تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2583 از 4105 اولاول ... 1583208324832533257325792580258125822583258425852586258725932633268330833583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,821 به 25,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی از دوستم واریکوسل درجه 3 داره... به نظرتون معافیت پزشکی میدن؟ بره دنبالش به نظرتون؟ من بهش گفتم فوقش معاف از رزم میشی که اونم افتضاحه... درسته؟

داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اره میفته سال 94
    100% 24ماه حساب می کنن باید قبل 22بهمن دفترچه پست کنی تا 21ماه خدمت کنی

مهم زمان اقدام هست، اگه اینور سال حتی آخر اسفند هم دفترچه پست کنی، خدمتت 21 ماهه

اون 22 بهمن، برا مشمولانه غایبه که اگه تا قبل از 22 بهمن، اقدام کنن، هم غیبتشون بخشیده میشه و هم خدمتشون 21 ماهه
    همین دیگه
    منم موندم
    یکی میگه زمانِ اعزام حسابِ
    یکی میگه زمانِ پست کردنِ دفترچه
    دوستان تشکر که پاسخ دادین

Sent from my HM NOTE 1W

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو همون سایتی که پست اول همین تاپیک زده، نوشته 1200 تمون بابت هر شناسه!
    پایین کادر نارنجی، نوشته خرید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی. جلو که میری کد ملی رو وارد میکنی و بعد جدول زیر به عنوان پیش فاکتور میاد:

رديف نام کالا / خدمات تعداد قيمت واحد قيمت کل
    1 شماره سريال
    دفترچه اعزام به خدمت
    1 12000 12000

منم چند بار امتحان کردم که فقط یه بار جواب داد و یک شناسه 11 رقمی داد.
    کد سخا 5 رقمی هست. چطوریاست؟!

فقط جایی برای پرداخت نداره! فکر کنم روی قبض برق حساب میکنن!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه .این به اون ربطی نداره
    اون خودش داره میگه فروش دفترچه وفعلا درست حسابی راه اندازی نشده.این درواقع خرید همون دفترچس اما الکترونیکی.
    اما اون سامانه پیامکی رو هیچا ننوشته!

4. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

یکی از دوستم واریکوسل درجه 3 داره... به نظرتون معافیت پزشکی میدن؟ بره دنبالش به نظرتون؟ من بهش گفتم فوقش معاف از رزم میشی که اونم افتضاحه... درسته؟
    اینجا رو نگاه کن ببین چه خبره! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگم )
    البته ظاهراً مشخص نیست مربوط به چه زمانی هست؛ شاید تغییر کرده باشه.
    به هر حال اینطور که بقیه تعریف میکنن سخت میگیرن و مثل سابق نیست.

·▪▪••●●:: توجه :::●●••▪▪··

مشمولان محترم؛ موقع رژه رفتن حواستون باشه، آدم سالم اونجا مریض میشه.
    یکی از مربی هامون تعریف میکرد توی دانشکده افسری خیلی ها به خاطر بد رژه رفتن واریکوسل گرفتن.
    البته رژه افسرها سخت تر از سربازیه ولی کلاً مواظب باشی. اسمش سربازی هست، ولی کلاً پا از سر مهمتره
    خیلی مرض حساسیه. از سرطان هم بدتره؛ یه وقت ممکنه کسی بهتون زن نده.

نه .این به اون ربطی نداره
    اون خودش داره میگه فروش دفترچه وفعلا درست حسابی راه اندازی نشده.این درواقع خرید همون دفترچس اما الکترونیکی.
    اما اون سامانه پیامکی رو هیچا ننوشته!
    پس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قسمت از سایت چیه؟!

دیدم البته سریالش 5 رقمی نیست. همینطوری کلیک کردم، گفتم هر جا صفحه ی پرداخت پول از طریق کارت بانکی اومد ببندم. جلو رفتم دیدم یه سریال 11 رقمی داد. پایینش هم نوشته بود 1200 تومن. پرداخت پول هم نداشت!
    Last edited by hamed29; 26-11-2014 at 00:45.

6. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم این سوالو قبلا پرسیدم یا خیر! اما میخوام مطرح کنم

حالا اعزام در دی که فصل سرد و سختی هست رو بشدت قبول اما تو سرما خدمت کردن مزایایی دار یا خیر؟مثلا رژه کمتر یا آموزشا کمتر باشه؟ (میدونم میگید که پادگان به پادگان فرق میکنه اما بطور کلی دوس دارم رفقایی که رفتن و اطلاع دارن تجربشونو در اختیار بزارن)

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه زمانی به راحتی میدادن معافیت رو واسه این اما الان داد میزنه دکتره سر سرباز میگه نیاز به جراحی اورژانس داره(یعنی درجه 3 و 4) اما من میگم درجه 1 هست!!!!!!!!!! برو آماده شو واسه جراحی!!!!

بعیده معافیت بدن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا اعزام در دی که فصل سرد و سختی هست رو بشدت قبول اما تو سرما خدمت کردن مزایایی دار یا خیر؟مثلا رژه کمتر یا آموزشا کمتر باشه؟ (میدونم میگید که پادگان به پادگان فرق میکنه اما بطور کلی دوس دارم رفقایی که رفتن و اطلاع دارن تجربشونو در اختیار بزارن)
    به نظر من سختى هاش بيشتر از مزايا است، اما خوب در فصل سرما اگر بارون و برفى در كار باشه ورزش و فعاليت هاى بدنى از قبيل رژه يا كار با اسلحه و ... محدود ميشه اما سختى ها هم داره مانند نگهبانى در فضاى باز ،سرباز هايى ديدم به علت ضعف جسمى در سرما از حال ميرفتن يا چند مورد هوا بقدرى سرد بود كه مجبور بوديم نگهبانى ها رو يك ساعته كنيم! اگر محوطه نظلفت داشته باشين اون هم در اين فصل و در صبح زود ممكنه اذيت كننده باشه.
    اما ميدان تير چه برف و باران باشه و نباشه بايد بريد.
    از تنقلات گرم غافل نشويد واقعا در اين فصل تاثير داره وهچنين ويتامين c ، بيمار شدن در پادگان واقعا بد دردى!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

همونطور که می دونید زمستان روز کوتاه ولی شب دراززززززززززززززززززز درازززززززززززززززززززززز درازززززززززززززززز است حالا مگه صبح میشه نگهبانی زیاده ولی ورزش کمه....
    Last edited by mohamadjaf; 26-11-2014 at 08:09.

11. این کاربر از mohamadjaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بهش 6ماه وقت میدن عمل کنه بعد 6 ماه معاف از رزم میشه اگه اوت کنه بعد عمل معاف کامل .... بدتر از واریکوسل بیماری ندیدم ... میگن عمل کنن مشکل تو بچه دار شدن بعد ازدواج پیش میاد . فردی که واریکوسل داره توانایی سر پا ایستادن طولانی نداره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یکم اخلاق داشته باش عزیز من، با 13 تا پست اومده هوارم میکشه، اساتید همه میگن دو ماه یعنی دو ماه دیگه، اصلا شما چند سالته؟ خدمت چند سال بعد قراره بری؟
    سلام دوست عزیز ناراحت شدی؟ معذرت می خوام ... یکم عصابم داغون شده بود و حوصله ام سر رفته بود یه چیزی نوشتم جدی نگیر . دیگه کمنت نمی ذارم .ان شاء الله اعزام دی ماه م 1/10/93

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •