تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2589 از 4105 اولاول ... 1589208924892539257925852586258725882589259025912592259325992639268930893589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,881 به 25,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بچه ها من تعجیل زدم از 1/12به 1/10 هنوز جوابش نیومده!همه میگفتن 2روزه وتوی خود برگه نوشته بود حداکثر یک هفته!
    الان دو هفته شده وجوابی نیومده.چیکار کنم
    الان تقریبا23 روز مونده تا اعزامیای 1/10 که باید برگه ابی رو پست بیاره دم خونه،اما برا من هنوز موافقت یا عدم موافقتش مشخص نیست.
    من بدجور استرس گرفته
    باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میاد

Sent from my GLX G3

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

پاک شود . .

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باید بری پلیس +10 و ببینی موافقت شده یا نه. برگه زمان و محل اموزشی حدود یک هفته مونده به اعزام میاد

Sent from my GLX G3
    خوب رفتم پلیس+10 که میگه نتیجه نیومده!

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض افتتاح حساب

در مورد حساب شما باید سپه حساب باز کنید و هم پلیس +10 شماره حساب میخواد و هم در آموزش و...

در سپاه فقط میگن دوباره از انصار حساب باز کنید، ناجا و... به سپه واریز میکنه.
    منم یه حساب انصار دارم. میخواستم ببینم که علاوه بر این سپه هم باز کنم یا نه. ( که البته جواب گرفتم)

آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- حالا شما حساب سپه باز كن كار سختي نيست (در مقابل تسويه حساب با دانشگاه)، براي آموزشي كه يك ماه اولش رو كه پولي براتون واريز نميكنن، حقوق ماه دومتون رو هم دو هفته الي يك ماه بعد از آموزشي واريز ميكنن

خود من 1 اسفند امسال اعزامم اما سه ماه و نيم قبلا تو نيروي انتظامي خدمت كردم و هيچ كس اون زمان نگفت حساب قوامين باز كنيم اما الان رو نميدونم

یک هفته پیش برای افتتاح حساب رفته بودم بانک انصار، یکی از کارمندهای بانک این حرف ها رو میزد:
    سربازهای سپاه بانک انصار حساب باز میکنن، ناجا میره قوامین؛ که ظاهراً اشتباه کرده!

زمان آموزشی که پولی واریز نمیکنن، خوب بعد از آموزشی بگن برید افتتاح حساب. اینطوری مثلاً سربازهای سپاه بیخودی حساب بانک سپه باز نمیکنن!
    مسئولین لطفاً به این مشکل رسیدگی کنید

سپاس از راهنماییـــتون
    Last edited by hamed29; 28-11-2014 at 15:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کلا 6 سال و سه ماه 26 روز جبهه بوده
    شما امتیاز معاف کردن یک نفر رو ازش کم کن،ببین چقد باقی میمونه.
    البته برادرم رو سال 88 معافیش رو گرفت.حالا نمیدونم نحوه محاسبه فرق کرده یا نه
    سلام
    دوست عزیزبرای برادرتون30ماه استفاده شده وبرای معافی شماهم چون فرزنددوم هستید که ازمعافی قصداستفاده داره،40ماه لازمه
    پدر شماهم که 75ماه سابقه داره،پس معافید

7. این کاربر از mehrdad2012m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم، قطعا بچه ها قبلا پرسیدن ولی نتونستم جوابش رو ببینم.
    اگر فرض کنید شخصی 10 ماه خدمت کرده و دانشگاه قبول میشه و میره دانشگاه. بعد از اتمام تحصیل مجددا به همون یگان برمیگرده یا ممکنه یگانش مثلا از لشکر x به لشکر y تغییر کنه.
    فقط نیرو ثابت میمونه، یگان و حتی استان میتونه متفاوت باشه.

کلا 6 سال و سه ماه 26 روز جبهه بوده
    شما امتیاز معاف کردن یک نفر رو ازش کم کن،ببین چقد باقی میمونه.
    البته برادرم رو سال 88 معافیش رو گرفت.حالا نمیدونم نحوه محاسبه فرق کرده یا نه
    من الان نمیدونم چقدر برای معافیت استفاده کردند، چون یه مدت 30 و یه مدت 40 ماه بود ولی در حال حاضر با توجه به اینکه با 30 ماه معاف کامل میشه منم فکر میکنم شما معاف هستید.

باز برید و پرونده را در بیارید و نگذارید سرکارتون بزارن احتمال قوی معاف هستین.

منم یه حساب انصار دارم. میخواستم ببینم که علاوه بر این سپه هم باز کنم یا نه. ( که البته جواب گرفتم)

یک هفته پیش برای افتتاح حساب رفته بودم بانک انصار، یکی از کارمندهای بانک این حرف ها رو میزد:
    سربازهای سپاه بانک انصار حساب باز میکنن، ناجا میره قوامین؛ که ظاهراً اشتباه کرده!

زمان آموزشی که پولی واریز نمیکنن، خوب بعد از آموزشی بگن برید افتتاح حساب. اینطوری مثلاً سربازهای سپاه بیخودی حساب بانک سپه باز نمیکنن!
    مسئولین لطفاً به این مشکل رسیدگی کنید

سپاس از راهنماییـــتون
    کلا شما باید از سپه باز کنید، هم شماره ححساب را موقع ارسال دفترچه نیاز دارن و از روز اول حتی آموزش فرمهای مختلف میدن و میگن بنویسین، فقط سپاه هست که بعدا میگه از انصار حساب باز کنید.

من از بانک سپه خوشم هم نمی یاد و بعد خدمت اصلا از کارتش استفاده ای نکردم.

9. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاع دارید آخرین بار کی این قانون معاف کردن با خدمت پدر در جنگ،قوانینش تغییر کرده؟
    بعد واسه اقدام کردنش باید اول دفترچه رو بگیرم بعد بابام بره دنبالش؟یا همین الآنم میشه پیگیر شد؟
    واسه پیگیری این موضوع پدرم باید کجا بره؟نظام وظیفه؟پلیس +10؟
    بعد یه سوال
    الآن من اگه قرار بشه یه مدتی ازم کسر شه و برم سربازی،با توجه به شرایط پدرم،آیا مزایایی از لحاظ محل خدمت،ساعت خدمت(همون تا بعد از ظهر)و... دارم؟
    Last edited by LEO.M; 28-11-2014 at 17:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اطلاع دارید آخرین بار کی این قانون معاف کردن با خدمت پدر در جنگ،قوانینش تغییر کرده؟
    بعد واسه اقدام کردنش باید اول دفترچه رو بگیرم بعد بابام بره دنبالش؟یا همین الآنم میشه پیگیر شد؟
    واسه پیگیری این موضوع پدرم باید کجا بره؟نظام وظیفه؟پلیس +10؟
    بعد یه سوال
    الآن من اگه قرار بشه یه مدتی ازم کسر شه و برم سربازی،با توجه به شرایط پدرم،آیا مزایایی از لحاظ محل خدمت،ساعت خدمت(همون تا بعد از ظهر)و... دارم؟
    آخرین بار اگه اشتباه نکنم از اول سال 92 تغییر کرده.

الان هم میتونید بریدید دنبالش. البته باید متولد 72 و قبلش باشی تا این کسری شاملتون بشه.

اول پدرتون باید کارت ایثار داشته باشه بعد باید برید سمت لویزان (تهران) دنباله کاراش.

اگه منظورتون از شرایط داشتن سابقه جبهه هست، هیچ تاثیری از لحاظ محل خدمت نداره، اگه تک پسر باشید محل خدمت در استان محل زندگیتون میوفتین.

12. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین بار اگه اشتباه نکنم از اول سال 92 تغییر کرده.

الان هم میتونید بریدید دنبالش. البته باید متولد 72 و قبلش باشی تا این کسری شاملتون بشه.

اول پدرتون باید کارت ایثار داشته باشه بعد باید برید سمت لویزان (تهران) دنباله کاراش.

اگه منظورتون از شرایط داشتن سابقه جبهه هست، هیچ تاثیری از لحاظ محل خدمت نداره، اگه تک پسر باشید محل خدمت در استان محل زندگیتون میوفتین.
    اون متولد قبل 72 اوکیه
    بله،پدرم کارت ایثارگری داره
    ادرس دقیقش کجاس؟
    بعد دوستان از کجا این جدولش رو چک میکنن؟میشه لینکشو بذارید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها من تعجیل زدم از 1/12به 1/10 هنوز جوابش نیومده!همه میگفتن 2روزه وتوی خود برگه نوشته بود حداکثر یک هفته!
    الان دو هفته شده وجوابی نیومده.چیکار کنم
    الان تقریبا23 روز مونده تا اعزامیای 1/10 که باید برگه ابی رو پست بیاره دم خونه،اما برا من هنوز موافقت یا عدم موافقتش مشخص نیست.
    من بدجور استرس گرفته
    شما میتونی فردا بری پلیس +10 و یه برگ سبز جدید بگیری که داخل اون زده اعزام کی هستین. اگه موافقت نشده باشه اعزامتون همون 10/1 نوشته میشه.

اون متولد قبل 72 اوکیه
    بله،پدرم کارت ایثارگری داره
    ادرس دقیقش کجاس؟
    بعد دوستان از کجا این جدولش رو چک میکنن؟میشه لینکشو بذارید؟
    اول باید برید پادگان 401 که انتهای بلوار ارتش هست و تاییدیه خدمت بگیرید، ادامش رو اونجا راهنمایی می کنن چیکار باید کنید. اگه یکبار استفاده کردین پروسش رو حتما میدونه پدر یا برادرتون که به چه صورته!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by cotgnx; 28-11-2014 at 18:09.

15. 3 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •