تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 942 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کلاس افغانها هم برا ما داره میره بالا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من از برنامه اپرا مینی یه چیزی پیدا کردم که فکر کنم 99 درصد اعضای این تاپیک بدونن ولی گفتنش واسه اون یه درصد خالی از لطف نیست.من هر بار ایمیل چک میکردم حدودا 100-200 تومن از اعتبارم کم میشد.ولی تووی setting برنامه اپرا رفتم و تمام تیک ها رو برداشتم.یکیشون مربوط به این بود که عکس ها رو نمایش نده.من تیکشو برداشتم و دوباره رفتم ایمیل چک کردم.و 4 تومن از اعتبار کم شد.چند بار هم امتحان کردم 4-6 تومن کم میشد.ولی دیگه خبری از عکس توو صفحه نبود و فقط نوشته داشت.عوضش هم سرعت بیشتر میشه هم هزینش کمتر میشه.من تووی هر صفحه ای که میرفتم دیگه کیلو بایت نمینداخت.هرکی امتحان کرد و جواب داد اطلاع بده.میخوام مطمئن شم ببینم ایرانسل دوباره قاطی نکرده؟!یا علی.
    Last edited by Dr.Dolfin; 21-05-2007 at 20:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا هر وقت میرم تووی یه سایت و مثلا 2 کیلو بایت استفاده میکنم و بعدش اعتبارمو نگاه میکنم یه دفعه 40 تومن کم میشه؟ولی تووی سایت یاهو اصلا کیلو بایت نمیندازه.کسی میدونی مشکل چیه؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان.من از برنامه اپرا مینی یه چیزی پیدا کردم که فکر کنم 99 درصد اعضای این تاپیک بدونن ولی گفتنش واسه اون یه درصد خالی از لطف نیست.من هر بار ایمیل چک میکردم حدودا 100-200 تومن از اعتبارم کم میشد.ولی تووی setting برنامه اپرا رفتم و تمام تیک ها رو برداشتم.یکیشون مربوط به این بود که عکس ها رو نمایش نده.من تیکشو برداشتم و دوباره رفتم ایمیل چک کردم.و 4 تومن از اعتبار کم شد.چند بار هم امتحان کردم 4-6 تومن کم میشد.ولی دیگه خبری از عکس توو صفحه نبود و فقط نوشته داشت.عوضش هم سرعت بیشتر میشه هم هزینش کمتر میشه.من تووی هر صفحه ای که میرفتم دیگه کیلو بایت نمینداخت.هرکی امتحان کرد و جواب داد اطلاع بده.میخوام مطمئن شم ببینم ایرانسل دوباره قاطی نکرده؟!یا علی.
    بله دوست من وقتی شما تیک لود عکس را بر داری بارگذاری کمتر میشه.ایرانسل قاطی نکرده .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نمیدونم چرا هر وقت میرم تووی یه سایت و مثلا 2 کیلو بایت استفاده میکنم و بعدش اعتبارمو نگاه میکنم یه دفعه 40 تومن کم میشه؟ولی تووی سایت یاهو اصلا کیلو بایت نمیندازه.کسی میدونی مشکل چیه؟
    عزیز حواست باشه اول دیسکانکت کن بعد اعتبارا ببین ! همه ی سایت ها کیلو میندازن مگر اینکه همون موقع قبلش هومن سایت را باز کرده باشی.منظورم وجود کوکی های گوشیت هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همينطوره !
    بيشتر حجم سايت ها به عكس ها مربوط ميشه و بهتره كه بي خيال عكس ها بشيد !

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تبلیغات از ماه ها قبل برنامه ریزی میشه
    شرکت ها قبل از هر چیزی تبلیغ میکنن این هیچ مشکلی نداره
    حتی قبل از راه اندازی شرکت
    وقتی تو فکر میکنی شرکت چند میلیاردی تچهیزات قانونی خودشو حتی اگه شده قاچاق بیاره پس دلیلی نمیبینم بیشتر از این باتو بحث کنم
    قانع نشدم
    من نگفتم قاچاق کنه کفتم برا اوردنش راه داره
    من با کسی بحث ندارم شما طرفداری بی منطق میکنین منو رو با دلیل ومنطق نتونستی قانع کنی از ماها قبم که بر نامه ریزی بشه میتونس متوقفش کنه
    در ضمن سیم باید رایگان عرضه شود نه اینکه 400تومن پول بیزبون رو بریزی تو جوب اب

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 حجم عکس هاست که حجم صفحه رو بالا می بره.

کوچکترین عکس ممکن، حداقل 5 کیلو بایت ظرفیت داره. حالا اگر این رو با نوشته مقایسه کنید می شه 5 هزار حرف!!! یعنی یه عکس کوچولو معادل 5 هزار حرف برای شما تموم می شه. جی پی آر اس بازای حرفه ای بی خیال عکس ها می شن و حال متن رو می برن.

داره خودمونی میشه King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون

خیر افراد بن شده هیچگاه از حالت بن خارج نمیشن!!
    اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده

آقا یکی چت با یاهومسنجر رو به ما یاد بده.ماله من همش ارور میده
    میتونی یکی دیگه رو امتحان کنی...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by King; 21-05-2007 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها ايرانسل قراره برا تابستون خدمات جالبي رو ارائه بده
    منتها هنوز رو نكرده
    شامل ما بعید می دونم شه حتما مثل هدیه بهارش که برای اونا بود که تازه می خرن هدیه تابستونیشم برا اوناس که توی تابسون می خرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •