کلاس افغانها هم برا ما داره میره بالا!
سلام دوستان.من از برنامه اپرا مینی یه چیزی پیدا کردم که فکر کنم 99 درصد اعضای این تاپیک بدونن ولی گفتنش واسه اون یه درصد خالی از لطف نیست.من هر بار ایمیل چک میکردم حدودا 100-200 تومن از اعتبارم کم میشد.ولی تووی setting برنامه اپرا رفتم و تمام تیک ها رو برداشتم.یکیشون مربوط به این بود که عکس ها رو نمایش نده.من تیکشو برداشتم و دوباره رفتم ایمیل چک کردم.و 4 تومن از اعتبار کم شد.چند بار هم امتحان کردم 4-6 تومن کم میشد.ولی دیگه خبری از عکس توو صفحه نبود و فقط نوشته داشت.عوضش هم سرعت بیشتر میشه هم هزینش کمتر میشه.من تووی هر صفحه ای که میرفتم دیگه کیلو بایت نمینداخت.هرکی امتحان کرد و جواب داد اطلاع بده.میخوام مطمئن شم ببینم ایرانسل دوباره قاطی نکرده؟!یا علی.
Last edited by Dr.Dolfin; 21-05-2007 at 20:14.
نمیدونم چرا هر وقت میرم تووی یه سایت و مثلا 2 کیلو بایت استفاده میکنم و بعدش اعتبارمو نگاه میکنم یه دفعه 40 تومن کم میشه؟ولی تووی سایت یاهو اصلا کیلو بایت نمیندازه.کسی میدونی مشکل چیه؟
بله دوست من وقتی شما تیک لود عکس را بر داری بارگذاری کمتر میشه.ایرانسل قاطی نکرده.
عزیز حواست باشه اول دیسکانکت کن بعد اعتبارا ببین ! همه ی سایت ها کیلو میندازن مگر اینکه همون موقع قبلش هومن سایت را باز کرده باشی.منظورم وجود کوکی های گوشیت هست.
همينطوره !
بيشتر حجم سايت ها به عكس ها مربوط ميشه و بهتره كه بي خيال عكس ها بشيد !
قانع نشدم
من نگفتم قاچاق کنه کفتم برا اوردنش راه داره
من با کسی بحث ندارم شما طرفداری بی منطق میکنین منو رو با دلیل ومنطق نتونستی قانع کنی از ماها قبم که بر نامه ریزی بشه میتونس متوقفش کنه![]()
در ضمن سیم باید رایگان عرضه شود نه اینکه 400تومن پول بیزبون رو بریزی تو جوب اب
کوچکترین عکس ممکن، حداقل 5 کیلو بایت ظرفیت داره. حالا اگر این رو با نوشته مقایسه کنید می شه 5 هزار حرف!!! یعنی یه عکس کوچولو معادل 5 هزار حرف برای شما تموم می شه. جی پی آر اس بازای حرفه ای بی خیال عکس ها می شن و حال متن رو می برن.
ممنون
اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده
میتونی یکی دیگه رو امتحان کنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by King; 21-05-2007 at 22:10.
شامل ما بعید می دونم شه حتما مثل هدیه بهارش که برای اونا بود که تازه می خرن هدیه تابستونیشم برا اوناس که توی تابسون می خرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)