نرم افزار Alcatel modem inserter امتحان کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدم خودت تست کن هرجا بمشکل برخوردی اینجا بگو دوستان کمک میکنن نگران نباش
نرم افزار Alcatel modem inserter امتحان کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدم خودت تست کن هرجا بمشکل برخوردی اینجا بگو دوستان کمک میکنن نگران نباش
مودم 4g+ تو بازار ایران الان چه مدلهایی هست؟
مدلای زیادیه که ارزون ترینش واسه ایرانسله CA60 - البته توجه کنید که 4g+ صحیح نیست - اینترنت 4جی طبقه بندی های مختلفی داره که از 1 شروع میشه تا 16 فک کنم
و به مراتب سرعت میره بالا مثلا گوشی Samsung S8+ cat16 هست که از هر موئمی بگین قویتره
مدلای زیادیه که ارزون ترینش واسه ایرانسله CA60 - البته توجه کنید که 4g+ صحیح نیست - اینترنت 4جی طبقه بندی های مختلفی داره که از 1 شروع میشه تا 16 فک کنم
و به مراتب سرعت میره بالا مثلا گوشی Samsung S8+ cat16 هست که از هر موئمی بگین قویتره
سلام ممنون ولی من نتونستم دانلود کنم اگ میتونین فایلشو بزارین
سلام
مودم مشکلی نداره
گوشی شما از طبقه بندی cat6 به بالا استفاده میکنه احتمالا
و مودمتون طبقه بندی cat4 هست
گوشیتون قابلیت تجمیع فرکانس داره در حالی که مودمتون نداره
سلام
مودم مشکلی نداره
گوشی شما از طبقه بندی cat6 به بالا استفاده میکنه احتمالا
و مودمتون طبقه بندی cat4 هست
گوشیتون قابلیت تجمیع فرکانس داره در حالی که مودمتون نداره
سلام ببخشید مودم هواوی 5577 قابلیت تجمیع فرکانسو داره؟
سلام.
من یه مودم lh96 ایرانسل دارم که گاهی وای فایش قطع و وصل میشه. یا مثلا چند بار پشت سر هم قطع و وصل میشه تا در نهایت ثابت بمونه. علتش چی می تونه باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. این که اگه این مودم ها دائم به شارژ باشن برای باتریشون مشکلی پیش میاد؟
سلام
من یه مودم B315 دارم.احتمال زیاد فریمورش مشکل داره.حالا من اگه یه فریمور که از نظر ورژن پایین تر از فریمور خود مودم هست رو روش بریزم چه اتفاقی میفته؟
Last edited by mdk20; 29-07-2017 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)