از برنامه 4g lte switch استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برنامه 4g lte switch استفاده کنید
Last edited by vahid javani; 15-11-2016 at 11:18.
ممنون از پاسختون
حدود چقدر شارژ اصلی داشته باشه؟
خواهش میکنم.
هزار تومان... ولی بسته بهتره، بسته 20 مگی 500 تومنه.
دوست عزیز میگم درسته که کار کردن با میکروتیک متفاوته ولی اون چیزی که واسه من فعلا مهمه چون نت دارم ارتباط با سیستمش هم دارم با وجود تععین dns چرا بعضی از نرم افزارهام کار نمیکنن مثلا رو باند ۳که میگذارم جز تلگرام هیچ کدوم از اپلیکیشن هام باز نمیشن حتی گوگل سرچ وقتی رو باند ۷میکذارم اکثرا کار میکنن ولی مثلا بازار باز نمیشه به نظر شما به چی میتونه مربوط باشه تو قسمت اینترفیس هم ether1,رو شناخته هم lte1 شبکه هم رو هردو ست شده علامت Rدر کنار جفتشون هست تیک dhcp هم فعاله تنظیمات ساعت و منطقه هم درسته توقسمت ip هم آدرس ether1 ۱۹۲.۱۶۸.۸۸.۱/۲۴ ست شده اون چیزی که اذیت میکنه باز نشدن برخی نرم افزارها است به نظر شما چی میتونه باشه درضمن همونطور که قبلا گفتم من میکروتیک رو به یه روتر 4gاز طریق ورودی ون متصل کردم واز طریق داینامیکش متصل شدم و وایرلس دارم
ببخش خیلی طولانی شد
فکر کنم روی اینترفیس ال تی ای باید دی اچ سی پی کلاینت فعال کنی و روی اینترفیس لن دی اچ سی پی سرور و توی فایروال هم یه نت مسکیورید فعال کنی. این کارها رو کردی؟
این ویدیو رو هم ببین
ممنون ولی بعد نصب میگه که برنامه با گوشی شما سازگار نیست و حذفش کنید
نه فدات فقط با تنظیمات خود روتر پیش رفتم امشب امتحان میکنم ممنونتم
منم این مشکل رو داشتم ولی بعد از اینکه اندروید رو آپدیت کردم مشکل حل شد البته گوشی من j5 بود
سلام دوستان
مثل اینکه دکل نزدیک خونمون داره 4جی میشه و جالبیش اینجاست که هر دو فرکانسو گذاشتن یعنی 1800 و 2600
هر دو انتن چهار از پنج با مودم 3372
کارگرای بدبخت از 12 ظهر تا الان که تاریکه چسبیدن به دکل و ولش نمیکنن
خدا قوت جون خودشونو برای یه 4جی بخطر میندازن
ایشالا همه منطقشون 4جی بشه
فردا که تکمیل شد یه تست سرعت میزارم ببینم ایرانسل بعد یکماه خراب کاری چیکار کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)