یکی از دوستم واریکوسل درجه 3 داره... به نظرتون معافیت پزشکی میدن؟ بره دنبالش به نظرتون؟ من بهش گفتم فوقش معاف از رزم میشی که اونم افتضاحه... درسته؟
یکی از دوستم واریکوسل درجه 3 داره... به نظرتون معافیت پزشکی میدن؟ بره دنبالش به نظرتون؟ من بهش گفتم فوقش معاف از رزم میشی که اونم افتضاحه... درسته؟
همین دیگه
منم موندم
یکی میگه زمانِ اعزام حسابِ
یکی میگه زمانِ پست کردنِ دفترچه
دوستان تشکر که پاسخ دادین
Sent from my HM NOTE 1W
نه .این به اون ربطی نداره
اون خودش داره میگه فروش دفترچه وفعلا درست حسابی راه اندازی نشده.این درواقع خرید همون دفترچس اما الکترونیکی.
اما اون سامانه پیامکی رو هیچا ننوشته!
اینجا رو نگاه کن ببین چه خبره! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگم )
البته ظاهراً مشخص نیست مربوط به چه زمانی هست؛ شاید تغییر کرده باشه.
به هر حال اینطور که بقیه تعریف میکنن سخت میگیرن و مثل سابق نیست.
مشمولان محترم؛ موقع رژه رفتن حواستون باشه، آدم سالم اونجا مریض میشه.
·▪▪••●●:: توجه :::●●••▪▪··
یکی از مربی هامون تعریف میکرد توی دانشکده افسری خیلی ها به خاطر بد رژه رفتن واریکوسل گرفتن.
البته رژه افسرها سخت تر از سربازیه ولی کلاً مواظب باشی. اسمش سربازی هست، ولی کلاً پا از سر مهمتره
خیلی مرض حساسیه. از سرطان هم بدتره؛ یه وقت ممکنه کسی بهتون زن نده.
پس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قسمت از سایت چیه؟!
دیدم البته سریالش 5 رقمی نیست. همینطوری کلیک کردم، گفتم هر جا صفحه ی پرداخت پول از طریق کارت بانکی اومد ببندم. جلو رفتم دیدم یه سریال 11 رقمی داد. پایینش هم نوشته بود 1200 تومن. پرداخت پول هم نداشت!
Last edited by hamed29; 26-11-2014 at 00:45.
نمیدونم این سوالو قبلا پرسیدم یا خیر! اما میخوام مطرح کنم
حالا اعزام در دی که فصل سرد و سختی هست رو بشدت قبول اما تو سرما خدمت کردن مزایایی دار یا خیر؟مثلا رژه کمتر یا آموزشا کمتر باشه؟ (میدونم میگید که پادگان به پادگان فرق میکنه اما بطور کلی دوس دارم رفقایی که رفتن و اطلاع دارن تجربشونو در اختیار بزارن)
یه زمانی به راحتی میدادن معافیت رو واسه این اما الان داد میزنه دکتره سر سرباز میگه نیاز به جراحی اورژانس داره(یعنی درجه 3 و 4) اما من میگم درجه 1 هست!!!!!!!!!!برو آماده شو واسه جراحی!!!!
بعیده معافیت بدن
به نظر من سختى هاش بيشتر از مزايا است، اما خوب در فصل سرما اگر بارون و برفى در كار باشه ورزش و فعاليت هاى بدنى از قبيل رژه يا كار با اسلحه و ... محدود ميشه اما سختى ها هم داره مانند نگهبانى در فضاى باز ،سرباز هايى ديدم به علت ضعف جسمى در سرما از حال ميرفتن يا چند مورد هوا بقدرى سرد بود كه مجبور بوديم نگهبانى ها رو يك ساعته كنيم! اگر محوطه نظلفت داشته باشين اون هم در اين فصل و در صبح زود ممكنه اذيت كننده باشه.
اما ميدان تير چه برف و باران باشه و نباشه بايد بريد.
از تنقلات گرم غافل نشويد واقعا در اين فصل تاثير داره وهچنين ويتامين c ، بيمار شدن در پادگان واقعا بد دردى!
همونطور که می دونید زمستان روز کوتاه ولی شب دراززززززززززززززززززز درازززززززززززززززززززززز درازززززززززززززززز است حالا مگه صبح میشه نگهبانی زیاده ولی ورزش کمه....
Last edited by mohamadjaf; 26-11-2014 at 08:09.
بهش 6ماه وقت میدن عمل کنه بعد 6 ماه معاف از رزم میشه اگه اوت کنه بعد عمل معاف کامل .... بدتر از واریکوسل بیماری ندیدم ... میگن عمل کنن مشکل تو بچه دار شدن بعد ازدواج پیش میاد . فردی که واریکوسل داره توانایی سر پا ایستادن طولانی نداره...
سلام دوست عزیز ناراحت شدی؟ معذرت می خوام ... یکم عصابم داغون شده بود و حوصله ام سر رفته بود یه چیزی نوشتم جدی نگیر . دیگه کمنت نمی ذارم .ان شاء الله اعزام دی ماه م 1/10/93
![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)