میگیریم)
سلام
من امروز از معلم ادبیاتم پرسیدم گفت: اصلا پارادوکس نداره و 100 % گزینه چهار اشتباهه نقطه تمام.![]()
فهمیدم کی پخش میشه بابا
ساعت 13:30 ! ! ! ! ! !! ! !
منم از دو تا معلم ادبیاتی که کار حرفه ای کنکور میکنن پرسیدم که اونها هم گفتن قطعا پارادوکس نداره و گزینه اصلاح میشه ، اون چیزی که ما از پارادوکس خوندیم و اونقدر که خودمون ادبیات میفهمیم پارادوکس باید تو مفهوم بیت باشه و پارادوکس ظاهری و باطنی نداریم ، در اون صورت مثلا در سوال 13 هم دوست و دشمن که پشت هم اومدن پارادوکس "ظاهری" ایجاد میکنن
فعلا نمیزاره ....![]()
هيچ نوع ماشين حساب حتي از نوع نفتي و هندلي كه يه جمع و تفريق ساده هم انجام بده غير مجازه. خلاصچرا دوست عزیز تا جایی که نشه فرمول بهش بدی و برات حساب کنه مجازه ..
این همه مسایل و محاسبات دشوار فیزیک و شیم رو چطوری حل کینم !!
من برای آزمون دانشگاه آزاد انتخاب اولم رو تهران زدم و محل سکونت و بقیه موارد رو قم انتخاب کردم الان دریافت کارت و آزمون باید برم تهران ؟کارت رو کسی دیگه هم میتونه بگیره ؟توی دفترچه نوشته فقط به خود فرد داده میشه ولی برای سراسری ظاهرا به کسی که شناسنامه داشته باشه میدادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)