سلام
منظورم اينه كه وقتي پاي كامپيوتر نيستيم و مي خواهيم بفهميم آيا اينترنت در اين مدت مثل شبا كه برا دانلود مي زاريم قطع شده يا نه
يا وقتي صفحه اي باز نميشه بفهميم اينترنت قطعه يا مشكل از ويروس يا مرورگر و غيره است ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
منظورم اينه كه وقتي پاي كامپيوتر نيستيم و مي خواهيم بفهميم آيا اينترنت در اين مدت مثل شبا كه برا دانلود مي زاريم قطع شده يا نه
يا وقتي صفحه اي باز نميشه بفهميم اينترنت قطعه يا مشكل از ويروس يا مرورگر و غيره است ؟
خوبه من صفحه پیش گذاشتم اومدید دوباره گذاشتید
تو شب تنها راهش اینه که مثلا اگه با تورنت می خوای دانلود کنی، قبل از یک نگاه کنی که چند درصد کامل شده،
فردا تفاوتشو حساب کنی که ببینی دیشب چقدر دانلود کرده
اگه کم تر از حد معمول بود یعنی قطع شده
در مورد ویروس باید از پاک بودن سیستمت مطمئن شی بعد اگه سایت باز نشد یعنی بازم قطع شدی
اگه آنتی ویروس سبک و خوب می خوای اویرا رو امتحان کنی بد نیست.
Avira
شما روی 28 گیگ درصدتون به 100 رسید؟
فکر نکنم دیگه شبانه و جمعه ها رایگان حساب بشه شما خودتون تست کردید ؟ موقع دانلود تو جمعه ها اون درصد زیاد نمیشه؟
دوستان من میخوام شاتل بگیرم.یعنی مجبورم بگیرم.آیا برای شاتل فقط zyxel میشه استفاده کرد ؟>اگر linksys یا tplink استفاده کنم چی میشه ؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنید.بعدا بگید آیا از سرویس دهیش راضی هستید ؟ فرق اکو و ... چیه ؟ ؟کدوم بهتره ؟
من مودم TP-Link 8811 دارم و از سرویس شاتل به راحتی استفاده میکنم. البته برای اطمینان بیشتر مودم ZyXEL هم خریدم. تفاوت زیاد چندانی نداره. اصلاً فرقی با هم ندارند.
از لحاظ سرعت در منطقه ما که من راضی هستم. من اکو 512 دارم و الان به راحتی دارم ازش استفاده میکنم.
فرق اکو و آرت در محدودیت دانلودش هست. در اکو محدودیت دانلود در روز به 3 گیگ هست و از ساعت 1 صبح تا 7 صبح به صورت رایگان میتونی دانلود کنی.
با میانگینی که من گرفتم از 1 تا 7 صبح میشه 1300 مگ دانلود کرد.
بهتره که اکو بگیری البته من از سرویسهای آرت استفاده نکردم و دوستانی که این سرویس رو دارند عرض کنند که سرعت دانلودشون چقدره؟
من که اکو 512 دارم سرعت دانلودم 70 کیلوبایت برثانیه هست.
شاد باشید![]()
مرسی دوست عزیز پس یه مودم tplink یا linksys میخرم
البته منظورم این نبود که حتماً چنین مودمی رو تهیه کنید. اگه کسی از دوستانتون در منطقه شما از این مودمها داره به راحتی استفاده میکنه پس شما هم به راحتی میتونید از این مودم استفاده کنید.
در کل یه تست بگیرید و بعد اقدام به خرید بکنید.
اگه سرعتتون خوب نبود شرکت میگه که مودمتون با تجهیزات شرکت ما سازگار نیست و همین مسئله میشه جوابشون در ازای سرویس بد.
پس بهتره از یه نفر مودم برای چند ساعت قرض بگیری و سرویستون رو باهاش امتحان کنی و در صورتی که مشکلی نداشتی اقدام به خرید مودم کنی.
شاد باشید![]()
یه سوال داشتم از اونهایی که سرویس آرت شرکت شاتل رو دارند:
میخواستم بدونم که سرعت دانلودشون با سرویسهای آرت چقدره؟
یعنی اگه آرت 1 بگیریم سرعت دانلود در هر ثانیه 16 کیلوبایت بر ثانیه هست؟ یا اینکه بیشتره؟
من بین اکو 512 و آرت 1 موندم چی رو بگیرم؟
من با 512 اکو در روز 1300 مگابایت دانلود میکنم و فقط از ساعت 1 تا 7 صبح.
با آرت 64 چقدر میشه در روز دانلود کرد؟
شاد باشید![]()
آرت 1 سرعت رو 320 یعنی 30-35 دانلود سرعتته .
آرت 64 حدود 192 128 یعنی 15 اینا حدودا. من خودم آرت 1 دارم.
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)