تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 376 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

من با ADSL 512 روی kb 10_15 با تورنت دانلود میکنم...در حالیکه سرعتم با لینک مستقیم به 70 هم میرسه!

یکی از دوستان لطف کنه در مورد تنظیمات utorrent (برای ADSL 512) راهنمایی کنه...شاید وضع سرعتمون بهتر شد.

تنظیمات فعلی:

maximum upload rate:2
    number of upload slot per torrent:4
    global maximum number of connection:300
    maximum number of connected peer:100
    max number of active torrents:4
    max number of active download:3
    port:45682 و تیک enable unpnp port mapping برداشته شده.(disable شده)
    protocal encryption outgoing هم enable هست.
    چون شما از باقی جاها با سرعت 70 میگیری دلیل نمیشه تورنتتم بتونه با این سرعت دانلود کنه من که 128 دارم گاهی سرعتم دانلود از تورنتم به 16 هم میرسه ولی از رپید با 27 دانلود میکنم وقتی که افراد زیادی درحال دانلود فایل هستند ولی وقتی که از تورنت کم دانلود کنن سرعت دانلود شما هم میاد پایین.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من با ADSL 512 روی kb 10_15 با تورنت دانلود میکنم...در حالیکه سرعتم با لینک مستقیم به 70 هم میرسه!

یکی از دوستان لطف کنه در مورد تنظیمات utorrent (برای ADSL 512) راهنمایی کنه...شاید وضع سرعتمون بهتر شد.

تنظیمات فعلی:

امیدوارم مقاله ای که لینکش تو اخر پست اول تاپیک هست رو خونده باشی
    سرعت تورنت به خیلی چیز ها ربط داره که بعضی هاش از دسترس ما خارجه و بعضی هاشو ما می تونیم با درست تنظیم کردن بازدهی بیشتر بگیریم

سلام
    شاید جای سوالم اینجا نباشه
    کسی دعوت نامه از سایت filelist.ro نداره برام بفرسته
    مرسی
    پوزش

3. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چون شما از باقی جاها با سرعت 70 میگیری دلیل نمیشه تورنتتم بتونه با این سرعت دانلود کنه من که 128 دارم گاهی سرعتم دانلود از تورنتم به 16 هم میرسه ولی از رپید با 27 دانلود میکنم وقتی که افراد زیادی درحال دانلود فایل هستند ولی وقتی که از تورنت کم دانلود کنن سرعت دانلود شما هم میاد پایین.
    دوست گرامی من هم توقع سرعت 70 برای دانلود تورنت ندارم!!
    اما قبول کنید kb 10 برای ADSL 512 خیلی پایینه. تورنتی که من استفاده میکنم تعداد seed دوبرابر peer هست (معمولا 20 seed و 10 peer) پس مشکل میتونه از تنظیمات غلط باشه.

امیدوارم مقاله ای که لینکش تو اخر پست اول تاپیک هست رو خونده باشی
    سرعت تورنت به خیلی چیز ها ربط داره که بعضی هاش از دسترس ما خارجه و بعضی هاشو ما می تونیم با درست تنظیم کردن بازدهی بیشتر بگیریم
    بله پستهای اول مطالعه شده.....
    حق با شماست...ولی همونطور که بالا گفتم مشکل نمیتونه از تورنت باشه (با توجه به تعداد بالای سید)
    منظور من استفاده از بهترین تنظیمات برای داشتن حداکثر سرعته (برای ADSL 512) .....که در اینمورد از دوستان راهنمایی میخوام.
    اگه ممکنه یه نگاهی به تنظیمات زیر بندازید , مشکلی هست بگین....(مخصوصا از نظر پورتی که استفاده میکنم , حداکثر تعداد کانکشن و سرعت آپلود)

ممنون میشم!
    Last edited by Rastin.; 01-09-2009 at 16:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست گرامی من هم توقع سرعت 70 برای دانلود تورنت ندارم!!
    اما قبول کنید kb 10 برای ADSL 512 خیلی پایینه. تورنتی که من استفاده میکنم تعداد seed دوبرابر peer هست (معمولا 20 seed و 10 peer) پس مشکل میتونه از تنظیمات غلط باشه.

بله پستهای اول مطالعه شده.....
    حق با شماست...ولی همونطور که بالا گفتم مشکل نمیتونه از تورنت باشه (با توجه به تعداد بالای سید)
    منظور من استفاده از بهترین تنظیمات برای داشتن حداکثر سرعته (برای ADSL 512) .....که در اینمورد از دوستان راهنمایی میخوام.
    اگه ممکنه یه نگاهی به تنظیمات زیر بندازید , مشکلی هست بگین....(مخصوصا از نظر پورتی که استفاده میکنم , حداکثر تعداد کانکشن و سرعت آپلود)

ممنون میشم!
    با این تنظیماتی که داری این تورنت رو تست کن ببین سرعت بالا رو می تونی بگیری یا نه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر با سرعت مناسب گرفتی مسئله تنظیمات نیست .
    تست رو برای 30 دقیقه حداقل بزار پیشنهاد 1 ساعت

