اين دموي god of war با ورژن 3.10 مياد؟
اين دموي god of war با ورژن 3.10 مياد؟
نه حداقل 3.40 البته تو بعضی از 3.40 ها هم نمیادنوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MagicGate یک تکنولوژیه.سرعت انتقال دیتا رو بالا میبره.
آها
میشه بگین چطوری فعالش کنم ؟ (چون واقعا طول میکشه یه فایل رو بخوام بریزم رو PSP)![]()
مجیک گیت فعال شدنی نیست یعنی اگر رمتون اصل باشه مجیک گیت داره که رمهای خیلی کمی توی ایران اصلن ورم شما تقلبی هست برای همین سرعت پایینه
دوستان من چند تا سوال دارم و برای کس دیگه ای (یکی از بچه های فامیل دارم می پرسم) . ببخشید که کل تایپیک رو نگشتم اگه میشه جواب بدبد
1- psp چند مدل داریم؟
2- آیا psp بلوتوث دار هم داریم اگه هست چه مدلیه ؟ ( منظورم اینکه بشه فایل رو از طریق اون ارسال و دریافت کرد)
3- اگر psp بلوتوث نداشته باشه میشه به اون اضافه کرد؟
4- آیا همه PSP به تلویزیون وصل میشن هم برای ضبط تصاویر و هم برای بازی کردن؟ اگر وصل میشن چه کابلی باید خرید و از کجا و حدود قیمت چنده؟
5- بازی LIVE IN CITY کسی سراغ داره و چنده و کجا؟
ممنون
1. يه PSP به اصطلاح فت داريم كه جزو سري هاي اول PSP و يه سري PSP اسليم داريم كه جديد ترن از نظر بازي با هم فرقي ندان ولي PSP اسليم ها شفايفيت تصويرشون بالا تره و قابليت اتصال به تلوزيون رو دارن و همچنين سبك ترن .....دوستان من چند تا سوال دارم و برای کس دیگه ای (یکی از بچه های فامیل دارم می پرسم) . ببخشید که کل تایپیک رو نگشتم اگه میشه جواب بدبد
1- psp چند مدل داریم؟
2- آیا psp بلوتوث دار هم داریم اگه هست چه مدلیه ؟ ( منظورم اینکه بشه فایل رو از طریق اون ارسال و دریافت کرد)
3- اگر psp بلوتوث نداشته باشه میشه به اون اضافه کرد؟
4- آیا همه PSP به تلویزیون وصل میشن هم برای ضبط تصاویر و هم برای بازی کردن؟ اگر وصل میشن چه کابلی باید خرید و از کجا و حدود قیمت چنده؟
5- بازی LIVE IN CITY کسی سراغ داره و چنده و کجا؟
ممنون
2. PSP بلو توث نداره ولي واي فاي داره پي اس پي قديمي يا همون فت انفرارد داره كه البته كارايي زيادي نداره تو فريم ور جديد كه هنوز هك نشده من شنيدم امكان ارسال دريافت فايل از طريق واي فاي فراهم شده ...
3. نه نمي شه ....
4. فقط اسليم به تلوزيون وصل مي شه و وقابليت ضبط تصوير نداره واسه بازي كردن و فيلم ديدن مي شه ازش استفاده كرد كابلشم اكثر مغازه ها دارن نمي دونم چنده...
5. من نديدم اسمشم نشنيدم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
psp چند مدل داریم؟
یه مدل fat یعنی این چاقا یه مدل اسلیم یعنی لاغر ها !
البته خود اینا به چند مدل تقسیم میشن که پیشنهاد میکنم صفحه های قبلی رو بخونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)