من دارم هماهنگ می کنم که یک تاپیک در این مورد بزنیم
من دارم هماهنگ می کنم که یک تاپیک در این مورد بزنیم
داداش امضات چه سوزی داره!
یادش بخیر 4 سال پیش ارکید گرفتیم 280
تازه میگفتیم بهمون گرون داده!
بیچاره 4 سالم هست هم خودش هم دسته هاش مثل اسب داره کار میکنه
دلتون بسوزه اسلیم دارا![]()
خیلی کار خوبی میکنید یه تاپیک بزنید برای کسانی که در این اوضاع هستند و منتظر pcb یا اگه نشده و گرونه x360key . اینطوری میتونیم همگی یه تصمیم خوب بگیریم و از یه فروشنده هم بگیریم . منم قبلا تو همین فکر بودم ولی ترسیدم استقبال نشه ولی الان میبینم خیلیم استقبال میشه .![]()
ماها خیلی بی حالتر از اینا هستیم.
میگیم با هم هماهنگ میکنیم ولی آخرش یه چیز دیگه میشه
درضمن یکی از بچه ها گفته یه فروشنده سفارش داده به قیمت 70 دلار براش بیارن.گفت اینجا برسه قیمتش با یه کینکت برابری میکنه.میبینی واقعا
![]()
پس ایکس باکس اسلیم 4 گیگ با داشبرد 2.0.12413.0 کی -- میشه؟![]()
تو اين وضعيت كه حتي فريمور هم نيومده pcb يه تيكه اهن بيكارس !!! هيچ استفاده اي نداره !!!
هر جوري حسابش كني x360key بهتره و خريدش به صرفس !!
بریم همین امروز فردا یه x360key بگیریم خیالمونا راحت کنیم ! هم به صرفه تره و هم مشکلات نداره .
ببخشید من نمیخوام لایو بازی کنم ، و هارد هم ندارم ولی فلش 8GB دارم. x360key به کارم میاد یا pcb ؟ چرا همتون دارید برا pcb جون میکنید در صورتی که x360key با قابلیتا بالاتری و به صرفه بودن در کنارتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pcb قیمتش 70 دلاره و x360key قیمتش 120 دلار.
البته اینجا برای تعداد بالا x360key رو میده حدود 90 دلار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلار رو بيخيش ريال رو بچسب
الان همون ٧٠$ بياد اينجا ميشه قيمت يه كينكت !!!!
( به جهت خريد ايپد به دلم زده بفروشم كنسولو !!! نظر شما چيه ؟ الان با ايپد دوستمم)
Send from my iPad via Tapatalk
دستت درد نکنه واقعا لازمه اما تا قبل از عرضه فریم ور اقدام به خرید نکنید چون مسه اینکه این PCB هم خوب از آب در نیومده و مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)