باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میاد
Sent from my GLX G3
باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میاد
Sent from my GLX G3
خوب رفتم پلیس+10 که میگه نتیجه نیومده!
منم یه حساب انصار دارم. میخواستم ببینم که علاوه بر این سپه هم باز کنم یا نه. ( که البته جواب گرفتم)
یک هفته پیش برای افتتاح حساب رفته بودم بانک انصار، یکی از کارمندهای بانک این حرف ها رو میزد:
سربازهای سپاه بانک انصار حساب باز میکنن، ناجا میره قوامین؛ که ظاهراً اشتباه کرده!
زمان آموزشی که پولی واریز نمیکنن، خوب بعد از آموزشی بگن برید افتتاح حساب. اینطوری مثلاً سربازهای سپاه بیخودی حساب بانک سپه باز نمیکنن!
مسئولین لطفاً به این مشکل رسیدگی کنید
سپاس از راهنماییـــتون![]()
Last edited by hamed29; 28-11-2014 at 15:26.
سلام
دوست عزیزبرای برادرتون30ماه استفاده شده وبرای معافی شماهم چون فرزنددوم هستید که ازمعافی قصداستفاده داره،40ماه لازمه
پدر شماهم که 75ماه سابقه داره،پس معافید
فقط نیرو ثابت میمونه، یگان و حتی استان میتونه متفاوت باشه.
من الان نمیدونم چقدر برای معافیت استفاده کردند، چون یه مدت 30 و یه مدت 40 ماه بود ولی در حال حاضر با توجه به اینکه با 30 ماه معاف کامل میشه منم فکر میکنم شما معاف هستید.
باز برید و پرونده را در بیارید و نگذارید سرکارتون بزارن احتمال قوی معاف هستین.
کلا شما باید از سپه باز کنید، هم شماره ححساب را موقع ارسال دفترچه نیاز دارن و از روز اول حتی آموزش فرمهای مختلف میدن و میگن بنویسین، فقط سپاه هست که بعدا میگه از انصار حساب باز کنید.
من از بانک سپه خوشم هم نمی یاد و بعد خدمت اصلا از کارتش استفاده ای نکردم.
اطلاع دارید آخرین بار کی این قانون معاف کردن با خدمت پدر در جنگ،قوانینش تغییر کرده؟
بعد واسه اقدام کردنش باید اول دفترچه رو بگیرم بعد بابام بره دنبالش؟یا همین الآنم میشه پیگیر شد؟
واسه پیگیری این موضوع پدرم باید کجا بره؟نظام وظیفه؟پلیس +10؟
بعد یه سوال
الآن من اگه قرار بشه یه مدتی ازم کسر شه و برم سربازی،با توجه به شرایط پدرم،آیا مزایایی از لحاظ محل خدمت،ساعت خدمت(همون تا بعد از ظهر)و... دارم؟
Last edited by LEO.M; 28-11-2014 at 17:11.
آخرین بار اگه اشتباه نکنم از اول سال 92 تغییر کرده.
الان هم میتونید بریدید دنبالش. البته باید متولد 72 و قبلش باشی تا این کسری شاملتون بشه.
اول پدرتون باید کارت ایثار داشته باشه بعد باید برید سمت لویزان (تهران) دنباله کاراش.
اگه منظورتون از شرایط داشتن سابقه جبهه هست، هیچ تاثیری از لحاظ محل خدمت نداره، اگه تک پسر باشید محل خدمت در استان محل زندگیتون میوفتین.
اون متولد قبل 72 اوکیه
بله،پدرم کارت ایثارگری داره
ادرس دقیقش کجاس؟
بعد دوستان از کجا این جدولش رو چک میکنن؟میشه لینکشو بذارید؟
شما میتونی فردا بری پلیس +10 و یه برگ سبز جدید بگیری که داخل اون زده اعزام کی هستین. اگه موافقت نشده باشه اعزامتون همون 10/1 نوشته میشه.
اول باید برید پادگان 401 که انتهای بلوار ارتش هست و تاییدیه خدمت بگیرید، ادامش رو اونجا راهنمایی می کنن چیکار باید کنید. اگه یکبار استفاده کردین پروسش رو حتما میدونه پدر یا برادرتون که به چه صورته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by cotgnx; 28-11-2014 at 18:09.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)