رفقا نظری ندارید؟
رفقا نظری ندارید؟
تو همون سایتی که پست اول همین تاپیک زده، نوشته 1200 تمون بابت هر شناسه!
پایین کادر نارنجی، نوشته خرید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی. جلو که میری کد ملی رو وارد میکنی و بعد جدول زیر به عنوان پیش فاکتور میاد:
رديف نام کالا / خدمات تعداد قيمت واحد قيمت کل 1 شماره سريال
دفترچه اعزام به خدمت1 12000 12000
منم چند بار امتحان کردم که فقط یه بار جواب داد و یک شناسه 11 رقمی داد.
کد سخا 5 رقمی هست. چطوریاست؟!
فقط جایی برای پرداخت نداره! فکر کنم روی قبض برق حساب میکنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed29; 25-11-2014 at 02:41.
خیالت رو راحت کنم، آموزشی که کلا بی خیال این رویا شو
برای یگان، خیلی به شانست بستگی داره، اولا شهر خودت بیوفتی، دوما ن.ا نیوفتیسوما توی یگانی که هستی کارشون باهات 2 تموم بشه (البته پارتی فراتر از شانسه)
حتی توی بخش های اداری هم، یه بخشی زودتر تمومه کارش و سبک تره، یه بخش دیگه رئیسش هر روز اضافه کار میمونه و حتی ممکنه جمعه هم بیاد، سرباز بیچاره هم که 24 ساعته باید در خدمت باشه، اونجایی که ما هستیم توی آسایشگاه بودیم که روز تاسوعا زنگ زدن گروهان ما و چندتا از بچه ها رو خواستند برند بخش خودشون واسه بیگاری!
یا مثلا فرماندمون خیلی وقتا بومی ها رو تا حدود 5 نگه میداره، گاهی هم کلا مهمون ما هستند برای نگهبانی!
اینکه لیسانس ها گروهبان شدند اوضا بدیه، دست فرمانده دیگه خیلی باز شده، یه جاهایی باهاشون مثل افسرها برخورد میکنند و یه جاهایی نه، حتی میتونند بفرستند روی برجک واسه نگهبانی، پس اونم خیلی به شانس ات که کجا بیوفتی و فرمادت کی باشه بر می گرده (و البته بازم پارتی فراتر از شانسه)!
---
درباره دوره کد؛ رابطه نزدیکی با رشته تحصیلی داره لیست کامل اش رو ندارم اما رشته های کامپیوتر، حسابداری، حقوق قطعا کد نمیخورن دلیل اش هم واضحه، از این رشته ها مستقیما توی بخش های مختلف استفاده میشه و مثلا نیاز به آموزش کامپیوتر به فارغ التحصیل اون رشته نیست تا رسته رایانه بهش بدن ولی شاید از مکانیک سیالات مستقیما توی ارتش استفاده نکنند، میان توی یه دوره آموزشی بهش توپخانه رو آموزش میدن بعد بهش رسته تخصصی توپخانه میدن که بتونه آموزش بده و باهاش کار کنه.
Last edited by Mo5tafa; 25-11-2014 at 08:27.
من باید برای کنکور درس بخونم، یعنی احتمالش کمه که بعد تموم شدن آمورشی، خدمتم تا ساعت اداری باشه؟ یعنی نمی تونم درس بخونم؟ بنده لیسانس هستم.
2+1 =3 متوجه شدی ؟2ماه میبرنت حسابی ورزش می کنیم و فوش می خوریم(فوش اعم از پدر و مادر و....)1ماه کار با سلاح هست اما 15 روز بیشتر طول نمی کشه..
بابا روز اول روزی هست که از پدرومادرت خداحافظی می کنی می ری به آدرسی که تو برگه سبز ذکر شده می ری ... خود دانی با لباس نو برو حسابی پاره پوره برگرد .. من به فکر پدر مادرتونم که ناراحت از این موضوع نباشن که بچه شون حسابی نفله شده .... ... صبح ساعت 7 صبح اعزام پادگان می شی غروب بهت لباس و میدن بعد میفرستنمون خونه لباس نظامی اندازه کنیم...
Last edited by mohamadjaf; 25-11-2014 at 09:55.
ما هم رفتنی شدمی.دندنی ...
1- دوستان بعد از اینکه لباس دادن فرستادن خونه برای اندازه کردن و ...بار دومی که رفتی پادگان باید از خونه لباس نظامی بپوشی یا میشه با لباس شخصی رفت بعد تو پادگان عوضش کرد با لباس نظامی ؟؟؟
2- بعدش آیا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه ؟ اگه مرخصی نیایم خدمت زودتر تموم میشه ؟
3- چقدر پول همرامون باشه ؟
4- کسی پول قرض خواست یا از وسایل شخصی خواست بدیم یا ندیم ؟
5- به لیسانسه ها چقدر میدن در ماه ؟ جدول ندید خواهشا ..مستقیم بگید چقدر میدن ؟
6- بعد از فارق التحصیلی اگر قصد سربازی داشته باشیم به ترتیب باید چی کار کنیم ..ایا مثل قدیما دفترچه میاد خونه ؟ محل خدمتت کی مشخص میشه ؟ اصلا روال جدیدش چطوره ..اگر ممکنه کامل وضیح بدید به این سرباز وطن
7- نگهبانی برای لیسانس ها اصلا داریم ؟ار هست چند روز در هفته هست .
8- اگر موقعی که میخوان به هر کس مسئولیت بدن اگر صدات در نیاد و مسولیتی نرسه ..خوبه یا باید از اون اول مسئولیت قبول کنی ؟
9- کسی که مشکل روده و معده و حلق و بینی داره و دائما اینطوریهمیتونه شب هنگام در آسایشگاه به دستشویی بره ؟ بدون اینکه کسی خبر دار بشه ؟ یا این که موقع رژه حالش بد بشه
10- کسی که از دویدن زیاد ...بی اختیار حالت تهوع میگیره باید چی کار کنه ؟ میشه به فرمانده بگه که ندوه ؟؟؟
11- درسته که میگن وقتی که از سربازی بیای نگرشت به زندگی عوض میشه ؟ مثلا دیگه قید ازدواج رو میزنی ؟ اصلا کلا عوض میشی ؟
12- یکی میش بگه منظور از تعجیل چی هست ؟
13- اگر کسی شهر خودش بیفته میشه بدون پارتی و ... شهر رو عوض کنه به یک شهر دیگه غیر از شهر خودش ؟(ممکنه بگید دیونست اما دلایلی دارم)
15- هر روز برای لیسانسه ها از چه ساعتی تا چه ساعتی ازاد هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی در اخیتار خودمونیم .
سوالا ها زیاد شد ..چی کار کنیم ...سواله دیگه ممکنه خودتون هم این سوالات رو داشتین.
Last edited by reza.kaka; 25-11-2014 at 10:19.
عزیز پس با این حساب 75 روزه درسته؟ پس اونایی که میگفتن 60 روزه کجان الان؟ من حرف کی رو باید قبول کنم؟
الهی العفو . لعنت الله علی القوم ظالمین . لعنت بر شیطان .... اصلا برید خودتون متوجه میشید
1-تا دم در پادگان میشه شخصی بری اما دم در باید عوض کنی
2-خیر همه با هم تموم میکنن یعنی همه تو یه روز ترخیص میشن
3-بستگی داره خودپرداز داره پادگانش یا نه و آیا با شهر فاصله داره یا نه و اینکه میزارن بری بیرون یا نه و خرج شما چقدره(افراد متفاوتن به هر حال)
کاملا مساله شخصیه و نمیشه عدد داد اما به هر حال مبلغی داشته باش که بتونی چیزی واسه خوردن بخری چون معمولا غذاهاشون سیرت نمی کنه
4-والا بازم برمیگرده به نفرش
خود من پول قرض دادم به دو نفر اولی که جیم شد کلا دومی هم هنوز که هنوزه نداده(قرار بود برج 3 بده!)
5-حدود 80-90 تومن(کمی متغیره مثلا از دوست من داره بیمه بازنشستگی کم میشه! سربازی که بازنشست شد!!!!!!)
6-باید خودت بری پلیس +10 و مدارکت رو تکمیل کنی.بعدش برگه سیز رو بهت میده که مثلا شما 1/10 اعزامی
بعدش نزدیکای تاریخ اعزام برگه آبی میاد دم خونت و توش مشخصه مجا افتادی دقیقا برای آموزشی
7- کاملا بستگی به نیرو و پادگانی داره که توش میفتید ولی در کل عموما در آموزشی لیسانس ها و مدارک بالاتر پاسداری(برجک و...) ندارن و معمولا پاسداری آسایشگاه و دستشویی و... رو میدن(2 ساعت)
تعدادش بستگی داره به تعداد پست های نگهبانی و تعداد سربازهای گروهان. تعدادتون زیاد باشه هفته ای یه بار میفته حتی کمتر
8-والا من که مسئولیتی قبول نکردم اما اگه دست به دستمالت خوبه(جسارتا البته) بد نیست .ولی اگه آدم منصفی هستی و میخوای خق کسی خورده نشه و... پست گرفتن جز غصه این و اون رو خوردن چیزی نداره
البته برخی فرمانده ها توی مرخصی و... هوای پست دارها رو دارن
9-اگه مساله جدیه بهتره به فرمانده بگید چون آدم سالم داغون میشه چه برسه به آدم مشکل دار
شب اصولا نباید بعد خاموشی کسی بره اما معمولا بچه ها هوای هم رو دارن(در کل حتما مشکلت رو با فرمانده در میون بزار و در صورت لزوم برو بهداری)
10-بله همون توصیه پست قبل
11- بستگی داره به اینکه کجا خدمت کنی
مثلا من جایی بودم که سگ رو میزدی یه روز نمی ایستاد!
تو اون اوضاع یه بنده خدایی چون باباش سرهنگ بود یه روزم رژه نرفت و با دمپایی میومد ما رو نگاه میکرد که مثل چی داشتیم جون می کندیم
حالا شما با خوندن همین یه جمله دیدت نسبت به خیلی شعارها و... عوض نمیشه؟
12- در صورتی که مثلا الان ثبت نام کردی و گفتن 1.12 اعزامته و شما میخوای 1/10 اعزام بشی میره پلیس +10 و درخواست تعجیل میدی
تیریست در تاریکی شاید گرفت شایدم نه
13-بدون پارتی بعید می دونم اما رفیق من پارتی داشت شد
14-باز هم بستگی به محل خدمتی داره اما ما 4 تا اذان مغرب. بعدش نماز و شام و لالا
به طلوع و غروب محل هم بستگی داره
ضمنا روزای اول بیشتر سخت میگیرن و روزای آخر کاملا در اختیار خودی
اگه بومی باشید احتمالش زیاده بتونید البته اگه فرماندتون آدم مزخرفی نباشه و کاراش رو به شما نسپره مثل کاری که با رفیق من می کنه
اما غیر بومی که توی آسایشگاهه پادگانه خصوصا اوایل که به قول بچه ها ازش موتوری میکشن بعیده بتونه خیلی درس بخونه
اگه موافقت کنن می تونید بیرون خونه بگیرید و روزبرگ بشید
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)