تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2580 از 3745 اولاول ... 1580208024802530257025762577257825792580258125822583258425902630268030803580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,791 به 25,800 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در کل میخوام بدونم تنها بالابردن داون استریم میتونه باعث افزایش سرعت دانلود یا وب گردی بشه؟و اینکه آیا شرکتها قبول میکنن داون استریم رو بالاتر ببندن؟
    بالا بودن داون استریم که تو وب گردی میتونم بگم هیچ تاثیری نداره !
    من خودم خط دیدم روی 2 مگ بوده ولی سرعت وب گردی عالی بوده - چون شرکتش از نظر پینگ و تک کانکشن خوب بوده - خط هم امکان داره روی 10 مگ باشه ولی وب گردی انچنان خوبی نداشته باشه !
    در کل این داون استریم بیشتر به درد دانلودر ها میخوره که میخوان تو تایم رایگان بیشتر دانلود کنن !

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لابلای اون همه اظهار نظر فنی جواب این سوال که مربوط به چهار روز پیشه خیلی سخت بوده دوستان؟؟
    بنده همیشه سعی میکنم خیلی کتابیش نکنم چرا که همیشه وقتی اصطلاحات بکار برده میشه اکثرا نمیتونن بخوبی بپذیرن و همیشه خودم سعی میکنم زبان عامیانه بگم بعد از اینکه زبان عامیانه بگی حتی وقتی به اصطلاحاتشم بربخوره باز قابل درک میشه براش

حالا بطور عامیانه میتونم بگم SNR Margin Downstream Upstream هر چه قدر بالا تر باشه بهتر به دلیل اینکه نشون میده هم فاصله شما تا مرکز مخابراتی تاثیر بدی روی نویز خط شما نذاشته و هم اینکه یه ارتباط خوب بیین شما و مرکز مخابراتی برقرار شده نه از لحاظ داشتن بوق تلفن بلکه ارتباط دیتای خوبی برقرار شده که متاسفانه در کشور عزیز ما طرفی که میاد از مخابرات سیم مخابرات رو تحویل میده درب منزل فقط میگه وظیفه منه بوق تحویل بدم باقیش بهش ربطی نداره که این مسئله در هیچ کشوری قابل قبول نیست.

نکته بعدی اینکه بالا بودن داون استریم و اپ استریم باز هم نشون میده سیم کشی شما از سیم مخابرات که وارد ساختمان میشه تا اتصال مودم که معمولا از طریق سیم کشی های ساختمانی و درون ساختمانی و کابل کشی انجام شده دارای نویز نیست و اشکالات برقی و با اتصالات دیگر بر روی سیم مخابراتی تاثیری نذاشته که معمولا با داشتن کابل مرغوب این مشکل نویز در اکثر مواقع حل میشه.....

نکته بعدی اینکه شما فرمودید باید بگم درسته اگر پهنای باندی که با اکانتینگ کنترل میشه و به ماها داده میشه محدود شده باشه حتی اگر کشش خط شما به علت خوب بودن داون استریم واپ استریم تا 15 مگابیت هم باشه باز هم هیچ فرقی نمیکنه و عملا باز هم شما تا همان محدودیتی که براتون با اکانتینگ بسته شده جواب میده

البته اشاره کنم این بالا وپایین بودن داون استریم هم همیشه مربوط به کیفیت فاصله تا مرکز وکیفیت سیم و نبود نویز و... نمیشه و خیلی از مواقع مربوط به تجهیزات مخابراتی و همچنین تجهیزات شرکت ارائه دهنده هم میشه...

اما بالا بودن داون استریم باز هم خوب بودنش کمک میکنه در مواقعی که از وسائل برقی دیگر استفاده میکنید و به دلیل استاندارد نبودن وسائل برقی باعث نویز میشه باز هم در بعضی ساعت ها این نویز باعث افت شدید و قطعی لینک شما نشه

اگه چیزی باقی مونده برای گفتن معذرت میخوام.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین الانم که روی 10 مگ هست ! دیگه خوبه بابا !
    میدونم اما وقتی میشه از اینا بیشتر از اینا هم گرفت، چرا ادم نگیره؟

فاصله تا مرکز مخابراتیت که خوبه، اما وضعیت نویز داون‌استریمت (17.6) چندان تعریفی نداره. با این وضعیت حداکثر تا 14 مگابیت بتونه بکشه. چون بالاتر از اون دیگه مارجین نویز لب مرز می‌شه و احتمال ناپایداری خطت می‌ره بالا.

14 رو بگم برام میزارن؟ چون تا 12 رو که اوکیه میزارن..

نویزگیر برای مودم بزارم بهتر نمیشه اوضاع؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حداکثر براتون روی ۱۲ مگ میبندن بیشتر از این نمیدن

5. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز وقتی اکانتینگ سرعت رو محدود کنه گذاشتن سرعت بالاتر فایده ای نداره در ضمن نویزگیر زیاد رو snr تاثیری نداره نهایت یک یا دو عدد بالاتر ببرتش

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز وقتی اکانتینگ سرعت رو محدود کنه گذاشتن سرعت بالاتر فایده ای نداره در ضمن نویزگیر زیاد رو snr تاثیری نداره نهایت یک یا دو عدد بالاتر ببرتش

راه دور زدنش چیه؟ کارشون منطقی هم نیس اخه.. داخلی باز میزاره من خدا گیگ بگیرم بعد خارجی رو میبنده بیچاره میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راه دور زدنش چیه؟ کارشون منطقی هم نیس اخه.. داخلی باز میزاره من خدا گیگ بگیرم بعد خارجی رو میبنده بیچاره میشم
    دوتا راه دارین
    ۱- فایل های که میخوایید دانلود کنید روی سرور ایرانی اپلود کنید بعد دنلود کنید ( مقرون به صرفه هست)
    ۲ یک اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت رو بگیرین

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوتا راه دارین
    ۱- فایل های که میخوایید دانلود کنید روی سرور ایرانی اپلود کنید بعد دنلود کنید ( مقرون به صرفه هست)
    ۲ یک اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت رو بگیرین

روش اول رو چه طوری میتونم انجام بدم؟

من یه روشی میخوام که روی گوشی هم کار کنه، چون از اپ استور دانلود میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آقا فقط admin میتونه فایل از خارج رو سرور داخلی اپلود کنه، کاربر فقط حق دانلود داره

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

روش اول رو چه طوری میتونم انجام بدم؟

من یه روشی میخوام که روی گوشی هم کار کنه، چون از اپ استور دانلود میکنم
    اکانت افزایش سرعت بگیر ( همون تبدیل اینترانت به اینترنت ) ..... مثل چیز پی ان وصل می شه . pptp هم می تونی روی گوشی استفاده کنی
    تاحالا تست نکردم ببینم روی گوشی چقدر تاثیر داره ... ولی وقتی اکانت رو روی گوشی وصل می کنم اینیستاگرام سریعتر عکس هارو باز میکنه
    در کل از روش اول خیلی راحتتر و ارزونتر هست

از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخر

13. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •