تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2588 از 4105 اولاول ... 1588208824882538257825842585258625872588258925902591259225982638268830883588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,871 به 25,880 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی همون برگه سبز رو ببرم کافیه؟ کپی یا اصلش رو ببرم؟
    نمیشه برم همونجا که واکسن زدم واسم یه برگه واکسیناسیون دیگه بده؟
    در اكثر مراكزي كه واكسن مى زنن نام شما در دفترى ثبت ميشه ، ببينيد متقاعد ميشن كه برگه جديد صادر كنن و گرنه همون برگه سبز اصل يا المثنى كه مهر مركز پليس +١٠ رو داشته باشه كفايت ميكنه.

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنده دیپلم هستم دانشگاه میرفتم به دلیل مشکل اعصاب نتونستم ادامه بدم و انصراف دادم.ضمنا این قرص ها باعث گیجی و خواب آلودگی هم میشه با این شرایط چیکار میشه کرد مثلا شب نمیتونم راحت بخوابم ولی به جای آن ظهرا میخوابم.رفتن به سربازی با این وضع به نظرتون چگونه خواهد بود ؟البته دکترای کمیسیون بیماری منو تشخیص دادن و گفتن بهت پست شب و اسلحه نخواهیم داد
    دوست عزيز ، بهترين قضاوت كننده در مورد شرايط خودتون ، خود شماييد! خدمت و پادگان نه شبيه دانشگاه نه جامعه، با توجه به مدت زمان بلند ان چه ٢١ يا ٢٤ ماه عملا باغث فرسايش روح و جسم ميشه ، از طرفى چون شما ديپلم هستيد اكثرا در پادگان و در جمع سرباز هاى ديپلم و زير ديپلميد گاها رفتار هاى انها با هم مناسب نيست حرف هاى ركيك و زشت در بين برخى از انها رواج داره به علاوه رفتار پرسنل كادر رو هم بايد يه اضافه كرد، بحث ندادن اسلحه و نگهبانى نيست من ديدم سربازهايي رو كه مشكلات به مانند شما داشتن و موجب اسيب رساندن به خود و ديگران شدند كه شايد تا پايان عمر با ان بايد بسوزند و بسازنند . در مورد زمان خواب هم امكان پذير نيست چون در خدمت يك برنامه از قبل تعريف شده وجود داره و همه چيز بر مبناى ان است .
    اگر عزم به رفتن به خدمت داريد از همان روز اول تمام مشكلات خودتون رو با فرمانده يگان يا حتى پادگان در نيان بگذاريد تا ان ها متوجه وضيعت شما و همجنين تبعات ان باشند.

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم، قطعا بچه ها قبلا پرسیدن ولی نتونستم جوابش رو ببینم.
    اگر فرض کنید شخصی 10 ماه خدمت کرده و دانشگاه قبول میشه و میره دانشگاه. بعد از اتمام تحصیل مجددا به همون یگان برمیگرده یا ممکنه یگانش مثلا از لشکر x به لشکر y تغییر کنه.

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم، قطعا بچه ها قبلا پرسیدن ولی نتونستم جوابش رو ببینم.
    اگر فرض کنید شخصی 10 ماه خدمت کرده و دانشگاه قبول میشه و میره دانشگاه. بعد از اتمام تحصیل مجددا به همون یگان برمیگرده یا ممکنه یگانش مثلا از لشکر x به لشکر y تغییر کنه.
    شما اگر قبلا مثلا ارتش خدمت کردی و نیروی زمینی هم بودی و رفتی دانشگاه و بعد درخواست اعزام مجددا دادی حتما مجددا همان نیروی زمینی ارتش می افتی! ولی ممکن است قبلا در غذاخوری خدمت می کردی ولی الان بیفتی دژبانی و یا برعکس و یا از این قبیل! موفق باشی

7. 3 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام .دوستان بنده معاف از رزم اعصاب هستم لرزش و تر کردن کف دست هم دارم و 5 تا هم روزی قرص اعصاب مصرف میکنم میخواستم بدونم شرایط من چطوری خواهد بود در سربازی آموزش چگونه خواهد بود؟وسواس شدیدی هم دارم.میخوام قرصامو ببرم اونجا مصرف کنم چون اگه نخورم قرص وضعم خرابتر میشه
    چرا شما رو معاف دائم نکردن؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما اگر قبلا مثلا ارتش خدمت کردی و نیروی زمینی هم بودی و رفتی دانشگاه و بعد درخواست اعزام مجددا دادی حتما مجددا همان نیروی زمینی ارتش می افتی! ولی ممکن است قبلا در غذاخوری خدمت می کردی ولی الان بیفتی دژبانی و یا برعکس و یا از این قبیل! موفق باشی
    پیرو سوال دوست عزیزمون من هم یک سوال دارم :

شهر یا استان که عوض نمیشه ؟ مثلا اگه قبلا توی اهواز بودیم بعد از دانشگاه تو همون یگان ولی یه شهر دیگه بندازنمون ؟

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون از پاسختون. پس اینطور که من متوجه شدم شخص اگر در ستاد مشترک برای مثال در حال خدمت بوده بعد از تحصیل باز در همون ستاد مشترک خواهد بود تنها با این تفاوت که ممکن هستش کاری که اونجا انجام میداده تغییر کنه.

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

پیرو سوال دوست عزیزمون من هم یک سوال دارم :

شهر یا استان که عوض نمیشه ؟ مثلا اگه قبلا توی اهواز بودیم بعد از دانشگاه تو همون یگان ولی یه شهر دیگه بندازنمون ؟
    شهر شما هم عوض نمی شود. مگر اینکه مجددا پذیرش یا اقدام برای امریه در جای دیگری بگیرید. واگرنه حوزه نظام وظیفه بعد از گذراندن دوران تحصیل حتما در همان یگان و شهر قبلی ادامه ی خدمت را منظور می کند. می شود گفت یک جورایی مرخصی گرفتید و رفتید درس خوندین و بازگشتید!

ممنون از پاسختون. پس اینطور که من متوجه شدم شخص اگر در ستاد مشترک برای مثال در حال خدمت بوده بعد از تحصیل باز در همون ستاد مشترک خواهد بود تنها با این تفاوت که ممکن هستش کاری که اونجا انجام میداده تغییر کنه.
    بله دقیقا
    Last edited by western1; 28-11-2014 at 12:46.

12. 2 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- جدول داره تو سایت نظام وظیفه، شما بگو چند ماه جبهه مونده بگیم، در ضمن باید متولد 72 و ماقبل باشین.
    2- انشالله
    3- هنوز شما باید نیروتون تعیین بشه بعد (منظور از نیرو: ناجا، ارتش، سپاه، وزارت دفاع)
    کلا 6 سال و سه ماه 26 روز جبهه بوده
    شما امتیاز معاف کردن یک نفر رو ازش کم کن،ببین چقد باقی میمونه.
    البته برادرم رو سال 88 معافیش رو گرفت.حالا نمیدونم نحوه محاسبه فرق کرده یا نه

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها من تعجیل زدم از 1/12به 1/10 هنوز جوابش نیومده!همه میگفتن 2روزه وتوی خود برگه نوشته بود حداکثر یک هفته!
    الان دو هفته شده وجوابی نیومده.چیکار کنم
    الان تقریبا23 روز مونده تا اعزامیای 1/10 که باید برگه ابی رو پست بیاره دم خونه،اما برا من هنوز موافقت یا عدم موافقتش مشخص نیست.
    من بدجور استرس گرفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •