تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2583 از 3195 اولاول ... 158320832483253325732579258025812582258325842585258625872593263326833083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,821 به 25,830 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توكوره ده ما به اون اسليم هايي كه درايو اسپووف شدس ميگن نيم درايو به اونيم كه ٩٥٠٤ ميگن تمام درايو : دى

درسته ؟
    بله اصطلاحیه که استفاده میشه.اصلش همونه که شما فرمودین.درایو رو اسپوف میکنن.اما اکیدا ً توصیه نمیشه.چون فاتحه کنسول خوندست.بجای این همه هزینه و معطلی برای خرید PCB یا Xbox360Key من پیشنهاد میکنم 2-3 تا بازی ارجینال بگیرید و حالشو ببرید و تا میتونید باهاشون تو لایو بترکونید.تا اینا دلتونو بزنن و لایو هم اشباع کنه شمارو کنسولتون ... شده
    بهر حال اینم یه پیشنهاده دیگه
    Last edited by MITAJOON; 11-07-2011 at 00:10.

2. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان جایی واسه خرید 360 کی هست ؟ اصلا ایران اومده ؟
    جریان چیه وقتی ماکروسافت 1 آپدیت می ده اونو باید آپدیت کنیم یا خودش آپدیت می شه به صورت خودکار ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان جایی واسه خرید 360 کی هست ؟ اصلا ایران اومده ؟
    جریان چیه وقتی ماکروسافت 1 آپدیت می ده اونو باید آپدیت کنیم یا خودش آپدیت می شه به صورت خودکار ؟
    خیر جایی واسه خریدش در ایران وجود نداره
    خوب اگه آپدیت جدید بیاد بدون شک برای رفتن به لایو نیاز هست اون دستگاه هم براش توسط تیم سازنده آپدیت ارائه بشه البته خوب شما می تونین آپدیت نکنین مخصوصا به این دلیل که از این دستگاه فعلا در لایو نمی تونین استفاده کنین

5. این کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه چند مورد هست:

1-تا اونجا که می دونم x360key هنوز عرضه نشده،عرضه هم بشه قیمتش بالاست تو ایران.وقتی 60 دلاری رو میدن 150 تومان دیگه حساب کنید 120 داری رو بدن چند؟؟

2-برای خرید مجبور نیستید وایسد که فروشندگان وارد کنن ،می تونید به یکی از افراد یا شرکت هایی که جنس اینترنتی وارد می کنن سفارش بدید که بازم قیمت زیاد میشه مگر اینکه سفارش زیاد باشه که هزینه پست کم در بیاد.اگر هم کسی بتونه چمدانی با مسافر رد کنه که دیگه نور علی نور هست.

3-برای استفاده از x360key باید کنسول و درایو باز بشه یعنی در واقع مرحله اول در -- رو باید انجام بدید،بعدش یک کابل رابط باید وصل بشه (تا اونجایی که یادمه همین بود)

4-در مورد c4 هم میگن که به شدت داره رو fw کار می کنه که باگ نداشته باشه .

5-به نظر من -- کردن کنسول کاری نداره فردی که آشنایی با pc داشته باشه به راحتی می تونه انجام بده چرا بیخود واسه یه فریم ویر عوض کردن باید کلی پول بدم به کسی که از من کمتر بلده؟؟ملت میرن واسه -- گوشی کلی پول میدن در حالی نهایتش چند دقیقه وقت میبره.

7. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

من چند وقته به این تاپیک سر میزنم بلکه اطلاعاتی دستم بیاد ...
    ولی یکم پیچیدس D:

میشه یه اطلاعاتی کاملی به من بدید ؟ ک اصلا این X360key چیه ؟ چی کار میکنه ؟ و اگه محدودیت زمان داره چند وقت کار میکنه ؟ همه بازی های کپی رو باز میکنه ؟

یه سوال دیگه هم دارم . اگه این Xbox های اسلیم . کپی خور شه ... قیمتش بیشتر میشه ؟ آخه یه مغازه دار به من گفت میکشه تا 900 تومن ...
    Last edited by hacker3000; 11-07-2011 at 09:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه . آقا ما یه XBOX 360 داریم می خوایم بفروشیم ! هرکی خریداره پیام خ بده به من ممنون

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

یه چند مورد هست:

1-تا اونجا که می دونم x360key هنوز عرضه نشده،عرضه هم بشه قیمتش بالاست تو ایران.وقتی 60 دلاری رو میدن 150 تومان دیگه حساب کنید 120 داری رو بدن چند؟؟

2-برای خرید مجبور نیستید وایسد که فروشندگان وارد کنن ،می تونید به یکی از افراد یا شرکت هایی که جنس اینترنتی وارد می کنن سفارش بدید که بازم قیمت زیاد میشه مگر اینکه سفارش زیاد باشه که هزینه پست کم در بیاد.اگر هم کسی بتونه چمدانی با مسافر رد کنه که دیگه نور علی نور هست.

3-برای استفاده از x360key باید کنسول و درایو باز بشه یعنی در واقع مرحله اول در -- رو باید انجام بدید،بعدش یک کابل رابط باید وصل بشه (تا اونجایی که یادمه همین بود)

4-در مورد c4 هم میگن که به شدت داره رو fw کار می کنه که باگ نداشته باشه .

5-به نظر من -- کردن کنسول کاری نداره فردی که آشنایی با pc داشته باشه به راحتی می تونه انجام بده چرا بیخود واسه یه فریم ویر عوض کردن باید کلی پول بدم به کسی که از من کمتر بلده؟؟ملت میرن واسه -- گوشی کلی پول میدن در حالی نهایتش چند دقیقه وقت میبره.
    مورد 4 رو کی گفته؟منبعو میگی

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من فکر می کنم c4 دیگه کم آورده برای -- کردن بیخیالشون شده یا توسط ماکروسافت ترورش کردن .
    دوستمون hacker3000 گفتن 360کی محدودیت زمانی داره !!! درسته ؟ اگه اینطوریه که به درد نمی خوره .
    Last edited by phoenix_666; 11-07-2011 at 11:09.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سوالی بود خبری نبود
    محدودیت زمانی که نداره ، مگه اینکه مایکرو یه قفل جدید بسازه که ایکس 360 کی از پسش بر نیاد که البته آپدیت واسش میاد ک بخونه...

14. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این سواله منم هست چون شرکت C4 اگه این pcb را هم بده بعد مشکل fw داریم که اونم معلوم نیست کی میاد ، فوقش اونم اومد ، آدم مگه عقلش ناقصه که پول یه کینکتا بریزه تو حلق بعضی فروشندا حروم خور در صورتی که با نصف این پول میتونیم همین کارا کنیم هم با امکانات بیشتر که دوستمون تو قسمت تمامی مسائل و اخبار ه-ک کنسول Xbox360 صفحه ی 8 ( پایین صفحه ) نوشته میتونیم تهیه کنیم و حالشا ببریم . هم زود میگیریما الاف نمیشیم ، هم مشکلات لحیم کاری یا هر کوفت دیگه ای را نداره ، هم پولش یه کم عادلانه هست .

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

1- dump کردن فریم ور یعنی چه ؟
    2- plug n play چیه ؟ و به چه صورتیه ؟
    3- این دو به چه دردی میخورند ؟
    1-شما key درایو رو بتونی استخراج کنی.
    2-یعنی کابشو وصل میکنی و آماده استفاده میشه
    3- اولی رو برای تنظیم کردن xkey لازم داری که (سادش یعنی اینکه شما اطلاعات(نرم افزاری) درایو برمیداری میذاری رو xkey و اون میشه درایوت که خود xbox هم عنوان درایو اصلی میشناستش) بعدش کابل یو اس بی شو وصل میکنی و حالشو میبری..

تاپیک برای PCB یا xkey زده شد خبرمون کنیم اینجور که بوش میاد باید بریم دنبال xkey البته بعید میدونم FW عرضه نشه چون فروش PCB شروع شده و خیلیا خریدن احتمالا c4 میخواد یک دفعه یه آپدیت اساسی کنه و همه رو غافلگیر البته امیدوارم البته احتمال دومی هم هست اونم فوت ایشون باشه ولی در کل با این جولونی که مایکرو میده آینده خوبی نخواهد داشت کپی بازی کردن

16. 5 کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •