دوستان کسی در مورد سازمان ایثارگران نزاجا واقع در لویزان چیزی می دونه؟ اگه اونجا پذیرش بشیم خوبه یا نه؟
دوستان کسی در مورد سازمان ایثارگران نزاجا واقع در لویزان چیزی می دونه؟ اگه اونجا پذیرش بشیم خوبه یا نه؟
سلام به همه دوستان
یک سری سوال داشتم که از همه دوستان تقاضا دارم جواب بدند...
من 93/09/20 تاریخ یکساله فراغت از تحصیلم تموم میشه و باید دفترچمو ارسال کنم و موازی با این کار در حال دریافت امربه هستم که تا برج 11 طول میکشه کاراش،حالا چند تا سئوال
1- اینکه اگه الان دفترچه رو ارسال کنم تاریخ اعزامم کی میخوره؟ (از همه دوستانی که جدیدا دفترچه ارسال کردند خواهش میکنم بگن اعزامشون کی خورده؟)
2- اینکه بهتره عادی ارسال کنم تا مدت زمان بیشتری داشته باشم یا پزشکی اقدام کنم تا مدت بیشتری بتونم کش بدم قضیه رو تا برج 11 (من تو لیسانس معاف از رزم از چشم گرفتم و هم اکنون فوق لیسانس دارم)
3- همین مسئله معاف از رزم چرا وقتی لیسانس از چشم گرفتم الان تو فوق لیسانس معاف از رزمم نیست( حتی تو برگه سبزه دوره لیسانسم نوشته که شما طبق ماده فولان معاف از رزم شناخته شدید)
ممنون خواهش میکنم از همه دوستان و اساتید راهنمایی کنند.
من یک سوال ساده داشتم اگه سربازی نریم چی میشه ؟میان می گیرنمون ؟ یا نه ؟
کی باید خودمون رو معرفی کنیم ؟![]()
1- 60 درصد اسفند میخوره ، 40 درصد اردیبهشت .. میتونید از +10 بپرسید
2- پزشکی اقدام کنید میتونید کش بدید ! ولی بلافاصله بعد تموم شدن کمیسیون برگ اعزام صادر میشه و دیگه دست شما نیست
3- نمیدونم
ممنون از پاسختون
یعنی امکان این که اول برج 10 بیوفته صفره نه؟ من میترسم هفته دیگه ارسال کنم اعزاممو بزنن اول دی! خیلی میترسم اگه اینطوری شه یکسال دوندگی امریه ام هدر میره!
کسی نیست از دوستان که تازگی ها دفترچه پست کرده باشه؟؟ اعزامتون کی خورده؟
اعزام اول دی دیگه فک کنم خیلی وقته پر شده فک نکنم اونوقت بیوفتی حالا سوال کنی بهت میگن
من که دو هفته پیش پست کردم اول اسفندم اگه بخوای اسفند بری باید 1 تا 2 هفته دیگه پست کنی
پنجشنبه نظام وظیفه بازه؟!
نخندید؛
5 شنبه ها انگار مملکت صاحاب نداره واسه همین میپرسم. تا ساعت چند هستن؟
مثل بقیه روزهاست یا زودتر تعطیل میشن؟
موارد بالا چندان اهمیتی نداره؛ مهم تر از همه اینه که به احتمال قوی کسی بهتون زن نمیده![]()
Last edited by hamed29; 27-11-2014 at 01:26.
آره میان میبرنتون ناکجا آباد و باتوم و شیشه نوشابه و...(شوخی)
برای خروج از کشور گذرنامه نمیتونید بگیرید
وارد کارهای دولتی نمیتونید بشید
جواز کسب نمیتونید بگیرید
گواهینامه رانندگی نمیتونید بگیرید
و از این قبیل محدودیت ها...
تا زمانیکه به سن 40 (اگه درست اطلاع داشته باشم) برسید و معافیت سنی بگیرید...
بی اهمیت ترین چیزموارد بالا چندان اهمیتی نداره؛ مهم تر از همه اینه که به احتمال قوی کسی بهتون زن نمیده![]()
![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)