اين مورد رو تا حالا برنخوردم
چون به راحتي ميشه با همون روش استاندارد يه پكي از يه شيت رو به يه فايل ديگه منتقل كرد
امكان اينكه افيس درست نصي نشده باشه يا نياز به ترميم داشته باشه هست كه بايد با سي دي آفيس اونو ترميم كرد
اين مورد رو تا حالا برنخوردم
چون به راحتي ميشه با همون روش استاندارد يه پكي از يه شيت رو به يه فايل ديگه منتقل كرد
امكان اينكه افيس درست نصي نشده باشه يا نياز به ترميم داشته باشه هست كه بايد با سي دي آفيس اونو ترميم كرد
براي وارد كردن عدد كسري كافيه از سربرگ insert دكمه Object رو بزنيد و از اونجا گزينه Microsoft equation 3.0 رو انتخاب كنيد و ...
در برنامههاي آفيس قابليت نوشتن كدهاي ويژوال بيسيك فراهم هست كه با اون ميشه مديريت بهتري روي قسمتهاي مختلف انجام داد
يكي از روشهاي اون استفاده از ماكروها هست كه اين كد ويژوال رو بطور اتوماتيك ايجاد ميكنه
بله ؛ اون فايلهايي كه ديديد و اون دكمه هايي كه داشته با همون كدها كار ميكنن
مرسی...
منبع خوبی غیر از help نرم افزار سراغ دارین؟ خیلی از کتابفروشیا کتابایه فرمول نویسی در اکسل داشتن ولی در مورد برنامه نویسی در اکسل چیزی پیدا نکردم!
كتاب آموزشي در اين مورد من ديدم ولي ارزش وقت گذاري نداره خيلي
مگه اينكه طرف بخواد خيلي حرفهاي در اين زمينه كار كنه و برنامه بنويسه كه كسي براي برنامه نويسي دنبال اكسل نميره
در نهايت اگه كتابي ديدم لينكش رو اينجا ميذارم
با سلام
من میخوام که ستونی را در excelاز یک تا هزار شماره گزاری کنم ایا روشی وجود دارد که به طور خودکار این شماره ها را خودش ایجاد کنه ونیاز به تایپ من وجود نداشته باشه
سلام
شما كافيه در ابتداي ستون عدد 1 و زيرش عدد 2 رو بنويسي
بعد هر دو خونه رو انتخاب كني و اون مربع مشكلي كوچك و پايين خونه پايين رو بگيري و درگ كني به سمت پايين
اون موقع خانه ها تا اونجايي كه درگ رو ادامه بدي واست بصورت افزايشي ادامه پيدا ميكنه
موقع پرینت وقتی preview رو می بینم مشکل خاصی ندارد اما موقع متن گاهی می بینیم متنی نسبت به محل اصلی دد اکسل جا بجا می شود مشکل چیست
منظورتون رو با عكس توضيح بديد
با سلام
یک فایل اکسلی نوشته ام که مدام اطلاعات به آن اضافه می کنم می خواهم اطلاعاتی را که می نویسم غیر قابل نوشتن شود فقط اطلاعات تازه را به ادامه همان اطلاعات قبلی بنویسم در حالیکه اطلاعات مثلا دیروز دیگر قابل تغییر نباشد
لطفا راهنماییم بفرمائید
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)