ورژن اندوریدتون چیه؟
ورژن اندوریدتون چیه؟
اندروید 6.0.1
دقیقاً تایید میشه . 5.112 فوق العاده افتضاح هست .
سلام کسی میدونه اینترنت 4g ایرانسل تو شهر آمل انتن میده یا نه ؟
سلام
من تا دو ماه پیش با 4G روی باند 7 تا 40 مگابیت سرعت میگرفتم...الان رسیده به 5 مگابیت! کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه اعتراض کرد؟؟ مطمئنا دکل رو دستکاری کردن یا پهنای باندشو کم کردن
توی کنترل حساب اینترنتی واسه اعتراض برای سرعت چیزی ندیدم... فقط با تماس گرفتن امکان پذیره؟
اکثر دوستانی که تو این تاپیک تست سرعت میگذاشتن بخصوص رو باند ۷از کم بودن سرعت آپلود میگفتن ولی در مورد من کاملا متفاوته از وقتی sxt رو نصب کردم با rssi۴۷ متاسفانه sinrمن منفی باسرعت حدود 5مگا بیت دانلود ولی آپلود تا ۴۰هم میرسه به نظر شما آیا مشکل از کجاست میتونه این قضیه هم مربوط به تنظیمات دستگاه باشه ؟
سلام
برای منم امروز شدیدا داغون شده پینگ داخلی بالای ۲۰۰ و سرعت به چهل کیلوبایت رسیده! نمیدونم چرا اینطوری میکنن وقتی یه چیزی خوب میشه باید ارتقاش داد نه اینکه بدترش کرد.
برای اعتراض تلفنی چندبار زنگ بزنید یکیشون ممکنه ارجاع بده به بخش فنی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 16-11-2016 at 12:05.
یه سوال،ظاهرا میشه غیرحضوری سیمکارت رو به 4جی تغییر داد،کسی اینجوری تعویض کرده؟ چند روزه میارن ؟ بعد یه موضوع دیگه تکلیف شارژ های سیم قبلی چی میشه منتقل میشه دیگه ؟ کم هم نیست شارژش
همون روز یا نهایت فردا میارن برات . شارژت انتقال پیدا میکنه به سیم جدیدت.
5 مگابیت با sxt میگیری؟از اول که نصبش کردی همین سرعت رو گرفتی؟ اگه میتونی سمت دکل دیگه بچرخونش . دور هم باشه فرقی نداره فقط کاملا رو به سمتش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)