خوب بالاخره ما هم امشب به جمع محدودهای شبانه پارس انلاین پیوستیم بعد از کمتر از 20 روز از ورودمون
شبانه 3-4 مگ الان زیر 2 مگ واقعا جالب شد
بالاخره محدودیت ها داره اعمال میشه و خودی نشون میده بچه ها اماده باشین داره میاد اصلا غصه نخورینا![]()
خوب بالاخره ما هم امشب به جمع محدودهای شبانه پارس انلاین پیوستیم بعد از کمتر از 20 روز از ورودمون
شبانه 3-4 مگ الان زیر 2 مگ واقعا جالب شد
بالاخره محدودیت ها داره اعمال میشه و خودی نشون میده بچه ها اماده باشین داره میاد اصلا غصه نخورینا![]()
انگار امشب همه کرجیا چت کردن گذاشتن برای دانلود سرعت شبانه من شده : 180
بگیرید بخوابید شب جمعه بابا![]()
شایدم محدود شدیم رفته پی کارش دیگه....
بلاخره کاره خودشونو کردن :
![]()
شک نکن محدود شدی چیزی به اسم شلوغی تو پارس انلاین وجود نداره
اگر تا صبح اوضاع به این منوال بود بدون کارت تمومه
همچین گندی زده باشن که من جمع میکنم خطارو میبرم یه خراب شده دیگه....
تایید میشه امشب سرعت یکم واسه من اومده پایین ، همیشه ۴۳۰ دانلود میکرد الان بیشتر از ۳۵۰ نمیشه و همش بین ۳۴۰ تا ۳۵۰ هست
برای بار چندم بهتون میگم و فعلا پارس کسی رو محدود نمیکنه (یعنی فعلا تو سیاست کاریشون نیست) ولی امکانش هست که بعدا این کار رو بکنه ,
سلام. شاید قبلا این سوال پرسیده شده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.
دوستانی که خط 2 مگ محدود دارند شبانه با چه سرعتی دانلود میکنند و میانگین هر شب چقدر دانلود میکنند؟
من 1 مگ محدود دارم.2 هفته اول شبی حدود 2.5 گیگی گاهی 3 گیگ دانلود میکردم.ولی الان یک ماهه که شبی نهایت 2 گیگ و عمدتا 1.7 گیگ دانلود دارم
سلام
چرا هیچ کدوم از دوستان تهرانی که خطشون روی 9 مگ هست یه تست نمیذارن ببینیم سرعتشون چطوریه ؟؟؟؟ میشه لطفا بذارن ؟؟
Last edited by mrh.fit; 08-11-2013 at 12:52.
سرعت از 350 تا 450 متغیره و اگه هاستی که ازش دانلود میکنید خوب باشه 7 تا گیگ می تونید دانلود داشته باشید مثلا از اکسپرس لیچ و آپلود باز من دان می کنم که سرعتشون خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)