به مقدار 20 30 بار باید خاموش روشن کرد مودم رو تا همش رو بگیری
به مقدار 20 30 بار باید خاموش روشن کرد مودم رو تا همش رو بگیری
آخه خیلی پررو هستن
الان زنگ زدم این جوری بود مکالمه
----------------------------------------------------------------
آقا تهران نمیخواد درست بشه ؟ (با خنده)
چیش درست بشه؟
نمیدونم والا سرعت 30 تا 50 کیلوبایت و پینگ 1700 سرور داخل و 2700 سرور خارج
شما گوگل مثلا میارید بالا چه طوره؟
آقای محترم میگم پینگ 2700 با سرور خارج چه طور میخواید باشه ؟ 10 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا
با همین شماره مشکل دارید ؟
نخیر با مودم هم مشکل دارم
یعنی با دو تا شماره مشکل دارید؟
بله !!!!!!! (میخواستم بکشم یارو رو اینجا)
مدل گوشیتون چیه؟
آیفون 6s پلاس
متوجه نشدم
(داد زدم) آیفون 6s پلاس
بالای گوشیتون E هست یا H ؟
هیچ کدوم آقای محترم !!!!! LTE هست 4G !!!!!!
آدرس بدید فرم پیگیری پر کنم براتون
---------------------------------------
یعنی واقعا اینترنت ...... شون یکطرف خودشون یک طرف دیگه
۵تا ۸ مسلما بهتره ،چون ۲ تا ۵ ملت بیدارن،خرابن رو نت
مگه 5 تا 8 هم داره؟
من دیشب برای اولین بار 2 تا 8 رو گرفتم . توی برنامه "ایرانسل من" زده بود سقف دانلود 20 گیگ ولی توی یکساعت برای من 5 گیگ تونست دانلود بشه .
ترفند خاصی داره؟
تایید میشه
جدا،نمیدونم این جمله ی «گوگل تست کنید ببینید میاد بالا یا نه»تو دهن همشون هست یعنی دانششون از اینترنت در حل گوگل باز کردنو سرچ کردنه،به خدا قسم من میگم اینا هیچ کدومشون نمیدونن rssi و snr و غیره چیه،بعد گذاشتنشون پشت تلفن شعر بگن فقط ،چهار پنج بارم چند روز پیش زنگ زدن از ایرانسل تو بازه های زمانی مختلف جواب ندادم،بهرحال یکی تو این کوچمون گیر میاد که بازبون خودش حالیش کنه نتشون بدرد مس..اب هم نمیخوره
اینی که شما گرفتین بسته ۱ساعته بود،۹۰۰ت بود نه؟بسته ۳ساعته ۲تومن ساعت ۴:۵۵بگیر فعال میشه تا ۸تمام برونش
آره درسته
اگه بیدار بمونم همینکارو میکنم .
رکورد دانلود چقدر بوده؟![]()
برامن یبار تونستم از پنج تا هشت ۲۳گیگ بگیرم با ۳g ،اونموقع همه پا وایمکس بودن منطقه خلوت بود الان که افتضاحه با 4g نهایت ۲۰گیگ
تهران هستی؟
ببین دیشب توی نیم ساعت دوم سرعت خیلی اومد پایین که گوشی رو ریستارت کردم درست شد . این اتفاقیه یا عمدیه؟ با خیالت راحت نمیشه گذاشت دانلود رفت خوابید![]()
رمز موفقیت در دانلود زیبا و بیاد ماندنی ،سحر خیز بودن است و دیگر هیچ..
بجای اینکه تا ساعت هشت بیدار بمونی برا دانلود برعکس ساعت ۴:۴۵بیدار شو،هم حواست به دانلود هست یدفه قط نشه هم اینکه یدفه دیدی دانلودات تموم شدن بخای چند تای دیگه هم بزاری جفتش،بنده اهوازم،اگه میخای نت ثابت باشه و قط نشه ،یدونه از همین مودم های usb بگیر خودتو راحت کن،سرعتشم بهتره نسبتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)