تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2586 از 4105 اولاول ... 1586208624862536257625822583258425852586258725882589259025962636268630863586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,851 به 25,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من هفته پيش دوشنبه فرستادم زدن يكم اسفند، اون طوري كه من شنيدم از حدوداي 28 مهرماه هر كي اقدام كرده تاريخ اعزامش يكم اسفند شده، شما هم هر چه زودتر اقدام كن تا تاريخ اعزامت يكم اسفند باشه چون به احتمال قوي يكي دو هفته ديگه اسفند ماه هم پر ميشه. موفق باشيد

2. این کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه به کدوم دسته از معافیت های پزشکی گواهینامه نمیدن؟
    ضوابطش چه طوریه؟
    از کجا باید بفهمیم؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها همون طور که میدونید خیلی ها هجوم اوردن که سریع دفترچه بفرستن تا غیبتاشون بخشیده بشه و احتمالا تا یکی دو ماه اینده حسابی شلوق بشه و دیگه مثل قبل نباشه که دو ماه بعد اعزام بخوریم یعنی ممکنه مثلا اسفند بفرستی به جای اردیبهشت بیفتی تیر یا شهریور .

حالا با این اوصاف من اگر بخام اعزامم به طور صد در صد بیفته توی اردیبهشت حداکثر تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم ؟ چون هنوز یه مشکلاتی هست که نتونستم با دانشگا ه تسویه کنم بعید میدونم تا قبل از 22 بهمن بتونم دفترچه پست کنم .احتمالا یا اخرای بهمن کارم تموم شه یا اواسط اسفند .به نظر شماها اگه بخام اعزامم توی اردیبهشت بیفته (نه زودتر نه دیرتر ) حداکثر تا کی باید دفترچه بفرستم که اون موقع بیفتم ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها همون طور که میدونید خیلی ها هجوم اوردن که سریع دفترچه بفرستن تا غیبتاشون بخشیده بشه و احتمالا تا یکی دو ماه اینده حسابی شلوق بشه و دیگه مثل قبل نباشه که دو ماه بعد اعزام بخوریم یعنی ممکنه مثلا اسفند بفرستی به جای اردیبهشت بیفتی تیر یا شهریور .

حالا با این اوصاف من اگر بخام اعزامم به طور صد در صد بیفته توی اردیبهشت حداکثر تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم ؟ چون هنوز یه مشکلاتی هست که نتونستم با دانشگا ه تسویه کنم بعید میدونم تا قبل از 22 بهمن بتونم دفترچه پست کنم .احتمالا یا اخرای بهمن کارم تموم شه یا اواسط اسفند .به نظر شماها اگه بخام اعزامم توی اردیبهشت بیفته (نه زودتر نه دیرتر ) حداکثر تا کی باید دفترچه بفرستم که اون موقع بیفتم ؟
    فکر کنم اگر از هفته اول دی به بعد دفرتچه رو پست کنید اعزام شما اردیبهشت خواهد بود چون از یک ماه قبل اعزام بیشتر افراد اسفند شده ! البته اگر کارهای فارغ التحصیلی طولانی شد و اعزام به تیر افتاد می تونید درحواست تعجیل بدید که اکثرا موافقت میشه . شما برای اطمینان بیشتر می تونید از ۱ الی ۲ تا مرکز پلیس +۱۰ بپرسید.

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر کنم اگر از هفته اول دی به بعد دفرتچه رو پست کنید اعزام شما اردیبهشت خواهد بود چون از یک ماه قبل اعزام بیشتر افراد اسفند شده ! البته اگر کارهای فارغ التحصیلی طولانی شد و اعزام به تیر افتاد می تونید درحواست تعجیل بدید که اکثرا موافقت میشه . شما برای اطمینان بیشتر می تونید از ۱ الی ۲ تا مرکز پلیس +۱۰ بپرسید.

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

والا با این وضعیت من بعید میدونم زودتر از شهریور بیفتم چون هنوز 3 ماه مونده شما حساب کن این ملتی که توی اذر و دی و بهمن دفترچه میفرستن دیگه اعزامشون میفته اردیبهشت و من ممکنه تیر یاشهریور باشم که اون موقع فقط با درخاست های تمدید موافقت میشه نه با تعجیل چون اردیبهشت پر میشه . .به هر حال امیدوارم این قضیه بخشودگی هر چه زودتر ختم به خیر بشه وگرنه من حسابی بیچاره میشم .من کلی برنامه ریزی کردم اگه اعزامم غیر از اردیبهشت بیفته کلا سربازی رفتنم یه چیز بیخودیه از نظر خودم .چون تمام برنامه هام بهم میخوره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

آره میان میبرنتون ناکجا آباد و باتوم و شیشه نوشابه و... (شوخی)

برای خروج از کشور گذرنامه نمیتونید بگیرید
    وارد کارهای دولتی نمیتونید بشید
    جواز کسب نمیتونید بگیرید
    گواهینامه رانندگی نمیتونید بگیرید
    و از این قبیل محدودیت ها...

تا زمانیکه به سن 40 (اگه درست اطلاع داشته باشم) برسید و معافیت سنی بگیرید...
    اولا میتونن بیاد بگیرن و انجام هم میشه فعلا کم هست.

از مهر سال بعد هم قراره هم دستگیری ها بیشتر بشه و هم برای کسانی که مشمول غایب به کار میگیرن مجازات هایی بدن.

سن 40 هم اشتباه هست، در حال حاضر اگه اشتباه نکنم متولدین 38 و ماقبل نیازی به پایان خدمت ندارن. (55 سال)

11. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من هم اکنون دانسجو کارشناسی ارشد هستم یک چشمم بالای 5 درجه ضعیف هست حالا دو تا سئوال دارم
    1- با چه درجه ضعیفی چشم من معاف میشم؟ یک چشم
    2- آیا الان که در حال تحصیلم میتونم برای معافیت اقدام کنم؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

رفتم پلیش +10 کد ملی رو گفتم، گفت اصلاً هیچی نوشته نشده!
    دانشگاه بعضی معافیت های تحصیلی رو میده نظام وظیفه، بعضی ها رو هم میفرسته پلیس + 10
    مگه بانک اطلاعاتــشون مشترک نیست؟
    حالا شنبه باید برم نظام وظیفه.

الان تصمیم دارم همینطوری یهویی برم خودم رو معرفی کنم.
    فوقش دانشگاه کار معافیتم رو انجام نده و عملاً من مشمول غایب محسوب بشم.
    خُب اگه قبل از 22 بهمن برم اضافه خدمت نمیخورم.
    به نظرتون اینکار درسته؟ کلاً مشکلی پیش نمیاد؟

بـبینیم و تعریف کنیم

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من امروز برگه اومد درخونه ...
    نیروهوایی سپاه اردکان یزد ؛ 19 آذر باید برم ...
    فقط نوشته برگه واکسیناسیون همراتون باشه من هرچی میگردم نیستش , اگه گم شده باشه باید چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •