نه مشگل از سرور خارجی نیست، الان ساعات غیر رایگان میتونم همون فایل از همون سرور خارجی صبح یا طهر یا شب با سرعت 600kbs یا بیشتر دان کنم.....مشگل از. فقط ساعات رایگان آسیاتک
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه مشگل از سرور خارجی نیست، الان ساعات غیر رایگان میتونم همون فایل از همون سرور خارجی صبح یا طهر یا شب با سرعت 600kbs یا بیشتر دان کنم.....مشگل از. فقط ساعات رایگان آسیاتک
ایشون احتمالا مشکل تک کانکشن دارن و اژ آپلودسنترها با تک کانکشن دانلود میکنن که با ------ و بدون ------ فرقی نداره
روزها هم حتما تک کانکشنش بهتر میشه که با همون لینک سرعت بهتری میگیره
عزیزم، فایل سرورهای خارجی همشون فقط حداکثر 2 کنکشن برای دانلود یک فایل میدن. مثل سرورهای الکی isp های داخلی ما نیستند آتشقال کاپیرایت شده با 32 کانکشن نامحدود.....
همون یک تک کنکشن سرور خارجی سرعتش از اون 32 کنکشن داخلی سریعتره...اگر جلوشو نگیرن
آسیاتک کنکشن های خارجی رایگانشو میبنده، تمام شد و رفت. رایگانش شده اینترانت. دیگه این همه بهانه سازی نداره...
Last edited by dadash42; 04-12-2015 at 13:13.
نه اینجوری نیست
فقط آپلودسنترها هستن که محدودیت تعداد کانکشن دارن
هر چی اسمشو بزاریuploadcenter، fileserver, hugefiles, kingfiles, uploadrocket, megaupload, etc... خارج مردم با تک کنکشان ببا بالاترین سرعت دانلود میکنند...بپرسی نمیدونند idm چیه. فقط یک چند کشور دنیا که رو یک دست میشه شمرد مجبورند idm برای دانلود از خارج استفاده کنند، چون isp شون دانلود را وسط قط میکنه یا کنکشنی که سرعتش بالاست بسیار محدود میکنه.
عوض اینکه خرج بهینه سازی باند و خط، خرج نرم افزار و سخت افزار برای جلوگیری استفاده کاربران میشه...
پریروز windows10 upgrade بیش از 2 گیگ چند ساعت وقت و حجم غیر رایگان خورد....مایکروسافت اپگرید فقط تک کنکشنه چون خارج کفایت میکنه
دوستان سلام
سرویس 10 مگ شبانه چقدر سرعت می ده؟
می خوام برای امتحان سرویس 10 مگ نیم گیگ بگیرم
بعد اینترنتی ثبت نام کردن بهتر هست یا از نمایندگی شرکت اقدام کنم بهتره
من خودم 2 سال پیش اسیاتک داشتم. خیلی اذیتم کرد ؛ حالا شاید دوباره ریسک کردم
بهترین راه حل metered کردن کانکشنتون هست که اجازه آپدیت خودکار رو نمیده.
Meterd conection یعنی اینترنتتون حجمی هست. تو تنظیمات وای فای قسمت advenced option یه جایی همونجاست.
Last edited by android500; 04-12-2015 at 15:02.
دوستان باز این نت اسیافا.. چش شده تلگرام عکسا نمیاد لود صفحات کند شده.خدایا این جمعه رو از ما نگیر
![]()
عزیزان یک چیزه واجب فراموش میکنند. همش به isp هامون فش میدیم ولی مختلف اصلی مخابرات فراموش میکنیم.
همه این بستن کانکشنهای خارجی نحایت دست مخابراته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)