دانلود شبانه بگیر و نگیر و قطعی تمام روز که اسمش نشد "بهترین اینترنت" !
پس ضریب دسترسی بالا و پینگ چی میشه ؟
دانلود شبانه بگیر و نگیر و قطعی تمام روز که اسمش نشد "بهترین اینترنت" !
پس ضریب دسترسی بالا و پینگ چی میشه ؟
فرشاد تا حالا از شرکت دیگه ای هم اینترنت داشتی ؟
والا پارس آنلاین داشتم شبانش خیلی خوب بود شبی نزدیک به 30 گیگ میگرفتم ( سرعت 1.8 مگابایت بر ثانیه ثابت) پینگم هم همش 100~110 بود حتی موقع شبانه. شبانه از 2 تا 7 بود ولی در اصل تا 7:15 دقیقه بود توی اون 15 دقیقه هم 1.5 گیگ میگرفتم . هیچ وقت محدود نمی کرد . پشتیبانیش «آدم» بود. فقط کافی بود توی 195 شکایت کنی فرداش زنگ میزدن کلی عذرخواهی و جبران خسارت می کردن.
اصلا سرعت هایی که تو مخابرات واسه همه آرزو هست اونجا واسه همه خاطره بود
اگر تنظیم مقررات فشار نمی آورد و هنوز شبانه داشت عمرا نمی اومدم مخابرات . مخابرات هم پارتی داره که کاریش ندارن که اون هم انگاره دیگه فایده نداره![]()
پارس آنلاین هم وقتی شبانه رو حذف کرد سرعتا رو آزاد گذاشت وگرنه یادمه تا پارسال که شبانه داشت همه از سرعت شبانه مینالیدن
اگه پارس آنلاین شبانه رو حذف نمیکرد باز الان مخابرات بودی
فامیلامون هم پارس داشتن هم شاتل همشون افتضاح بودن مخابرات یه سر و گردن از همشون بالاتر بود آسیاتک هم الان دارن شبا تو تایم نیم بها سرعتش میشه 20کیلوبایت در حالی که روزا 1مگابایت سرعت دانلودشه با سرویس 1مگ![]()
Last edited by farshad0123; 01-08-2015 at 00:54.
نه اتفاقا از همون اول که سرعت ها رو روی 9 و 16 مگ بست سرعت باز بود قبلش هم سرعت روی چهار مگ میبست باز هم سرعت میرسید به 400-500 فقط ماه رمضون پارسال خراب شد که بعد از شکایت و اینا هم درستش کردن هم جبران خسارت کردن !
اون موقع هم که شبانه رو برداشتن کلی اطلاع رسانی کردن حتی توی سایت که وارد میشدی اخطار میداد که از تاریخ 10 آذر شبانه حذف میشه ولی مخابرات اون موقع که شبانه رو برداشت به هیچ کس خبر نداد من یک ماه سرویس گرفته بودم بعدش فهمیدم دیگه شبانه نداره !!!!
شاتل که از همون اول میگه محدود می کنیمآسیاتک هم که اصلا هیچی نگیم سنگین تره
![]()
من مدتی که پارس آنلاین داشتم از ساعت 2 که شبانه شروع میشد سرعت 250 بود .تا 6 که میشد به 900 میرسید ولی از 6 تا 7 روی 1 مگ بود
شبی 11 گیگ میگرفتیم
تا خود آذر 93 که شبانش دایر بود یوزر پارس آنلاین بودم
اونچیزی که واضحه اینه که هیچ سرویس دهنده ای همیشه به یک کیفیت ثابت به کاربراش اینترنتو ارایه نمیده
اون اوایل که اومدم مخابرات از کیفیتش راضی بودم و مشکل نداشتم ... از یک ماه قبل عید تا الآن کیفیت سرویساشون رو به نزول رفت و مجبور به تخلیه شدم
Last edited by alemoazezo; 01-08-2015 at 01:40.
اقا این چ وضعشه اعصاب نذاشتن برامون
دیشب یه صفی گذاشتیم الان که پاشدم 300 مگی بیشتر دانلود نکرده تازه از ترافیکم کم کرده منفی شده نتم قطع شده دیگه دانلود نشده
چقدر بده صبح بلند شی صفت کامل سرجاش باشه
ترافیک کم نمیکرد چه مرگشون شده
نامردای دزد
من از نظر شبانه مشکل ندارم
ولی مثل شما ترافیک کم کردن ازم
مشکل دیگه ای که دارم مربوط به سرعت باز کردن سایت هاس! خیلی کند شده چند روزی. برای باز شدن دهنت سرویس میشه
فکر کنم مربوط به پینگ باشه
بدبختی هم اینه از مخابرات تخلیه کنیم شرکت بهتری نیست تا ازش سرویس بگیریم! مجبوریم با این لعنتی ها بسازیم
چی رو می خوان جمع کنن
مخابرات رو لا جمع کنن. یعنی دیگه مخابرات اینترنت ارائه نکنه و کاربرا به شرکت دیگه ارس انلاین یا شاتل انتقال داده بشن
امروز مشکل آی پی گیری کاملا برطرف شده آی پی جدید هم تزریق شده
کیفیت خط هم روز به روز داره بهتر میشه ولی هنوز به حالت نرمال نرسیده چون آپلود تا 1900میکشید خطم الان به 1500رسیده
Last edited by farshad0123; 01-08-2015 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)