به شدت اشتباه بزرگیه که مایکرو کرده... مگه یه باطری کوچیک چه تاثیری داره؟؟؟ گوشی های خیلی قدیمی باطریشون که در میومد ساعتشون میپرید (جدیدا باطری دارن واس ساعت) ، ایکس360 هم شده مث اونا
لااقل میبایست توی اسلیم یه باطری میزاشت
![]()
به شدت اشتباه بزرگیه که مایکرو کرده... مگه یه باطری کوچیک چه تاثیری داره؟؟؟ گوشی های خیلی قدیمی باطریشون که در میومد ساعتشون میپرید (جدیدا باطری دارن واس ساعت) ، ایکس360 هم شده مث اونا
لااقل میبایست توی اسلیم یه باطری میزاشت
![]()
بچه ها شما خودتون رو ناراحت نکنید،من خودم با مهندس های مایکی صحبت میکنم که توی نسل بعدی یه باتری کوچولوبذاره تا ساعت و تاریخ نره به روز عرضه کنسول.............
ولی در کل فکر کنم همون باتری به معماری کنسول و بردها صدمه میزده وگرنه اونا خودشون اینکاره ان..................
حالا چه بحثی شده این باطری![]()
-------------------
به نظرتون تاپیک یه مقدار خلوت نشده !؟! : دی
بچه ها دسته پی اس 3 شتاب سنج توشه که مثلاً تو Heavy Rain باید دسته رو تکون بدی ؟!؟!؟؟! 360نداره چرا :د ی
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اگه میشه کمک کنی قبلنا که فلش مموری به کنسول اضافه میکردم برای افزایش فضای سیو کردن مشکلی نداشم ولی حالا بعد یه مدتی میخوام اینکارو کنم فلش رو میزارم و کنسول ازم میخواد که کانفینگ کنم منم yes میزنم و فضای اضافه در قسمت مموری ایجاد میشه ولی به محض اینکه فلش رو از کنسول جدا میکنم و دوباره میزارم کنسول دیگه فلش رو شناسایی نمیکنه و میگه دوباره باید کانفینگ بشه مشکل میتونه از کجا باشه خیلی تو مخی هست ..........ممنون
سلام..بچه ها زود الان جوابم رو بدین که میخوام کابل بگیرم...من میتونم کنسولم رو با hdmi به لپ تاپ وصل کنم ؟؟؟؟
توروخدا زود بگین الان ن ن ن ن ن نن ن ن ن ن....
در مورد برد های pcb و prokit ها خبرایی شده که هم ممکنه خیر بشه و هم ممکنه شر !!!
به نظرم گفته های Maximus می تونه درست بوده باشه!!!خب این خوب میشه ولی ....
امیدوارم زودتر به خیر ختم بشه ولی باز در نهایت میشه x360key رو گرفت
اخه دوست عزیز باطری چی کار میخوان
Last edited by amaranth_silent; 12-07-2011 at 22:09.
به احتمال 99% نه... چون تقریبا تمام لپتاپ ها خروجی HDMI دارن ، نه ورودی... کلا لپتاپ ها تقریبا هیچکدوم (فقط یه سری استثنا هست) ورودی واس تصویر ندارن...
فک نکنم بشه چون جفتشون حالت خروجی تصویر رو شامل می شن و شاید هم برای دستگاه مضر باشه انجام ندی بهتره بنظر من![]()
شاید فرمت فلشت تغییر کرده و با ایکس باکس نمیخونه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)