داره خودمونی میشه hosein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تورنت بهتره یا لینک مستقیم مزیت تورنت نسبت به لینک مستقیم چیه؟ سرعتش چطور کمتر از لینک مستقیم هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تورنت بهتره یا لینک مستقیم مزیت تورنت نسبت به لینک مستقیم چیه؟ سرعتش چطور کمتر از لینک مستقیم هست؟
    سوال فلسفی کردی........................
    جوابش بسته به موقعیت فرق می کنه چون ممکنه یکجا موقعیت تورنت بهتر باشه یکجا موقعیت لینک مستقیم....
    جواب کلی ....هر دوش خوبن

8. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

یه سری مزایا نسبت به لینک مسقیم داره و یه سری معایب.
    مزایاش اینه که کلاً نظارتی در اون نمیشه و به همین دلیل از جون مرغ! تا شیر آدمیزاد میتونی توش پیدا کنی و دیگه با پیغام:( ! this file removed due to a*.d*lt content) رو به رو نمیشی.
    اینکه لینک تا وقتی ملت سید کنن ممکنه سالها پایدار بمونه.ولی لینک های مستقیم گاهی اوقات به دلیل خالی کردن فضای هاست یا کم کردت ترافیک سایت ها از اعتبار میوفتند(دیلیت میشن فایلهاشون).
    سرعتش هم بسته به کیفیت اینترنت شما ممکنه خیلی خیلی بیشتراز لینک مستقیم باشه.چون دیگه سروری در کار نیست و مردم فایل رو سید میکنن.
    و نکته ی اصلی که خیلی خیلی مهمه اینه که آرشیو های خوبی توش پیدا میشه.مثلا شما هیج جا(یا به ندرت) سایتی رو پیدا میکنید که 120 گیگ ویدئو موزیک رو میزبانی کنه.حتی پیدا کردن لینک غیر مستقیمش هم محاله!
    نکته ی بعدی هم اینه که شما برای دانلود یه دونه آهنگ از یه آلبون حجیم مجبور نیستی 100 مگ کل آلبوم رو که معمولا در یک فایل فشرده هست دانلود کنید.میتونید خیلی راحت در تورنت فقط همون یه دونه فایل رو از داخل آرشیوش دانلود کنید.

10. 6 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یه کاری کرد تو میکرو تورنت آلبوم ها و کلا تورنت هایی که شامل چن تا فایلن به ترتیب بگیره ؟ مثلا خودش اتوماتیک از اولین آهنگ آلبوم شروع کنه به دانلود تا آخریش ... نه اینکه از هر جاش شد بگیره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال در مورد دانلود فیلم با تورنت و ریپر ها داشتم
    همون جور که میدونید وقتی میخوایم یه فیلم رو دانلود کنیم (البته من فقط dvdrip دانلود میکنم) تعداد زیادی گزینه واسه انتخاب داریم که فیلم با ریپر های مختلف ریپ شده، حالا از کسایی که اطلاعات بیشتری از این ریپر ها دارن یه درخواست داشتم و اون اینه که کدوم یکی از این ریپر ها فیلمای با کیفیت تری میزارن واسه دانلود و کدومارو دانلود نکنیم بهتره
    مثلا خودم به توجه به تجربه ای که داشتم این ریپر ها خوبن: axxo , FxG, Fxm , maxspeed, diamond , noir1337

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میشه یه کاری کرد تو میکرو تورنت آلبوم ها و کلا تورنت هایی که شامل چن تا فایلن به ترتیب بگیره ؟ مثلا خودش اتوماتیک از اولین آهنگ آلبوم شروع کنه به دانلود تا آخریش ... نه اینکه از هر جاش شد بگیره ...
    باید دستی انتخاب کنی...
    تو تنظیمات پیش فرض همه را انتخاب نشده بزار بعد در بخش فایل های تورنت انهایی که می خوای رو انتخاب کن تا دانلود کنه.

سلام
    یه سوال در مورد دانلود فیلم با تورنت و ریپر ها داشتم
    همون جور که میدونید وقتی میخوایم یه فیلم رو دانلود کنیم (البته من فقط dvdrip دانلود میکنم) تعداد زیادی گزینه واسه انتخاب داریم که فیلم با ریپر های مختلف ریپ شده، حالا از کسایی که اطلاعات بیشتری از این ریپر ها دارن یه درخواست داشتم و اون اینه که کدوم یکی از این ریپر ها فیلمای با کیفیت تری میزارن واسه دانلود و کدومارو دانلود نکنیم بهتره
    مثلا خودم به توجه به تجربه ای که داشتم این ریپر ها خوبن: axxo , FxG, Fxm , maxspeed, diamond , noir1337
    من تا حالا بین اینکه کدوم گروه خوب هستن دقت نکردم ...فقط می دونم که هر گروه برای فیلم هایی که عرضه می کنه از یک کدک ویدیو و صدا با یک کیفیت مشخص استفاده می کنه که با دیگری فرق می کنه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •