اگه هیچ اتفاقی نیافتاد گوشیتون باید روت بشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هیچ اتفاقی نیافتاد گوشیتون باید روت بشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
امروز تست کردم سرعت رو(دیشب دکلو 4جی کردن )چرا اینجوریه؟
باند 3 سرعت بین 10 تا 15 مگابیت دانلود و اپلود اندازه ی همن و نهایتا 20 مگابیت
باند 7 سرعت حول 5 مگابیت تا 10 تا میچرخه سرعت اپلودم دوبرابر این سرعت
انتظار داشتم سرعت باند 7 بیشتر باشه
مشخصات سیگنال هر دوشون هم اینجوریه
sinr:5-15
rsrp:75-85
rsrq:5-10
(این خط فاصله حکم "الی" رو داره)
مشکل از کجاست؟
بله
هم اینترنت نسل 4 و هم نسل 4 ثابت
نسل 4 معمولی که فکر کنم بیشتر آمل آنتن بده
برای دیدن مناطق تحت پوشش هم به سایت ایرانسل مراجعه کنید
Snr
شما کم هست
واسه سرعت بالاتر داشتن با ید بالای ۱۵ تا۲۲--23 داشته باشی
مال شما همین قدر سرعت میده
خودتون خسته نکنین از ساعت یک بامداد چهار شنبه اختلال سراری هست من سرعتم ۱ مگ هست با فورجی چند ثانیه بعد میشه ۲۰مگ ده ثانیه بعد میشه ۹ مگ هیچ سایتی هم درست باز نمیشه و نرم افزار های که با نت یکسره وصلن قطو وصلی دارن هر چند ثانیه مثل تلگرام بیتالک و tapatalk و برنامه دیوار ...
تو تمامی مناطق مشهد و تهران و تبریز مازندران با سرویس دهنده های اینترنت مختلف ایرانسل صبا نت اسیاتک وغیره این اختلال مشاهده شده فعلا در حال پیگیری هستیم
Last edited by naser.051; 16-11-2016 at 14:54.
خدا کنه اینطوری باشه اختلال سراسری نگران بودم باز ایرانسل خراب کرده و دردسر پشتیبانی و.......
اگر زمان درست شدنش تقریبی متوجه شدید لطفا اطلاع رسانی کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشه منم نت ایرانسلم پوکیده با سرورهای داخلی پینگم 700 شده و سرعت هم نوسان شدید داره
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
تایید میشه-صبانت
اینستاگرام بعضی وقتا باز نمیشه یا کند باز میشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جالب اینجایه که من روترو با مودم چسبیده بش میارم تو حیاط فیس تو فیس با دکل بازم sinr میاد رو بیست بعد یدفه سقوط میکنه به ۳میاد ۱۰میاد ۱۵باز میاد رو ۱۰کلا بین ۰تا ۲۰متغیره ،اینقد نوسان مال چیه؟دکله باز مشکل پیدا کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)