سلام دوست عزیز، زمان رایگان امتحان کردم هیچ فرقی نکرد...
دانلود رایگان داخلی آذاده ولی خارجی این نمونش....عینا اینترانت ملی
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوست عزیز، زمان رایگان امتحان کردم هیچ فرقی نکرد...
دانلود رایگان داخلی آذاده ولی خارجی این نمونش....عینا اینترانت ملی
![]()
Last edited by dadash42; 04-12-2015 at 07:39.
سلام
در شبانه سرعت سرور داخلیتون محدود نیست؟
اگر محدود نباشه پروکســی حتما جواب میده!
نمونه تست سرعت با پروکـــسی:
![]()
والا عکس هم نشونتان دادم، خارجی چک چکه. فرقی نکرد
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
بعید میدونم وقتی داخلی شما محدود نباشه پروکــسی جواب نده! غیر محاله...
اینم یه تست دیگه با پروکــسی از speedtest:
![]()
امروز اوضاع خوب بود
تو تایم رایگان در 2 و نیم ساعت . 3 گیگ دانلود شد![]()
ببین، من دیشب قبل از خواب 4 سیریال خارجی کوچکی برای دان بدون proxy گداشتم. صبح با این سرعت ک ی ر ی به خارج هنوز تموم نیستند. Proxy شما رو تو idm فعال کردم، جند دقیقه تماشا کردم دیدم هیچی نشده. یک فایل جدید از خرج رو هم شروع کردم هرچه کردم idm لینک را برای داناود قبول نمیکرد.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از دانلود ها/میهن دانلود و... امروز در شبانه تست گرفتید؟
از داخل دو قسمت leftovers با سرعت 600kbs رایگان دانلود کردم...عادی بدون proxy
داخلی مشگلی نیست، فقط اکثر مستندها و سریالهای اروپایی رو داخلی نزاشتند....
Last edited by dadash42; 04-12-2015 at 10:18.
درود. دوستان من چندتا مشکل با آسیا تک دارم کسی میدونه جواب بده اگه حل نشه تا یکی دو روز ديگه ترافیکم تموم میشه ديگه تمدید نکنم و برم سراغ صبانت . کیفیت خطم خیلی خوب هست و مخابرات نزدیک خونست. اول اینکه آیا سرویس های جشنواره که برای کاربر های جدید ارزانتر میدن محدود و بی کیفیت هست یا فرقی نداره. الان سرویس من چهار مگ هست سرعت دانلودم روزها 300_400هست و شبها 100-120 این بنظرم خوب نیست من قبلاسرویس 512 از همیارنت داشتم همین حدود بود حتی روزها بیشتر هم بود. دوم سرعت لود صفحات زیاد خوب نیست. و سوم مشکل اصلی از وقتی آسیا تک گرفتم با چیز پی ان ها هست. قبل از آسیاتک با سایفون یا هات اسپات یا فریدام براحتی فیسبوک میرفتم اما این مدت که از اینها سرویس گرفتم اعصابم خورد کرده یکساعت زور میزنه تا عکسها باز بشه خود قند شکن ها هم نگاه میکنم وقتی وصل میشن ارسالشون نسبت به دریافت بالا هست و تعداد پاکت های ارسالی خیلی زیاده. با همین برنامه ها با اینترنت موبایلم براحتی و بدون مشکل وصل میشم و فیسبوک و سایر سایتها بالا میان اما با آسیاتک مشکل هست.
من احتمال میدم مشکل از لینک های(سرور خارجی) شما باشه.شما برای امشب این لینک رو تست کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)