تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2584 از 4105 اولاول ... 1584208424842534257425802581258225832584258525862587258825942634268430843584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,831 به 25,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بهش 6ماه وقت میدن عمل کنه بعد 6 ماه معاف از رزم میشه اگه اوت کنه بعد عمل معاف کامل .... بدتر از واریکوسل بیماری ندیدم ... میگن عمل کنن مشکل تو بچه دار شدن بعد ازدواج پیش میاد . فردی که واریکوسل داره توانایی سر پا ایستادن طولانی نداره...
    دوست عزیز به نظر کمی اطلاعات شما در مورد بیماری واریکوسل غلط می باشد
    در ضمن اون "عود" هست نه "اوت"

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا خوبه هر کس این صفحه رو میبینه یعنی اینترنت داره، پس گوگل و ویکی پدیا هم داره، توی عوارض بعد از عمل بیماری واریکوسل هیچ جا نوشته نشده بعد عمل مشکل توی بچه دار شدن پیش میاد!
    بد نیست جای شنیده های نامعتبر یه سرچی توی اینترنت بزنیم، هم گفته چیه، هم دره بندی هاش چیه و هم جراحی اش به چه صورتیه

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ما هم رفتنی شدمی.دندنی ...

1- دوستان بعد از اینکه لباس دادن فرستادن خونه برای اندازه کردن و ...بار دومی که رفتی پادگان باید از خونه لباس نظامی بپوشی یا میشه با لباس شخصی رفت بعد تو پادگان عوضش کرد با لباس نظامی ؟؟؟

2- بعدش آیا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه ؟ اگه مرخصی نیایم خدمت زودتر تموم میشه ؟

مرخصی جزو خدمت حساب میشه اینطوری نیس که 10 روز مرخصیتو نیایی بعد از خدمتت کم شه

3- چقدر پول همرامون باشه ؟

30 تا 50 و باقی تو عابربانکت
    4- کسی پول قرض خواست یا از وسایل شخصی خواست بدیم یا ندیم ؟

تو اموزشی نده هیچی تو ولی تو یگانت با دوستات صمیمی تر میشی اونجا بده راسی تو اموزشی دزدی زیاده

5- به لیسانسه ها چقدر میدن در ماه ؟ جدول ندید خواهشا ..مستقیم بگید چقدر میدن ؟

ما که کلن حقوق هل رو نفهمیدیم

6- بعد از فارق التحصیلی اگر قصد سربازی داشته باشیم به ترتیب باید چی کار کنیم ..ایا مثل قدیما دفترچه میاد خونه ؟ محل خدمتت کی مشخص میشه ؟ اصلا روال جدیدش چطوره ..اگر ممکنه کامل وضیح بدید به این سرباز وطن

7- نگهبانی برای لیسانس ها اصلا داریم ؟ ار هست چند روز در هفته هست .

ما که ناجا هستیم برا همه هست فرقی نمیکنه مگراینکه قسمتای اداری بیوفتی و معاف از رزم باشی تا

بهت نگهبانی نخوره

8- اگر موقعی که میخوان به هر کس مسئولیت بدن اگر صدات در نیاد و مسولیتی نرسه ..خوبه یا باید از اون اول مسئولیت قبول کنی ؟

تو اموزشی سعی کن هیچ مسئولیتی رو قبول نکنی هیچی حتی بهترین مسئولیتی که فک میکنی اصلن

قبول نکن تو دیدم نباش زیاد تا بهت مسولیتی نخوره اون دوماه رو کلن تو دید هیچ فرماندهی نباش اینطوری

راحت تری...باز تو یگانت قضیه فرق بلعکسه

9- کسی که مشکل روده و معده و حلق و بینی داره و دائما اینطوریه میتونه شب هنگام در آسایشگاه به دستشویی بره ؟ بدون اینکه کسی خبر دار بشه ؟ یا این که موقع رژه حالش بد بشه

با فرماندت درمیون بذار که به نگهبانا درمیون بذارن تا بعد خاموشی هم بذارن بری

رژه هم باید نامه داشته باشی از بهداری پادگان وگرنه باید رژه بری عزیز

10- کسی که از دویدن زیاد ...بی اختیار حالت تهوع میگیره باید چی کار کنه ؟ میشه به فرمانده بگه که ندوه ؟؟؟

نچ فقط نامه از بهداری

11- درسته که میگن وقتی که از سربازی بیای نگرشت به زندگی عوض میشه ؟ مثلا دیگه قید ازدواج رو میزنی ؟ اصلا کلا عوض میشی ؟

وقتی تموم کردم بهت میگم

12- یکی میش بگه منظور از تعجیل چی هست ؟

13- اگر کسی شهر خودش بیفته میشه بدون پارتی و ... شهر رو عوض کنه به یک شهر دیگه غیر از شهر خودش ؟(ممکنه بگید دیونست اما دلایلی دارم)

میگن تو شهرخودت خدمت نکنی بهتره زودتر میگذره نمی دونم والا...بله انتقالی بگیر یا سرباز برا جابه جایی پیداکن

15- هر روز برای لیسانسه ها از چه ساعتی تا چه ساعتی ازاد هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی در اخیتار خودمونیم .

تو اموزشی همچین خبرایی نیست فرقی هم نداره لیسانس وغیرلیسانس تو اموزشی معمولا وقت واس خودت

نداری زیاد بخصوص ماه اول

سوالا ها زیاد شد ..چی کار کنیم ...سواله دیگه ممکنه خودتون هم این سوالات رو داشتین.
    منم همه ی اینارو داشتم دوست عزیز فقطو فقط تا نری هی چی معلوم نمیشه چون پادگانها و فرمانده ها باهم

متفاوت هستن فقط وقتی بری همه ی اینا رو می فهمی...من ناجا رسته مرزبانی خدمت میکنم

الانم هنگ سرخسم یه روز پست یه روز استراحت..

راسی هرکی بچه سرخس هست و مشهد خدمت میکنه واس جا به جایی پیام بذارن واسم

چون بچه سرخس باشی یه روز میری خونه یه روز میای پادگان کلن بچه های سرخس اونحا حال میکنن

بچه سرخسی این پست دید برام پیام خصیصی بذارن برا جا به جایی رسته مرزبانی یا انتظامی

متهم اورده بودم دادسرا شبم باید برگردم سرخس تا پستی دیگر . . . بدرود

4. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که انجا رو خوندم و نصف این مشگلات رو دارم...
    افسردگی ، سایکوپات و ....
    (بیشترشو معنیشونو نمیدونستم)
    پس چرا منو معاف نمیکنند؟! :(

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که انجا رو خوندم و نصف این مشگلات رو دارم...
    افسردگی ، سایکوپات و ....
    (بیشترشو معنیشونو نمیدونستم)
    پس چرا منو معاف نمیکنند؟! :(
    اگه سابقه معتبر( پرونده با سابقه ) از بیماری های فوق دارید و دارو مصرف می کرده اید حتما مراجعه کنید و اقدام کنید .
    ( بهتره برای بیماری های روحی و روانی معافیت نگیرید !!! برای آیندتون خوب نیست ! )

7. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

( بهتره برای بیماری های روحی و روانی معافیت نگیرید !!! برای آیندتون خوب نیست ! )
    میشه بیشتر توضیح بدین دوست عزیز؟!
    خودم هم این مساله برام سوال بود... در مورد گرفتن شغل یا مساله دیگه ایه؟!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین دوست عزیز؟!
    خودم هم این مساله برام سوال بود... در مورد گرفتن شغل یا مساله دیگه ایه؟!
    به افرادی که از بیماری های روحی و روانی معاف می شوند کارت معافیت قرمز می دهند ، و این نوع معافیت دردسر های زیادی دارند ، گواهینامه ، پاسپورت نمی توانند بگیرن، در بیشتر مشاغل با مشکل رو به رو هستند اگر زمانی برای جواز کسب یا سند کارت پایان خدمت لازم باشه میتونه مشکل زا بشه ، کلا به نظرم بدترین نوع معافی .

10. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم درخواست اعزام را توی پلیس +10 ثبت کردم.ولی بهم نگفت کی اعزام میشم و برگه سبز را هم بهم نداد گفت چهار روز دیگه بیا.بچه ها می گفتند همون موقع باید بهت می گفت کی اعزام میشی.
    در ضمن یه برگه بهم داده که اطلاعات شخصی ام توش ثبت شده ولی تاریخ تزریق واکسن را زده 10/19 در حالیه که من دوشنبه 5 آذر واکسن را زده ام.اون موقع متوجه نشدم و برگه را امضا کردم.الان مشکلی برام پیش میاد؟
    یه سوال دیگه معافی چشم با لیسانس باید چند باشه؟ من دوتا چشمم روی هم 10 است ولی گفتند توی قانون جدید باید بالاتر باشه منم بیخیال شدم که همین امسال اعزام شم.

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا دوستم که واریکوسل داره به نظرتون چکارکنه؟ ارشد داره .... البته میگه ارشدش 4 سال طول کشیده یعنی سنوات خورده... 31/6 امسال فارغ التحصیل شده.... حالا تا یکسال دیگه واسه پست دفرچه فرصت داره؟؟؟ در مورد بیماریش نظرتون چیه؟ بره اول عمل کنه بعد بره خدمت؟ممنون از دوستانی که پاسخ میدن

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم درخواست اعزام را توی پلیس +10 ثبت کردم.ولی بهم نگفت کی اعزام میشم و برگه سبز را هم بهم نداد گفت چهار روز دیگه بیا.بچه ها می گفتند همون موقع باید بهت می گفت کی اعزام میشی.
    در ضمن یه برگه بهم داده که اطلاعات شخصی ام توش ثبت شده ولی تاریخ تزریق واکسن را زده 10/19 در حالیه که من دوشنبه 5 آذر واکسن را زده ام.اون موقع متوجه نشدم و برگه را امضا کردم.الان مشکلی برام پیش میاد؟
    یه سوال دیگه معافی چشم با لیسانس باید چند باشه؟ من دوتا چشمم روی هم 10 است ولی گفتند توی قانون جدید باید بالاتر باشه منم بیخیال شدم که همین امسال اعزام شم.
    برا منم تاریخ واکسنم اشتباه زده بودش!اون برگه پرینت شده رو که بهم داد گفتم تاریخ واکسن اشتباس!اونم درستش کرد ودیگه برگه جدیدو پرینت نگرفت ومنم امضایی نکردم
    تاریخ اعزامم روهم همون دیقه داد.به نظرم اگه بهت گفته برو بعدا بیا به خاطر اینکه عزینان سازمان وظیفه دودوتا چهارتا میکنن که برج 12 چقدر برا دوست واشنا وپارتی دارا بزارن کنار !اگه چیزی موند بده به ماها

14. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •