تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 258 از 805 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله که میشه. فقط یکم اذیت میکنه و روی زمین هم به سختی حرکت میکنه.
    به روش دستی باید وارد Handling.CFG بشی و بعد به روش زیر تغییرات رو اعمال کنی:
    ستون هشتم : nPERCENT Submerged
    این عدد نشان میدهد چند درصد از ارتفاع وسیله نقلیه باید به زیر آب برود تا در آب شناور وغوطه ور شود . درصورت وقوع چنین حالتی وسیله نقلیه غیر قابل کنترل شده وبه دست امواج سپرده میشود.
    محدوده قابل قبول برای اعداد این ستون بین 10 تا 120 است . هر چه این عدد افزایش یابد اتومبیل دیرتر غوطه ور میشود ولی در عوض هرچه این عدد کاهش یابد اتومبیل به راحتی همانند قایق روی امواج سوار شده وبالا وپایین میرود.
    برای امتحان ، میتوانید اتومبیلی را به کنار دریا ببرید و با تغییرات دراین عدد رفتار اتومبیل را بررسی کنید.
    این عدد درمورد قایقها درحدود 10 تا 15 ، درمورد اتومبیلها حدود 75 تا 90 و درمورد موتورسیکلتها برابر 103 است.
    و اما میتونی در Handling Editor Final گزینه ی Percent Submerged رو مطابق بالا تغییر بدی تا ماشینت روی آب باقی بمونه و به زیر آب نره.
    البته شما خواستید که ماشین به زیر آب بره که همچین چیزی تو SA امکان نداره ولی میشه کاری کرد یک قایق تمامش تو آب باشه بدون اینکه غرق بشه. یعنی مثل زیر دریایی. ولی نزدیک به سطح آب حرکت میکنه که در کل چیز قشنگی در نمیاد.
    آقا ابی خیلی ممنون

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

در درجه اول كه بايد خيلي حرفه اي باشي . اگهميخواي دستي اين كارو بكني . يعني حداقل به اندازه ابي . منم با نرم افزار يه كارايي تونستم بكنم . آموزشو ولش كن فقط يه كم ور بري ياد ميگيري . اينم هندلينگ اديتور :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون پس نگو چرا وقتی دفعه آخر هندلینگ رو تعقیر دادم بازی کامل به هم ریخت پس مشکل همین بوده
    ومن از اول همونطوری هندلینگ رو دستی دستکاری می کردم به همین دلیل مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم
    می خواستم بدونم وقتی ماشین رو می خوای جایگزین کنی کدوم راه بهتره اینکه اول فایل های ماشین قبلی رو پاک کنی و بعد دوباره ماشین جدبد رو ادد کنی یا اینکهReplace کنی کدوم بهتره و کمتر بازی مشکل پیدا می کنه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فكر نميكنم فرقي داشته باشه .
    اما به نظر من جايگزين يا همون رپليس ( replace ) كردن بهتره .

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

البته نمی خوام دخالت کنم ولی فکر کنم ( replace ) بهتر باشه چون من هیچ وقت باهاش مشکل پیدا نکردم . اقا مجید 206 ایرانی با کیفیت اگه داری بزار لطفا

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اول فایل های ماشین قبلی رو پاک کنی و بعد دوباره ماشین جدبد رو اد کنی اونوقت فایلهای ماشینات میره آخر لیست ولی اگه Replace کنی همون جای قبلی میمونه و من فکر میکنم اینطوری بهتر باشه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

محمد رضا جان اون نرم افزار شما یکم امکاناتش کمه.
    از این استفاده کنید که کلی چیزی داره و یک سری امکانات که به صورت دستی نمیشه تغییر داد رو با این میشه با تیک زدن فعال کرد.
    مثلا اندازه ی نور ماشین و یا اینکه بدون باز کردن در سوار ماشین بشه و ...
    کد:
    حجمش هم ناقابل 44 کیلوبایت
    اگر بعد از چند وقت ببینید یک اشتباه کردین و بازی گیر میکنه اینطوری میتونید فایلها رو به ترتیبی که وارد کردین تغییر بدین و یا تست کنید و آخرین چیزهای وارد شده رو میبینید و ممکنه همونجا با دیدن اسم فایلها یه چیزی یادتون بیاد در مورد یه فایل.
    ولی اگر پراکنده باشه دیگه تنها راهش نصب مجدد بازی هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

محمد رضا جان اون نرم افزار شما یکم امکاناتش کمه.
    از این استفاده کنید که کلی چیزی داره و یک سری امکانات که به صورت دستی نمیشه تغییر داد رو با این میشه با تیک زدن فعال کرد.
    مثلا اندازه ی نور ماشین و یا اینکه بدون باز کردن در سوار ماشین بشه و ...

حجمش هم ناقابل 44 کیلوبایت
    اگر بعد از چند وقت ببینید یک اشتباه کردین و بازی گیر میکنه اینطوری میتونید فایلها رو به ترتیبی که وارد کردین تغییر بدین و یا تست کنید و آخرین چیزهای وارد شده رو میبینید و ممکنه همونجا با دیدن اسم فایلها یه چیزی یادتون بیاد در مورد یه فایل.
    ولی اگر پراکنده باشه دیگه تنها راهش نصب مجدد بازی هست.
    آقاابی من چطوری میتونم تعقیرات داخل ردمی یک ماشین رو رو این انجام بدم از کجا بفهمم کدوم رو کجا وارد کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض موتور ایرانی

اینم موتور ایرانی بلعخره تونستم آپلودش کنم
    حجم 2.70
    کد:

__________________________________________________ _____________________________________
    اینم پژو 206 اگه یکم دنبال می گشتی پیدا میشد

کد:

بچه ها اگه میشه دوباره اون رینگ های اسپرت رو بزارید یا اینکه بگید کدوم صفحه هست من هرچی گشتم پیدا نکردم
    Last edited by majid_sd2009; 20-02-2008 at 13:14. دليل: موتور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض NFS:MW Wheel Pack

بچه ها اگه میشه دوباره اون رینگ های اسپرت رو بزارید یا اینکه بگید کدوم صفحه هست من هرچی گشتم پیدا نکردم
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببخشید
    من سیو مرحله بعد مافیا modd dogg که با هواپیما باید اون جت رو تو هوا بگیری رو میخوام
    امکانش هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •