تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2588 از 3745 اولاول ... 1588208824882538257825842585258625872588258925902591259225982638268830883588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,871 به 25,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بهترین راه حل metered کردن کانکشنتون هست که اجازه آپدیت خودکار رو نمیده.
    Meterd conection یعنی اینترنتتون حجمی هست. تو تنظیمات وای فای قسمت advenced option یه جایی همونجاست.
    درسته، میدونم. یک رقم بهتر از اون تو service manager توی services tab میشه windows update را کلا disabled کرد.
    ولی یک اپدیت بزرگی 1511 version با 2 گیگ حجم ارزش شو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بعد از تماس با پشتیبانی آسیاتک ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تک کانکشن افتضاحه ویدیو اینا مرخص سرویس شهابه تازه:

Last edited by WhiteHat; 04-12-2015 at 18:04.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تست ساعت 18:30 با پروکــسی:

تست بدون پروکســی:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد لطفا بگید چون ترافیکم رو به پایانه اگر اوضاع همینه ديگه تمدید نکنم. مشکل اصلی من با آسیاتک قند شکن ها هستند. با هات اسپات و سایفون یا فریدام و... متصل میشه ولی خیلی کند و آهسته میشه فیسبوک بزحمت بالا میاد. جای ديگه تست کردم با اینترنت شرکت ديگه یا با اینترنت موبایل با این نرم افزارها هیچ مشکلی ندارم. اما با آسیاتک نمیشه. آیا شماهم چنین مشکلی دارید؟ سرعت نتم بد نیست تماس گرفتم پشتیبانی خطم از شش روی 12مگ گذاشتن. سرعت دانلود عادیم بالاتر رفت اما این نرم‌افزار ها بدتر شد که بهتر نشد. کلا وقتی بهشون وصل میشم بیشتر ارسال دارند تا دریافت!

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد لطفا بگید چون ترافیکم رو به پایانه اگر اوضاع همینه ديگه تمدید نکنم. مشکل اصلی من با آسیاتک قند شکن ها هستند. با هات اسپات و سایفون یا فریدام و... متصل میشه ولی خیلی کند و آهسته میشه فیسبوک بزحمت بالا میاد. جای ديگه تست کردم با اینترنت شرکت ديگه یا با اینترنت موبایل با این نرم افزارها هیچ مشکلی ندارم. اما با آسیاتک نمیشه. آیا شماهم چنین مشکلی دارید؟ سرعت نتم بد نیست تماس گرفتم پشتیبانی خطم از شش روی 12مگ گذاشتن. سرعت دانلود عادیم بالاتر رفت اما این نرم‌افزار ها بدتر شد که بهتر نشد. کلا وقتی بهشون وصل میشم بیشتر ارسال دارند تا دریافت!
    دوست عزیز از وضع سایر شرکتها اطلاع ندارم. ولی الان پارس انلاین و اسیاتک دارم.
    اسیاتک نسبت به پارس از لحاظ استفاده از فیلتــر شکن بهتر هست.
    پارس انلاین اکثر روش های tunel زدن رو بطوری محدود کرده که نشه استفاده کرد! حتی vpn داخلی...

پیشنهاد میکنم از سافت اتر استفاده کنی.رو اسیاتک سرعت خوبی داره.

7. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درسته، میدونم. یک رقم بهتر از اون تو service manager توی services tab میشه windows update را کلا disabled کرد.
    ولی یک اپدیت بزرگی 1511 version با 2 گیگ حجم ارزش شو داره
    این روشا اصلا توصیه نمیشه همینکارارو میکنن بعد میگن ویندوز هنگیه خب ویندوز آپدیت خیلی مهمه برای ویندوز هر کاری انجام میده یه جورایی باهاش تو ارتباطه وقتی به زور غیرفعالش میکنی یه سری مشکلاتی واسه ویندوز پیش میاد که مهمترینش دیر بالا اومدن ویندوزه که واسه منم پیش اومده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

من با بقیه کاری ندارم ولی حداقل در مورد خودم وقتی تو آسیا تک بودم ،سر یه پست اینستاگرام صد بار باید رفرش میکردم،آخر سرم اعصاب خورد میشد!
    سایفون به هیچ عنوان کانکت نمیشد بقیه قندون شکن ها هم وصل میشدن ولی سرعت در حد جلبک پایین میومد!
    ویدیوی آنلاین کلا تعطیل بود ،تو اون مدتی که سرویسم از آسیاتک بود تو حسرت یه ویدیویی 480 بدون لگ باقی موندم!
    پینگ هم که رنگ زیر 400 رو به خودش ندید هیچ وقت!
    در یک کلام اگر دانلود خوب شبانه آسیاتک(اون هم نه برای همه و نه در همه مراکز مخابراتی) رو فاکتور بگیریم،دیگه آسیاتک به هیچ دردی نمیخوره!

10. 2 کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

این روشا اصلا توصیه نمیشه همینکارارو میکنن بعد میگن ویندوز هنگیه خب ویندوز آپدیت خیلی مهمه برای ویندوز هر کاری انجام میده یه جورایی باهاش تو ارتباطه وقتی به زور غیرفعالش میکنی یه سری مشکلاتی واسه ویندوز پیش میاد که مهمترینش دیر بالا اومدن ویندوزه که واسه منم پیش اومده بود.
    اتفاقا برای ایران با گرانی اینترنت و محدودیت ها، این بهترین کاره. دست خودته میخوای upgrade کن میخوا نکن. من از اول این کار کردم هر چند هفته آپدیت ویندوز فعال میکنم، هر چی واجبه میکنه بعد دوباره میرم تنظیمات خاموش میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    میخاستم ببینم سرویس شهاب 10 مگ سرعت شبانش چنده
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •