تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2587 از 4105 اولاول ... 1587208724872537257725832584258525862587258825892590259125972637268730873587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,861 به 25,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض علی

سلام .دوستان بنده معاف از رزم اعصاب هستم لرزش و تر کردن کف دست هم دارم و 5 تا هم روزی قرص اعصاب مصرف میکنم میخواستم بدونم شرایط من چطوری خواهد بود در سربازی آموزش چگونه خواهد بود؟وسواس شدیدی هم دارم.میخوام قرصامو ببرم اونجا مصرف کنم چون اگه نخورم قرص وضعم خرابتر میشه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام .دوستان بنده معاف از رزم اعصاب هستم لرزش و تر کردن کف دست هم دارم و 5 تا هم روزی قرص اعصاب مصرف میکنم میخواستم بدونم شرایط من چطوری خواهد بود در سربازی آموزش چگونه خواهد بود؟وسواس شدیدی هم دارم.میخوام قرصامو ببرم اونجا مصرف کنم چون اگه نخورم قرص وضعم خرابتر میشه
    با توجه به اینکه شما به قرص احنیاج دارید پس توصیه میکنم از پزشکتون یک نسخه به همراه داشته باشید،شرایط شما در خدمت هم به نوع ارگان و هم به یگان بعد اموزشی منوط میشه ، اموزشی از لحاظ روحی و روانی قابل مقایسه با یگان نیست شاید از لحاظ قیزیکی در ابتدا فشار زیادی احساس کنید البته شما به مدرک تحصیلی خودتون هم اشاره نکردید. در برخی از یگان ها در درمانگاه بخش مشاوره دارند بهتره به انجا مراجعه کنید و مشکل خودتون رو مطرح کنید تا شاید حداقل از دادن کار ها و پست های پرتنش به شما جلوگیری شود.
    من امروز برگه اومد درخونه ...
    نیروهوایی سپاه اردکان یزد ؛ 19 آذر باید برم ...
    فقط نوشته برگه واکسیناسیون همراتون باشه من هرچی میگردم نیستش , اگه گم شده باشه باید چیکار کنم ؟
    جای نگرانی نداره شما برگه سبز رو به همراه داشته در ان تاریخ واکسن درج شده.

داره خودمونی میشه ali_intel_3ghz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

بو واکســـــــــــــــــــــ ـن میاد!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا سوال داشتم
    1.پدر من سرهنگ بازنسشته نیروی هوایی بوده و 6 سال و خرده ای تو جنگ بود ک با امتیاز ایثارگریش کلا داداشمو معاف کرد اما امتیازش برای معاف کردن من کافی نیست ولی از خدمتم کم میشه.میخواستم بدونم الان بابت هرماه کم کردن خدمت،چقد امتیاز میخواد و اصلا نحوه محاسبش چطوره؟
    2.من محل خدمتم تو شهره خودم میفته دیگه انشالله(با شرایط بالا)؟(فرض کنیم از پارتی استفاده نشه)
    3.کدوم یگان بهتره تو تهران واسه خدمت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بنده دیپلم هستم دانشگاه میرفتم به دلیل مشکل اعصاب نتونستم ادامه بدم و انصراف دادم.ضمنا این قرص ها باعث گیجی و خواب آلودگی هم میشه با این شرایط چیکار میشه کرد مثلا شب نمیتونم راحت بخوابم ولی به جای آن ظهرا میخوابم.رفتن به سربازی با این وضع به نظرتون چگونه خواهد بود ؟البته دکترای کمیسیون بیماری منو تشخیص دادن و گفتن بهت پست شب و اسلحه نخواهیم داد
    Last edited by یه بنده ی خدا; 27-11-2014 at 21:29.

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

[B]
    جای نگرانی نداره شما برگه سبز رو به همراه داشته در ان تاریخ واکسن درج شده.
    یعنی همون برگه سبز رو ببرم کافیه؟ کپی یا اصلش رو ببرم؟
    نمیشه برم همونجا که واکسن زدم واسم یه برگه واکسیناسیون دیگه بده؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

چنانچه بعد از گذشتن سنوات مجاز بخوایم انصراف بدیم، چه مشکلی پیش میاد؟
    آیا به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی اضافه خدمت میخوریم؟
    اگه خود دانشگاه برای ترم های اضافه درخواست معافیت تحصیلی کنه چی؟

لیست مدارکی که برای اعزام لازم هست رو از پلیس+10 گرفتم. نوشته:
    - نامه دانشگاهی مربوط به نظام وظیفه

این نامه چیه؟ اول باید تصفیه حساب کنیم تا این نامه رو بدن؟
    اگه بعد از گرفتن نامه و ارسال مدارک مشکلی به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی پیش بیاد میشه راحت پیگیری کرد؟ یا باید کلی عذاب بکشیم؟

یکی دیگه از مدارک این بود:
    افتتاح حساب عابر بانک سپه و تهیه رسید چاپی از حساب از داخل بانک.

این حساب برای کل سربازی هست یا فقط آموزشی؟
    آخه بعضی ها میگن برای ناجا باید حساب قوامین باز کرد.

چند تا سایت رو دیدم، بخشی از متنـشون اینه:

محتوای مخفی: ؟ 

8- اگر حساب عابر بانک سپه ندارید لازم نیست قبل خدمت باز کنید چون داخل آموزشی همه سربازها اجبارا" باید یک حساب باز کنند برای باز کردن حساب هم زیاد پول نمیگیرند (1000 تومان یا 3000 تومان دقیقا" یادم نیست)

بعد وقتی حقوقها رو ریختند به این حساب2000 تومان بقیه پول باز کردن حساب اتوماتیک به حساب بانک سپه می رود.البته پس از ترخیص از دوره آموزشی و وقتی وارد یگان شدید یک فرم برای حقوق باید پر کنید که یک شماره حساب می خواهد و سایر مشخصات . الزاما"شماره حسابی که در فرم واردمی کنید نباید همان شماره ای باشد که در آموزشی باز کردید و هر شماره حسابی از عابربانک سپه می تواند باشد.

– افتتاح حساب جاری (کارت عابر بانک) بانک سپه. با افتتاح حساب در همان موقع به شما یک حواله دریافت میدهند که شماره حساب هم در آن قید شده است و نیازی به دریافت کارت عابر بانک برای ۱۰+ ندارید.

حالا چکار کنم؟ همین حسابی که پلیس+10 گفته رو باز کنم یا بمونم بعداً انجام بدم؟!
    Last edited by hamed29; 27-11-2014 at 23:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- اين مورد رو زياد نميتونم راهنمايي كنم اما معمولا اگه سنوات گذشته باشه شما بايد به آموزش مراجعه كنين يا اونا خودشون شما رو خبر مي كنن كه برين ببينين اجازه ميدن ترم جديد رو ادامه بدين يا نه

2- شما براي اينكه در دانشگاه تحصيل كنين براي شما معافيت تحصيلي صادر شده وقتي شما با دانشگاه تسويه (و نه تصفيه) حساب مي كنن و امور فارغ التحصيلان، فارغ التحصيلي شما رو تاييد مي كنه شما رو ميفرسته به امور نظام وظيفه دانشگاه تون كه اونا يه نامه ميدن كه داخلش خطاب به نظام وظيفه نوشته شده كه معافيت تحصيلي شما باطل بشه، اين نامه رو بايد ببرين پليس + 10

3- حالا شما حساب سپه باز كن كار سختي نيست (در مقابل تسويه حساب با دانشگاه)، براي آموزشي كه يك ماه اولش رو كه پولي براتون واريز نميكنن، حقوق ماه دومتون رو هم دو هفته الي يك ماه بعد از آموزشي واريز ميكنن

خود من 1 اسفند امسال اعزامم اما سه ماه و نيم قبلا تو نيروي انتظامي خدمت كردم و هيچ كس اون زمان نگفت حساب قوامين باز كنيم اما الان رو نميدونم
    Last edited by s-james; 28-11-2014 at 00:51.

9. 2 کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

از پزشک نامه داشته باش.

به هیچ وجه اسلحه تحویل نگیر.

چند تا سوال داشتم
    1.پدر من سرهنگ بازنسشته نیروی هوایی بوده و 6 سال و خرده ای تو جنگ بود ک با امتیاز ایثارگریش کلا داداشمو معاف کرد اما امتیازش برای معاف کردن من کافی نیست ولی از خدمتم کم میشه.میخواستم بدونم الان بابت هرماه کم کردن خدمت،چقد امتیاز میخواد و اصلا نحوه محاسبش چطوره؟
    2.من محل خدمتم تو شهره خودم میفته دیگه انشالله(با شرایط بالا)؟(فرض کنیم از پارتی استفاده نشه)
    3.کدوم یگان بهتره تو تهران واسه خدمت؟
    1- جدول داره تو سایت نظام وظیفه، شما بگو چند ماه جبهه مونده بگیم، در ضمن باید متولد 72 و ماقبل باشین.
    2- انشالله
    3- هنوز شما باید نیروتون تعیین بشه بعد (منظور از نیرو: ناجا، ارتش، سپاه، وزارت دفاع)

بنده دیپلم هستم دانشگاه میرفتم به دلیل مشکل اعصاب نتونستم ادامه بدم و انصراف دادم.ضمنا این قرص ها باعث گیجی و خواب آلودگی هم میشه با این شرایط چیکار میشه کرد مثلا شب نمیتونم راحت بخوابم ولی به جای آن ظهرا میخوابم.رفتن به سربازی با این وضع به نظرتون چگونه خواهد بود ؟البته دکترای کمیسیون بیماری منو تشخیص دادن و گفتن بهت پست شب و اسلحه نخواهیم داد
    در مورد خواب آب بندی میشین، به هر حال شما سربازین و سربازی برنامه سین داره، نمیشه هر وقتی خواستین بیدار بشین و بخوابین.

چنانچه بعد از گذشتن سنوات مجاز بخوایم انصراف بدیم، چه مشکلی پیش میاد؟
    آیا به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی اضافه خدمت میخوریم؟
    اگه خود دانشگاه برای ترم های اضافه درخواست معافیت تحصیلی کنه چی؟

لیست مدارکی که برای اعزام لازم هست رو از پلیس+10 گرفتم. نوشته:
    - نامه دانشگاهی مربوط به نظام وظیفه

این نامه چیه؟ اول باید تصفیه حساب کنیم تا این نامه رو بدن؟
    اگه بعد از گرفتن نامه و ارسال مدارک مشکلی به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی پیش بیاد میشه راحت پیگیری کرد؟ یا باید کلی عذاب بکشیم؟

یکی دیگه از مدارک این بود:
    افتتاح حساب عابر بانک سپه و تهیه رسید چاپی از حساب از داخل بانک.

این حساب برای کل سربازی هست یا فقط آموزشی؟
    آخه بعضی ها میگن برای ناجا باید حساب قوامین باز کرد.

چند تا سایت رو دیدم، بخشی از متنـشون اینه:

محتوای مخفی: ؟ 

حالا چکار کنم؟ همین حسابی که پلیس+10 گفته رو باز کنم یا بمونم بعداً انجام بدم؟!
    دوستمون توضیح دادن

در مورد حساب شما باید سپه حساب باز کنید و هم پلیس +10 شماره حساب میخواد و هم در آموزش و...

در سپاه فقط میگن دوباره از انصار حساب باز کنید، ناجا و... به سپه واریز میکنه.

11. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال
    اگه کسی آنشا داشته باشه برای نیرو زمینی سپاه ... بچه تهران باشه و لیسانس کامپیوتر
    برای آموزشی احتمال داره کجا بیفته ؟؟؟
    در کل مکان های آموزشی نیروی زمینی سپاه مشخصه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •