داداش ممنون از این که وقت گزاشتی و پاسخ سوالاتم را دادی ...با این شرایط فقط میتونم![]()
داداش ممنون از این که وقت گزاشتی و پاسخ سوالاتم را دادی ...با این شرایط فقط میتونم![]()
رضا جون بالاخره کی رفتنی میشی داداش؟![]()
abbaskhani@
دوست عزیز اموزشی کلا ۲ ماه است که با مرخصی که شاید چند روز اول و میان دوره ، شما کلا ۴۵ تا ۵۰ روز اموزشی داشته باشید ، در پایان اموزشی پس از دادن نامه امریه هم شما چند روز مرخصی دارید و بعد تشریف می برید یگان . دوره کد هم یک دوره اموزشی تخصصی اشت که اون هم ۲ ماه است ، به همین سادگی![]()
Last edited by mani6606; 25-11-2014 at 12:40.
انا لله و انا الیه راجعون ...
(بازگشت همه به سوی اوست )
تابستون این مدرک لعنتی که کلی عذاب دیدم رو بگیرم و راهی میشم ...![]()
مرد حسابی از الان جوش تابستون سال بعد رو میزنی؟
اصلا معلوم نیست تا تابستون سال بعد چی بشه، یهو دیدی شما با لیسانس شدی سرجوخه، بعد فرستادنت گشتی دور پادگان، از اینها بعید نیست ها![]()
سرجوجهههه !!!
اره ، هیچ چیز بعید نیست .. من انقدر بد شناس هستم ...پا مو نزارم پادگان از یک طرف مرز دائش حمله میکنه ...از طرف دیگه بلاد کفر ، ... اصلا یه وضعی ها کل گروه های تروریستی حمله میکن ...![]()
فکر کردم همین فردا میخوای بریغصه چی رو میخوری...حالا کو تا تابستون
شاید سربازی اختیاری شد خوشبین باش
![]()
لباس پلوخوری رو میدونم؛ فی المثل مرحله اول آموزشی بسیج که در مقایسه با سربازی هیچ خبری هم نیست؛ روزهای اول که لباس نیومده بود، فرمانده مون ملاحظه پول بابا رو میکرد. بعد که لباس دادن به معنای واقعی کلمه ما رو به این صورت عذاب دادن :
ما فکر میکردیم آموزشی 2 ماه هست، اولین باره میشنویم 3 ماه. یعنی کار با سلاح رو تو اون 2 ماه یاد نمیدن مگه؟
چند نفر بعد از شما هم گفتن 2 ماه. دیدی حالا
![]()
شماره شناسنماه اگه با کد ملی یکی باشه چطوری باید وارد کرد برا کد سخا میگم ؟ بعد اگه خطه تیر داشته باشه : (-) چطوری باید وارد کرد ؟ هر چی میزنم میگه شماره شناسنامه اشتباهه
مثل حالت معمولی وارد کن فقط تکراری میشه.باید بدون خط تیره هم وارد کنی.
مثلا شماره شناسنامه و کد ملی 3521112233 هست و تاریخ تولد 1 دی 72
3521112233,3521112233,1372/10/1
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)