این رنج ها لعنتی چیه ما توش گیر کردیم این 5.223 لعنتی اصلا سرعت نداره و شبانش هم داغونه پس 2.185 ها کجا رفتن.
این رنج ها لعنتی چیه ما توش گیر کردیم این 5.223 لعنتی اصلا سرعت نداره و شبانش هم داغونه پس 2.185 ها کجا رفتن.
سلام ! چه ساده ای ! رفتن گفتن وگرنه چه کار داشتن آخه ! مسئله اینه من 50 گیگ نمیخوام مثلا 20 گیگ با همون قیمت کفایت میکرد ! الان کد جدید کسی داره خوهشا دریغ نکنه ...
2.185 ها هم خراب شدن برادر پینگشون به 500 میرسه حتی تک رقمی ها !!!
37.221 پینگشون خیلی خوبه ولی دیشب سرعت خوبی نمیداد شاید امشب خوب باشه
5.233 هم پینگش بالاست ولی مشکل سرعت نداره
از من بشنو امشب روی 37.221 نمون وگرنه دانلود امشبت هم پرپر میشه
37.221 برای استفاده روزانه بهترین رنجه ولی شبانه سرعتش به صفر میل میکنه
5.233 هم با 5.223 فرق داره 5.233 خصوصیاتش مثل 2.185 ها میمونه ولی 5.223 مثل 37.221
والا من 2 مگ 50 گیگ رو که نگاه کردم قیمتش 70 تومن بود یعنی مثل 2 مگ نامحدود قدیم میمونه
پس یک مگ 50 گیگ هم باید حدود 40 تومن باشه که به نظر من واقعا عالیه
در مورد ریپورت دادن هم مشخص بود دیر یا زود بسته میشه این کد چون برا مخابرات ضرر مالی داشت
اگر بخوایم منطقی هم حساب کنیم احتمال اینکه خودشون فهمیده باشن بیشتره چون هر روز دارن با خطا بازی میکنن وگرنه بنظرت این همه قطعی و اختلال از کجا میاد؟![]()
سرعت 2مگو از اکانتینگ کم کردن شده 3مگ (380کیلوبایت)
عصری لینکم چند بار پشت سر هم پرید بعدش وضع خطم اینجور شد
یعنی دقیقا زمانبندی شدست این قضیه افت کیفیت خط هر وقت هم میخواد خوب بشه چند بار پشت سر هم لینک میپرونه هر وقت هم میخواد خراب بشه همینطور
الان همینجور داره کیفیتش میره بالا باز برا یه ماه خوب میشه دوباره بعد یه ماه خراب میشه
موندم نمیدونم از چیه از خط تلفن و پورت که فکر نمیکنم باشه احتمالا خودشون عمدا نویز میندازن
![]()
Last edited by farshad0123; 29-07-2015 at 22:11.
آره مثه اینکه کم کردن![]()
بله امروز سرعتا ها از اکانتینگ کم کردند الان 1مگ 250کیلوبایت
عادت کرده بودیم به سرعت بالا [2مگ رو]برش گردونن رو 256 عذابه،ساعت شبانه تغییر کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)