زیاد تاثیری رو نویز نداره فقط برای کسانی که snr زیر ۱۰ دارن باعث پایداری خط میشه و از پرش لینک جلوگیری میکنه و در رابطه با معجزهآره سرعت اینترنت رو به گوگل فایبر میرسونه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
زیاد تاثیری رو نویز نداره فقط برای کسانی که snr زیر ۱۰ دارن باعث پایداری خط میشه و از پرش لینک جلوگیری میکنه و در رابطه با معجزهآره سرعت اینترنت رو به گوگل فایبر میرسونه
Last edited by sorooshfm; 02-12-2015 at 16:02.
اگه مشکل پرش لینک داشته باشی اره معجزه میکنه ! من قبلا با مودم معمولی حتی وقتی هم که نویزم روی 13-14 بود پرش لینک داشتم بعضی وقتا ! ( چون مثلا یه لحظه نویز کم میشد و لینک میپرید ) وای الان دیگه هیچ پرش لینکی ندارم
یعنی شما الان با تلفن ثابت دیگر کشورها یا حتی کشور خودمون میتونید تماس بگیرید با اسیاتک؟
خب من هر کار میکنم اسیاتک نمیتونه تماس بگیره در حالیکه ایرانسل و مخابرات راحت اینکار رو میکنن!!
Last edited by misam5526; 02-12-2015 at 17:54.
کدوم برنامه voip؟
دوستان این طرح 2 تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان،یعنی 5 تا 8 رایگانه؟
خط شما الان رو 6 مگ بسته شده ؛ تماس بگیر و بهشون بگو که خطتو رو 12 مگ ببندن...
سلام دوستان
خط بنده مدتی روی 6 مگ بسته شده بود و snr خط 12 بود.خط تا 8 مگ جواب میده.
چند روزی هست که روی 4 مگ بستن و snr خط شده 22
الان سرعت دانلودم اومده پایین قبلا 700 الان شده 450
به نظرتون سرعت مهمتره یا snr
با snr کم مشکل پریدن لینک نداشتم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
در صورتی که با snr 12 مشکل پرش لینک نداری ، بهشون بگو که خطتو رو 8مگ ببندن ( اگه مشکل پیدا کردی ، بگو رو همون 6 مگ ببندن ) .
دوست عزیز کمک کنید این مشکل ما حل بشه ..
من الان پسر عموم یه 600-700 متر اون طرف تر از همون مرکز مخابراتی که من هستم , snr و line attenuation rate توپ داره خطش از پارس آنلاین رو 16 مگ پینگشم عالی ! حالا من نمیدونم فاصله ی طولی سیم مسی اون با من چقدر فرق میکنه و لی کلا من از مرکز مخابراتی خیلی فاصله ندارم که سیگنال اینقدر افت کنه
از سیم کشی داخل ساختمان هم استفاده نمیکنم ، یعنی سیم بان اومد یه سیم که اسمش مخابراتی بود از کافو کشید تا تو اتاق بنده صاف پشت مودم ، با این اوصاف پارامتر های نویز من فقط یه کم بهتر شد و الان خطم بیشتر از 3-4-5 مگ بیشتر نمیکشه پینگم افتضاح پرش و جهش هم خیلی داره ..
به نظر شما من چیکار کنم adsl ام درست میشه ؟ الان همه اینجا پینگ زیر 100 دارن با سرعت دانلود ماکزیمم
دوستان دیگر هم اگه از مسئله نویز سررشته دارند کمک کنند شاید ما هم به یه Adsl مکفی رسیدیم ! با تشکر فراوان
snr های من بالای 10 هستند و زیر 15 ولی line attentuation rate که باعث packet loss میشه داغون ! یعنی همیشه 50 و خوردی !!
از سیم کشی داخل ساختمون هم استفاده نمیکنم با این حال پینگم افتضاحه حتی وقتی خط رو سرعت های پایین بسته میشه چیکار باید کنم؟
کمک لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)